Сандвич "Първокласник"
Сандвич
Закуската на първокласници в шуменско училище шокира родители и близки на деца, след като родител качи във Facebook снимка на това, което дават на детето му Снимка: count vasilium | 01 окт 2013 16:19
Материалът е изпратен от читател на Dnes.bg
37
27378
39
3
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
като чета коментарите и ми става жал за слабоумните слепци дето живеят безсмисления си паразитен живот по нашите географски ширини...и до някъде ги разбирам - били са лъгани много пъти, и вече не вярват на никой и на нищо.ако тази снимка успее да запали пламъка на революцията в поне 1 от тия хора, няма значение дали е истинска или не.и каквото и да си говорим, братя и сестри, РЕВОЛЮЦИЯ СЕ КОВЕ С КРЪВ!!!
31
0
 
2
 
! Отговори
pf преди 10 години
До ПешоТо па така е намазано че .....
30
3
 
2
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Филия с масло от време на време не е чак толкова лошо - като дете много ми харесваше...
29
1
 
9
 
! Отговори
Ивелин преди 10 години
Защо се карате на кого била филията. -Не мислите ли ,че тя не трябва да е на нито един българин, или почнахме да са караме кой е по гладен вече.... жал *** е за държавицата ни мила която на превърна в просяци и кучета.
28
2
 
6
 
! Отговори
fsb преди 10 години
До уфвземи си тегли ножа най-добре...
27
7
 
5
 
! Отговори
уф преди 10 години
Фейсбук е вече пълна простотия и маниполиращо-политизиран бълвоч.Родител ли ,ами може и конкурент за концесияа да е , стига вече с тея извадки от контекста и снимки на детаил.Не стига ,че те шпионират там ,ами и на ден по 10 турбо маниполации ми пращат разни уж "нормални" мен ми писна и го трия.То не беше фотошопирани глупости и сензации ,"Шок ","Ужас","Невероятно","не е за" вярване" Та тая филия какво трябва да ни каже ?Че не ги хранят добре или ,да им даваме парички да си купуват?
26
0
 
22
 
! Отговори
майка преди 10 години
До до count vasiliumТози "сандвич" е на първокласник, а не на дете от градината. Моето дете донесе абсолютно същият вкъщи с магданозчето, защото не закусва в училище.Така че може да си спестите обидите.
25
5
 
7
 
! Отговори
varg преди 10 години
До до count vasiliumСнимката е направена от баща не от някои друг.
24
33
 
9
 
! Отговори
до count vasilium преди 10 години
Защо лъжеш хората ,бе ***?!?Със магданозчето ли дадоха сандвича?И как го снима в градината слетобед,как влезе бе ***????Не лъжи хората бе...коя градина е-кажи ни,бе ***!!!
23
2
 
37
 
! Отговори
Воин преди 10 години
Осъзнай се народе.Стига сте се плюли тук на комунисти, гербери и депесари.Всички сме в кюпа, правят ни на маймуни.Докато не ги изметем всичките няма да се оправим.Политиците са една и съща пасмина,независимо от партията на която принадлежат.Ние сме коректива и трябва да се отървем от тях. О неразумний Българино .......... докога ..............
22
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ДЕПУТАТИТЕ ЯДАТ КЮФТЕТА А БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ ФИЛИЯ ХЛЯБ С МАГДАНОЗ И СЪВСЕМ МАЛКО ПЛАСТМАСА-МАРГАРИН! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ! ЕДИНСТВЕНОТО РЕШЕНИЕ Е ИЗТРЕБВАНЕ НА ЦЕЛИЯ НЕКАЧЕСТВЕН МАТРЯЛ НА ТАЗИ ТЕРИТОРИЯ!
21
7
 
21
 
! Отговори
100 преди 10 години
Подкрепяйте Орешарски, де! Всичко "хубаво" все от столетницата го имаме! И както е казал Яворов "... дий ВОЛЕ дий!...Пък Вие си дърляйте езиците тук! :(
20
18
 
12
 
! Отговори
DDT преди 10 години
За без пари кво искате повече бре. Пак е много. Давайте пари и ще им дават повече. *** нали се нямате, ама за плазма, жсме и молове имате...Толкова за децата ви..
19
17
 
10
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
Лоша храна некачественни хора.На ви демокрация.В концлагерите са ги хранили по-добре... В Гулаг са плащали и заплати, от 600-500 рубли за миньори до 150 за пазачи. Отделно премии и специален стол за ударниците. Безплатно лечение и леки удръжки за вода и ток. Не случайно около 30% от лагерниците са оставали да работят в Гулаг и след изтичане на присъдата им.
18
2
 
17
 
! Отговори
Пешо преди 10 години
Симеонееееее ,Симеоне, тивъведе закуската безплатна,Симеоне,но все още не знаеше ,че сме крадливо племе.
17
3
 
37
 
! Отговори
леле мале преди 10 години
я дайте закуската или обяда на депутатите, да видите за какво угояване става дума
16
2
 
83
 
! Отговори
Аги преди 10 години
Разговор между родител и детето му,връщайки се от детска градина:-Какво ядохте днес?-Супа топче.
15
32
 
9
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
За *** и дребни душички като вас, даже и това е много.
14
29
 
24
 
! Отговори
Jerry преди 10 години
Големи сте будали всичките. Всеки може да качи каквато и да е снимка, да напише че е това е еди какво си и веднага започвате да грачите. Затова всеки ви будалка, както си иска, а вие даже не се усещате.
13
27
 
19
 
! Отговори
varg преди 10 години
До АнонименЛоша храна некачественни хора.На ви демокрация.В концлагерите са ги хранили по-добре.