42

Анонимен

преди 5 месеца

Да станат програмисти или счетоводители

41

Алена

преди 5 месеца

Гражданите на Република България избрахме да ни управлява коалицията на непримиримите борци срещу корупцията - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС , и който говори против тях е национален предател и би трябвало да бъде съден по новият закон след конституционните промени!

40

Анонимен

преди 5 месеца

Имам само един страничен въпрос! Какво правим с раздутата и самовъзпроизвеждаща се чрез избори огромна администрация?

39

Анонимен

преди 5 месеца

На хората им писна!

38

Анонимен

преди 5 месеца

И от нова година честит ви свободен пазар на електроенергия!!! Под свобеден пазар да се разбира в пъти по скъпо. Нито е свободен, нито е пазар. Просто курдисват едни търговци между производителя, доставчика и крайния клиент, които назначават роднини на политици на високи заплати за да не ги безпокоят в грабежа и цените тройни. На който не му харесва на да иде на съседната тараба дето цената е същата.

37

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 49. Питай го за зимата с 10-25% ефективност на панелти. А тя зимата (фотоволтаичната) е полвин година.

36

Анонимен

преди 5 месеца

До Хей 40 Щом питаш, да ти кажа какво искат 99% от българите - останалият 1% да се измете оттук, защото вече ни се изчерпаха надеждите, търпението, парите, радостта и все заради такива като теб и шефчетата ти. Бива грабеж, бива наглост, но сегашното е откровен геноцид!

35

Денкофффф

преди 5 месеца

Не ме интересуват протестите ! От посолството на САЩ ми казаха, че трябва да затворим ТЕЦ-овете и АЕЦ-а и да купуваме скъп ток от Турция. Казаха ми че трябва да купуваме украйнско зърно и да си пратим оръжията на Украйна. Аз съм безгръбначен и мекушав и изпълнявам всичмко. Скоро и войничета ще пратим на фронта.

34

Дано

преди 5 месеца

Има и в другите сектори мощни протести че да се разглоби Сглобката по- бързо и завинаги

33

Реалист

преди 5 месеца

Кой не скача е червен, помните ли! Ще го търсите Т.Живков, ама важното е, че има банани и то био, има и седмица на италиянската ябълка в Лидл, нищо че никога в Италия не е имало седмица на българската ябълка! Айде и със здраве, другият път пак да гласувате за ПП/ДБ, ДПС и ГЕРБ!!!

32

Гуруто на Тошко

преди 5 месеца

- Слави Трифонов, първо се подигра на българските енергетици с "атомното" ли ли, като хвърли в паника всички българи, а после- през 1998а, започна да агитира да се запазят 1 и 2 блок на Козлодуй, защото били безопасни! Двойните стандарти са запазена марка на цялата банда от ИТН- има такъв наглец!

31

Кравар

преди 5 месеца

И кво - 40 - 50 човека са събрали ?! Праз голям !

30

Анонимен

преди 5 месеца

До Хей - Тя и най-голямата икономика, германската, се върна към мръсните въглища, та, хайде по-полека с това кой какво искал.

29

долу ЕС

преди 5 месеца

42 пр са гласували за сглобката, каквото са гласували това ще получат

28

Хей

преди 5 месеца

Нали искахте да дишате чист въздух, без замърсители и вредни частици? Нали бяхте Еко, и искахте спиране на замърсителите, тецове, дизел и бензин. Сега какво искате, да бъде всичко Еко но да работят въглища дизел и бензин. Но да е чисто и здравословно! Какво точно искате, подлеца Радев, варненския *** от възрожденците, комунизма, руското робство, турското робство . . Какво искате?

27

Факт

преди 5 месеца

Много верен надпис,това трябва да е логото на това правителство и НС.

26

Анонимен

преди 5 месеца

Абе другаре ,знаете ли ,че за последните 6месеца Марица-изток 3 е на загуба над 70млн.лева.И кво прайм сега и на тия ли хазната ще им плаща високите заплати?

25

Анонимен

преди 5 месеца

Тва е новата военновременна версия на плочкаджийството пардон на жълтопаветничеството. Все тая. служебно правителство как да е да се закрепят нещата в едно положение. Каквото и друго да се случи посоката е все надолу.

24

Трагедия

преди 5 месеца

Жан Виденов и Иван Костов са като малки ангелчета в сравнение с Киро и Асен.Дано има някакво възмездие за всички отцепродавци

23

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 25. Днешния и предишния Бойко са един и същ - човека с кюлчетата и не знам с къф акъл си гласувал за него.