42

Анонимен

преди 10 месеца

Да станат програмисти или счетоводители

41

Алена

преди 10 месеца

Гражданите на Република България избрахме да ни управлява коалицията на непримиримите борци срещу корупцията - ГЕРБ, ПП-ДБ, ДПС , и който говори против тях е национален предател и би трябвало да бъде съден по новият закон след конституционните промени!

40

Анонимен

преди 10 месеца

Имам само един страничен въпрос! Какво правим с раздутата и самовъзпроизвеждаща се чрез избори огромна администрация?

39

Анонимен

преди 10 месеца

На хората им писна!

38

Анонимен

преди 10 месеца

И от нова година честит ви свободен пазар на електроенергия!!! Под свобеден пазар да се разбира в пъти по скъпо. Нито е свободен, нито е пазар. Просто курдисват едни търговци между производителя, доставчика и крайния клиент, които назначават роднини на политици на високи заплати за да не ги безпокоят в грабежа и цените тройни. На който не му харесва на да иде на съседната тараба дето цената е същата.

37

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 49. Питай го за зимата с 10-25% ефективност на панелти. А тя зимата (фотоволтаичната) е полвин година.

36

Анонимен

преди 10 месеца

До Хей 40 Щом питаш, да ти кажа какво искат 99% от българите - останалият 1% да се измете оттук, защото вече ни се изчерпаха надеждите, търпението, парите, радостта и все заради такива като теб и шефчетата ти. Бива грабеж, бива наглост, но сегашното е откровен геноцид!

35

Денкофффф

преди 10 месеца

Не ме интересуват протестите ! От посолството на САЩ ми казаха, че трябва да затворим ТЕЦ-овете и АЕЦ-а и да купуваме скъп ток от Турция. Казаха ми че трябва да купуваме украйнско зърно и да си пратим оръжията на Украйна. Аз съм безгръбначен и мекушав и изпълнявам всичмко. Скоро и войничета ще пратим на фронта.

34

Дано

преди 10 месеца

Има и в другите сектори мощни протести че да се разглоби Сглобката по- бързо и завинаги

33

Реалист

преди 10 месеца

Кой не скача е червен, помните ли! Ще го търсите Т.Живков, ама важното е, че има банани и то био, има и седмица на италиянската ябълка в Лидл, нищо че никога в Италия не е имало седмица на българската ябълка! Айде и със здраве, другият път пак да гласувате за ПП/ДБ, ДПС и ГЕРБ!!!

32

Гуруто на Тошко

преди 10 месеца

- Слави Трифонов, първо се подигра на българските енергетици с "атомното" ли ли, като хвърли в паника всички българи, а после- през 1998а, започна да агитира да се запазят 1 и 2 блок на Козлодуй, защото били безопасни! Двойните стандарти са запазена марка на цялата банда от ИТН- има такъв наглец!

31

Кравар

преди 10 месеца

И кво - 40 - 50 човека са събрали ?! Праз голям !

30

Анонимен

преди 10 месеца

До Хей - Тя и най-голямата икономика, германската, се върна към мръсните въглища, та, хайде по-полека с това кой какво искал.

29

долу ЕС

преди 10 месеца

42 пр са гласували за сглобката, каквото са гласували това ще получат

28

Хей

преди 10 месеца

Нали искахте да дишате чист въздух, без замърсители и вредни частици? Нали бяхте Еко, и искахте спиране на замърсителите, тецове, дизел и бензин. Сега какво искате, да бъде всичко Еко но да работят въглища дизел и бензин. Но да е чисто и здравословно! Какво точно искате, подлеца Радев, варненския *** от възрожденците, комунизма, руското робство, турското робство . . Какво искате?

27

Факт

преди 10 месеца

Много верен надпис,това трябва да е логото на това правителство и НС.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Абе другаре ,знаете ли ,че за последните 6месеца Марица-изток 3 е на загуба над 70млн.лева.И кво прайм сега и на тия ли хазната ще им плаща високите заплати?

25

Анонимен

преди 10 месеца

Тва е новата военновременна версия на плочкаджийството пардон на жълтопаветничеството. Все тая. служебно правителство как да е да се закрепят нещата в едно положение. Каквото и друго да се случи посоката е все надолу.

24

Трагедия

преди 10 месеца

Жан Виденов и Иван Костов са като малки ангелчета в сравнение с Киро и Асен.Дано има някакво възмездие за всички отцепродавци

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 25. Днешния и предишния Бойко са един и същ - човека с кюлчетата и не знам с къф акъл си гласувал за него.