102

пернишки прокурор

преди 1 година

До АнонименЕ ,ТО ТОВА И БАБА ГО ЗНАЕ! Когато зърнари протестират Руската мафия ведно с нашите олигарси подсещат властите да не се отварят много!

101

гот

преди 1 година

До АнонименЗащо не написа кои са кадърните дето я оправиха?

100

СЕЛЯНИН

преди 1 година

Мафията използва едни и същи инструменти когато нещо не и изнася!Зърнарите и подземните! Тецовете са едно на ръка! От тия полза та е по малка от вредата но претенциите им огромни!

99

Анонимен

преди 1 година

Ало, протестиращите! Като сте такива българи, защо развяват руски знамена на протеста пред НС?

98

Анонимен

преди 1 година

Този лозунг описва много точно ПП,ДБ. Бяха инсталирани в политиката от русофила Радев с "алабала" и хакерите на мутрата от ДС Алексей Петров, чрез подправен машинен вот. В нарушение на конституцията относно гражданството на Киро просто, сетне я нарушиха няколко пъти. Некадърниците съсипаха държавата.

97

Анонимен

преди 1 година

Заглавието е дъ бест,самата истина за демокрацията,никакви ценности не останаха,нищо наше не остана.Всичко ценно ни взеха,на концесии или купиха,нищо нямаме като държава,ни полезни изкопаеми ни енергетика и ток,гората я изнасят в гърция и турция,квото не могат отива в кроношпан и оттам се изнася като пдч.Едно море остана ама и то покафеня от прекомерна експлоатация и строежи на плажа,изгуби му се чара

96

Бонго Бонго

преди 1 година

Долу монопола долу ..вашта мъму алчна долу

95

Грую

преди 1 година

Хехе...руското знаме казва всичко

94

Анонимен

преди 1 година

Ще порърпим още малко и като вече не но харесват условиятав ЕС ще си тръгнем. Никой не ни е вързал

93

Киро Канадеца

преди 1 година

Няма как , посолството каза, закриваме българската енергетика. Слава Украине!

92

Христо Христов

преди 1 година

До 88 "Но да си съсипеш енергетиката като Германия, където няма " - че ти немец с ум виждал ли си?!

91

18cm

преди 1 година

Бокo Тъпoто пусна протестите на зърнари и енергетици, вижте как всички тук са организирани перфектно за един ден и със еднакви тениски

90

Киро Канадеца

преди 1 година

Няма как! Посолството каза да фалираме всичко! Слава Украини!

89

ППДБ

преди 1 година

Подариха реакторите ни на Зеленски! За да може утре не само да сме зависими от украинско жито но и украински ТОК! Зажото нашия зърнен и енергиен сектор ще бъдат фалирали!

88

Всеки българин

преди 1 година

Е Милиардер с Бентли и Яхта! Само Зеленски не е! Слава Украини!

87

Колко

преди 1 година

Мното терористи работят в България? Зърнари терористи- минйори терористи-учители терорсти! Цял народ терористи брейй!

86

Анонимен

преди 1 година

Аз бях емигрирал в Брюксел със семейството, но се прибрах, след като от училището на сина ми ме дадоха на прокурор понеже не съм го пуснал на прайд парада организирано посещение от училище в 7 ми клас. Сега виждам, че и тук става същото положение. Не знам, къде да емигрирам вече.

85

Анонимен

преди 1 година

до 104 това че се правиш ,че не виждаш слона в стаята не означава ,че не е там

84

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай не са против възобновяемите енергии стига да се използват разумно и не като основни а само като подпомагащи. В Москва всички градски автобуси без изключение са електрически, почти всички таксита са електрически Москвичи - електричката е идеална за градски транспорт. Москва е един от най-чистите и най-добре уредени градове. В Китай и Русия са построени много вятърни централи в райони където има постоянно вятър. Но да си съсипеш енергетиката като Германия, където няма нито слънце, нито вятър със вятърни мелници и соларнии панели е безумие.

83

Анонимен

преди 1 година

В Красноярския край ще бъде построена първата малка атомна електроцентрала. Атомните електроцентрали с ниска мощност са предназначени за отдалечени райони с неразвита мрежова инфраструктура, където няма нужда от изграждане на мощни АЕЦ.