22

Анонимен

преди 10 месеца

До Като гледам. Те комунистите ти виновни че си некадърник

21

Мяу

преди 10 месеца

Мислех си ГЕРБ са зле, но после дойдоха ППДБ и започна ротирането. Марионетки на чужди посолства. Отврат.

20

до 2

преди 10 месеца

До Момо,точно така,при изобретяването на фотоапарата много хора са вярвали,че като те снимат ти вземат душата,нещо като с ваксините и чипа,невежите винаги са били едни и същи,и дори не са оригинални,света ще продължи напред въпреки тях,не могат да закрият слънцето с пръст

19

Като гледам

преди 10 месеца

снимките,чета коментарите и наистина започвам да вярвам,че последния ко.му.нис.т ще умре в България!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Днешният Бойко хич не е предишният Бойко. Та, искайте си го, ама не се знае......То и аз го исках преди, ама вече не. Същата наведена политика ще продължи.

17

Анонимен

преди 10 месеца

Спрете субсидиите на мафията. И вярвайте, те ще ритат, много ще ритат. Как така, ще им отнемеш милиардите, които делят? Но трябва да издържим. Веднъж държавата да се върне на народа и на правилните хора, които е избрал. Стига да са почтени.

16

Анонимен

преди 10 месеца

Никакво Възраждане. Ние си искаме Бойко и ГЕРБ. При Бойко бяхме добре. От както дойде Радев нещата тръгнаха надолу. Радев ни натресе тия променчици Татко Петко, Про 100 Киро и цялата тая сглобка. Радев е виновен. България си вървеше добре преди да дойде Радев.

15

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв национален празник. Това е един ден, който се използва за политически цели и осигуряване и съсредоточаване на власт и пари в определени хора. Стига толкова! 24 май трябва да е национален празник. Който трябва да обхване всички български общности и да престанем да се делим и ограбваме! Стига толкова! 24 май - национален празник на България. И Путин никога няма да заличи българския произход на тази свята българска писменост, която използват и те.

14

Анонимен

преди 10 месеца

Не на лъжите, че нямаше да правят коалиция с ГЕРБ, не на баджанак политиката.

13

Анонимен

преди 10 месеца

Прав и точен ви е лозунга. Обаче това се извършва от вашите работодатели и дерибеи. Онези с пачките по стотачките и хотели? Нещо за тях? Овчаров корумпирания енергетик го изпраха? Магнитски? Съдът вика чист е? Изпран и чист. Мафия!

12

до Алекс

преди 10 месеца

""""Настана време Продажно.Ще патят хората."""" ------ Уви, колега, ние си ги избрахме!!! Лошото е, че тази вредна за всички ни практика да избираме не чрез разума, а чрез емоциите и пристрастията продължава!

11

Анонимен

преди 10 месеца

Прави са.Тези Продажни Политици даже националния празник искат да унищожат.

10

Анонимен

преди 10 месеца

На 1 август, към 12:40 на обяд, фотоволтаичните централи в България изпревариха АЕЦ Козлодуй по производство на ток с дял от 38.7% (2020.05 MW), а ядрената централа остана с 37.71% (1968.48 MW). Това става ясно от данни на Електроенергийния системен оператор (ЕСО).///Къде са ТЕЦовете в тая класация.Някъде назад ,зад ВЕЦовете.

9

Алекс

преди 10 месеца

Настана време Продажно.Ще патят хората.

8

Анонимен

преди 10 месеца

Снимката с протестиращ вдигнал българското знаме до рашиsткия *** ,говори всичко.Протестът е организиран от пасол Мутрофанова и нейните слуги в България.

7

GG

преди 10 месеца

Тия в кой век живеят ? Работил съм Марицс изток. Няма такава пародия. Огромно съорежение, лапащо много ресурси. Да не говорим за природата. Аеца ни провежда повече ток от всички тецове заедно

6

Анонимен

преди 10 месеца

При първото костовистко управление съсипаха индустрията, сега с второто се целят в селското стопанство.Костов руши, той не съгражда.

5

Нане

преди 10 месеца

Много добре казано... Точно таквиз без ро дни ци са на власт... ===)))

4

Анонимен

преди 10 месеца

С тоя Денков няма какво да се преговаря, той е кукла и няма собствени мнение. Още по-малко може да определя политиката.

3

Абе

преди 10 месеца

До МомоИ ти ще свикнеш на с..еш на гладен стомах, ако тия хора спрат да произвеждат храната на България!