62

Анонимен

преди 10 месеца

Чуйте всички и го разберете най после. Сега най-важното е да се помогне на Украйна да победи. Нищо друго няма никакво значение. До година максимум две ако стиснем зъби ще забранят пак украйнските стоки...но дотогава трябва да сме единни. Слава Украйна!!!

61

Цончо Бонбончо

преди 10 месеца

И аз отивам след малко да се включа в протеста и ще гледам да наплюя някой в лицето:)

60

Разочарован

преди 10 месеца

На следващите избори избощо няма да глусувам, не виждам смисъл,ПП-ДБ се оказаха пълна трагедия, въпреки че дълого време се опитвах да намеля обяснение за част от действията им, то вече просто не се търпи, и не, не подкрепям нито Боко, нито копейките

59

Алооо

преди 10 месеца

От служители на посолството ,друго не може да се очаква.

58

ППДБ

преди 10 месеца

Подариха реакторите ни на Зеленски! За да може утре не само да сме зависими от украинско жито но и украински ТОК! Зажото нашия зърнен и енергиен сектор ще бъдат фалирали!

57

Иван - българин

преди 10 месеца

До Анонименкато изгониш краварите ще пиеш мляко от бозката на академика ли ? или кирчовия ?

56

Анонимен

преди 10 месеца

Скоро ментетата ще са част от историята.

55

Вярно

преди 10 месеца

Наистина са ... стотина, феновете на Ковачки! И кога е подписан въпросния договор?

54

Трябва

преди 10 месеца

Да прогоним САЩ и слугите им от Европа! Защото веле се стигна дотук- или ние или те! Става въпрос за физическо озеляване! Или те ще ни затрият или ние тях!

53

Анонимен

преди 10 месеца

Нема къде да бегаме , да прогоним краварите и да си живеем

52

Това е Зеленото

преди 10 месеца

Бъдеще- няма индустрия, няма фосилна енергия, хората не притежават нищо и живеят в пещери! Пост фосилната пост индустриална ера идва! Зелен фашизъм!!

51

До 56

преди 10 месеца

Къде да бягаме? В цяла Европа е така..ето аз избягах в Германия а те се оказаха още по окупирана и сервилна марионетка на САЩ без национална политика и от България!!

50

Анонимен

преди 10 месеца

Тошко Йорданов си е шегаджия и шоумен, да предложи решение, моля?!

49

Анонимен

преди 10 месеца

До 2026 с минаването към свободният пазар за ток, преминаването на еврото, доубиването на селскостопанството и енергетиката, всичко ще си върви такта както е сега. Няма вече смасение.Бягайте докато има време

48

буци

преди 10 месеца

33 години сащ ни управлява - от 9 000 000 станахме 5000000 и почерняхме! Няма образование, няма медицина, само крадци обират, крадат .... това е демокрацията, това искахте - клоуни от ПП и ДБ, богати клоуни да се развяват тук! На ви!

47

сина

преди 10 месеца

да изгоним тия непрокопсали в Канада, кланящи се на демента клоуни, баш като зеленски са, вън кирчовци, вън кокорчовци, вън мравояди - вън всички продали се на мафията от ПП и ДБ !!! ВЪН!

46

Анонимен

преди 10 месеца

Къде е шефа на енергетиците Христо Ковачки? Къде са и другите знайни и незнайни олигарси довели 33 години България до днешното положение?

45

Красимир Петрофф!!

преди 10 месеца

ПП и ДБ, кланяйки се на сащ ще затворят и държавата, ще продадат и реакторите, ще внесат заразното американско жито от руските украйнини - всичко ще направят, щото са васали на сащ, ние също заради тях - заради ПП и ДБ, т.нар. "демократи" !!!!!

44

Анонимен

преди 10 месеца

Трябва да се намалят вредните емисии. Освен това да си миньор не е здравословно. Да си купят има фалшиви дипломи и да кандидатстват в джобс бг за друга позиция.

43

ИЗБИРАТЕЛ

преди 10 месеца

Мили, родни политици! ПАК ЯХНАХТЕ ПРОТЕСТИТЕ, НО КОЙ ЛИ ВСЕ ОЩЕ ВИ ВЯРВА?