82

Анонимен

преди 10 месеца

Посолството сега е заето с построяването на американските военни бази в Бг , и втората цел е да няма население , много им пречело , за това пък ще ни хранят с американско зърно от Украйна , от техните урожаи . Америка закупи от Украйна доста голяма територия за сеене на зърно , ... ЗА ОПИТИ . Та това зърно ще ни се предостави , на ниски цени . Орбан за това казва :Зърното не е украинско , а американско . Нали и ЛАБОРАТОРИИТЕ които лъснаха , на американците са за това в Украйна , за ОПИТИ !

81

Анонимен

преди 10 месеца

като унищожим енергетиката и зрънопроизводството нали се сещатае ,че турция ще ни глътне икономически , ще зависим за всичко от ердоган

80

Христо Христов

преди 10 месеца

До 91 "Китай ... продължават напред - тези страни не дават пукната пара за ненормалната зелена сделка..." - Китай конкретно има по-строги еко правила от ЕС.

79

Анонимен

преди 10 месеца

В САЩ беше пуснат в експлоатация първият енергоблок от седем години насам - 3-ти блок на АЕЦ Vogtle в Джорджия. Той е оборудван с водо-воден реактор под налягане Westinghouse AP1000 с мощност 1,17 GW, цената му, заедно с строящия се 4-ти енергоблок, е 30 милиарда долара(!), което е два пъти повече от планираното.

78

Анонимен

преди 10 месеца

Толкова нагласен и смешен протест няма просто. Даже и троловете активизирали. Смешници, платени руски ***!

77

Анонимен

преди 10 месеца

В Германия екоаткивисти от Stop Oil блокираха движението в Берлин и големите градове. ЕС минава на тротинетки и колелета, и на електрически коли, по 200 хил евро, а може и по 1 милион да станат както са тръгнали цените на лития и металите.

76

Христо Христов

преди 10 месеца

"Депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов е сред демонстрантите." - и той е европеид!

75

Анонимен

преди 10 месеца

Русия проведе успешни тестове на термоядрената установка "Токамак", което приближава страната към създаването на нов източник на енергия.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Зелената сделка нанесе такива поражения почти по-целия свят, че ще бъдат необходими десетилетия да се възстановят. Човечеството е излязло от каменната ера след откриване на огъня! Сега западът отново се връща в каменната ера да се грее на слънцето, а Русия, Китай, Индия, Иран и всички в БРИКС продължават напред - тези страни не дават пукната пара за ненормалната зелена сделка

73

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Няма как , посолството каза, закриваме българската енергетика. Слава Украине!

72

Евроидиоти?

преди 10 месеца

Въпрос към евроидиотите: eвpоидиоти, какво става със зелената сделка, ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели. А бегеидиотите се поведоха по евроидиотите и си съсипаха енергетиката, България беше една от малкото страни в света коиото са енергийно независими, имаше ТЕЦове, собствени въглища, АЕЦ и евтино гориво от Русия.

71

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен--75... Това не са ли капаните на вашите от герб?Баце раздаВА пари на шайките от герб на ляво и на дясно , а сега тези главатари водят и протестите ,...или бРъкам ?

70

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 75 - Сложи си очилцата, бе човек, снимки слагат, по тв ги дават тия 30-40 с нули отзад. Пък, ако нямаш, зъркелки, да знаеш, че ти трЕбват. Дано другото в главата да ти е наред.

69

Нар

преди 10 месеца

Всичко правят за Украйна знаете ли защо ?Защото Украйна вече няма ! На американските сатанисти е !Впрочем и зърното е тяхно и нашите реактори отидоха пак при тях! Затова и войната с Русия я водят пак същите американски сатанисти и нашите политически плюнки заедно им пригласят! Оставка и з ро ди!

68

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 74 - Искаш да кажеш успя да сложи анархия в крехкия ред. Ами, успяха, бре! Ай, на следващите избори пак за ППДБейците!!! Всичко правят на каша!

67

Българин

преди 10 месеца

Време е тази некадърна некоалиционна сглобка да си ходи...

66

Докато гласувате

преди 10 месеца

За ППДБГербДПСБСП или не гласувате ще управлява Посолството на САЩ! Съжалявам но само Възраждане може да промени това състояние..аз не съм им фен, но всички други са платени и купени от Посолството!

65

Анонимен

преди 10 месеца

Не се подавайте на руската пропаганда...30-40 протестиращи, платени руски "фермери" няма да направят нищо.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Добре че е коалицията между ППДБ, ГЕРБ и ДПС най-после да сложи ред в анархията, която зареше в държавата

63

Анонимен

преди 10 месеца

България е единствената държава в света, която до 1980 година сама изгражда със собствени сили, средства, и по свои проекти със собствена работна сила, всичките си язовири и ВЕЦ-ове и е на трето място в света след САЩ и Япония по брой на изградени язовирни стени. Невероятно, но факт! След като харижат АЕЦ-а ще подарят и язовирите и ВЕцовете.