82

Анонимен

преди 5 месеца

Посолството сега е заето с построяването на американските военни бази в Бг , и втората цел е да няма население , много им пречело , за това пък ще ни хранят с американско зърно от Украйна , от техните урожаи . Америка закупи от Украйна доста голяма територия за сеене на зърно , ... ЗА ОПИТИ . Та това зърно ще ни се предостави , на ниски цени . Орбан за това казва :Зърното не е украинско , а американско . Нали и ЛАБОРАТОРИИТЕ които лъснаха , на американците са за това в Украйна , за ОПИТИ !

81

Анонимен

преди 5 месеца

като унищожим енергетиката и зрънопроизводството нали се сещатае ,че турция ще ни глътне икономически , ще зависим за всичко от ердоган

80

Христо Христов

преди 5 месеца

До 91 "Китай ... продължават напред - тези страни не дават пукната пара за ненормалната зелена сделка..." - Китай конкретно има по-строги еко правила от ЕС.

79

Анонимен

преди 5 месеца

В САЩ беше пуснат в експлоатация първият енергоблок от седем години насам - 3-ти блок на АЕЦ Vogtle в Джорджия. Той е оборудван с водо-воден реактор под налягане Westinghouse AP1000 с мощност 1,17 GW, цената му, заедно с строящия се 4-ти енергоблок, е 30 милиарда долара(!), което е два пъти повече от планираното.

78

Анонимен

преди 5 месеца

Толкова нагласен и смешен протест няма просто. Даже и троловете активизирали. Смешници, платени руски ***!

77

Анонимен

преди 5 месеца

В Германия екоаткивисти от Stop Oil блокираха движението в Берлин и големите градове. ЕС минава на тротинетки и колелета, и на електрически коли, по 200 хил евро, а може и по 1 милион да станат както са тръгнали цените на лития и металите.

76

Христо Христов

преди 5 месеца

"Депутатът от "Има такъв народ" Тошко Йорданов е сред демонстрантите." - и той е европеид!

75

Анонимен

преди 5 месеца

Русия проведе успешни тестове на термоядрената установка "Токамак", което приближава страната към създаването на нов източник на енергия.

74

Анонимен

преди 5 месеца

Зелената сделка нанесе такива поражения почти по-целия свят, че ще бъдат необходими десетилетия да се възстановят. Човечеството е излязло от каменната ера след откриване на огъня! Сега западът отново се връща в каменната ера да се грее на слънцето, а Русия, Китай, Индия, Иран и всички в БРИКС продължават напред - тези страни не дават пукната пара за ненормалната зелена сделка

73

Киро Канадеца

преди 5 месеца

Няма как , посолството каза, закриваме българската енергетика. Слава Украине!

72

Евроидиоти?

преди 5 месеца

Въпрос към евроидиотите: eвpоидиоти, какво става със зелената сделка, ЕС мина ли на зелени енергии от вятърни мелници и слънчеви панели. А бегеидиотите се поведоха по евроидиотите и си съсипаха енергетиката, България беше една от малкото страни в света коиото са енергийно независими, имаше ТЕЦове, собствени въглища, АЕЦ и евтино гориво от Русия.

71

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен--75... Това не са ли капаните на вашите от герб?Баце раздаВА пари на шайките от герб на ляво и на дясно , а сега тези главатари водят и протестите ,...или бРъкам ?

70

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 75 - Сложи си очилцата, бе човек, снимки слагат, по тв ги дават тия 30-40 с нули отзад. Пък, ако нямаш, зъркелки, да знаеш, че ти трЕбват. Дано другото в главата да ти е наред.

69

Нар

преди 5 месеца

Всичко правят за Украйна знаете ли защо ?Защото Украйна вече няма ! На американските сатанисти е !Впрочем и зърното е тяхно и нашите реактори отидоха пак при тях! Затова и войната с Русия я водят пак същите американски сатанисти и нашите политически плюнки заедно им пригласят! Оставка и з ро ди!

68

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 74 - Искаш да кажеш успя да сложи анархия в крехкия ред. Ами, успяха, бре! Ай, на следващите избори пак за ППДБейците!!! Всичко правят на каша!

67

Българин

преди 5 месеца

Време е тази некадърна некоалиционна сглобка да си ходи...

66

Докато гласувате

преди 5 месеца

За ППДБГербДПСБСП или не гласувате ще управлява Посолството на САЩ! Съжалявам но само Възраждане може да промени това състояние..аз не съм им фен, но всички други са платени и купени от Посолството!

65

Анонимен

преди 5 месеца

Не се подавайте на руската пропаганда...30-40 протестиращи, платени руски "фермери" няма да направят нищо.

64

Анонимен

преди 5 месеца

Добре че е коалицията между ППДБ, ГЕРБ и ДПС най-после да сложи ред в анархията, която зареше в държавата

63

Анонимен

преди 5 месеца

България е единствената държава в света, която до 1980 година сама изгражда със собствени сили, средства, и по свои проекти със собствена работна сила, всичките си язовири и ВЕЦ-ове и е на трето място в света след САЩ и Япония по брой на изградени язовирни стени. Невероятно, но факт! След като харижат АЕЦ-а ще подарят и язовирите и ВЕцовете.