102

пернишки прокурор

преди 10 месеца

До АнонименЕ ,ТО ТОВА И БАБА ГО ЗНАЕ! Когато зърнари протестират Руската мафия ведно с нашите олигарси подсещат властите да не се отварят много!

101

гот

преди 10 месеца

До АнонименЗащо не написа кои са кадърните дето я оправиха?

100

СЕЛЯНИН

преди 10 месеца

Мафията използва едни и същи инструменти когато нещо не и изнася!Зърнарите и подземните! Тецовете са едно на ръка! От тия полза та е по малка от вредата но претенциите им огромни!

99

Анонимен

преди 10 месеца

Ало, протестиращите! Като сте такива българи, защо развяват руски знамена на протеста пред НС?

98

Анонимен

преди 10 месеца

Този лозунг описва много точно ПП,ДБ. Бяха инсталирани в политиката от русофила Радев с "алабала" и хакерите на мутрата от ДС Алексей Петров, чрез подправен машинен вот. В нарушение на конституцията относно гражданството на Киро просто, сетне я нарушиха няколко пъти. Некадърниците съсипаха държавата.

97

Анонимен

преди 10 месеца

Заглавието е дъ бест,самата истина за демокрацията,никакви ценности не останаха,нищо наше не остана.Всичко ценно ни взеха,на концесии или купиха,нищо нямаме като държава,ни полезни изкопаеми ни енергетика и ток,гората я изнасят в гърция и турция,квото не могат отива в кроношпан и оттам се изнася като пдч.Едно море остана ама и то покафеня от прекомерна експлоатация и строежи на плажа,изгуби му се чара

96

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Долу монопола долу ..вашта мъму алчна долу

95

Грую

преди 10 месеца

Хехе...руското знаме казва всичко

94

Анонимен

преди 10 месеца

Ще порърпим още малко и като вече не но харесват условиятав ЕС ще си тръгнем. Никой не ни е вързал

93

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Няма как , посолството каза, закриваме българската енергетика. Слава Украине!

92

Христо Христов

преди 10 месеца

До 88 "Но да си съсипеш енергетиката като Германия, където няма " - че ти немец с ум виждал ли си?!

91

18cm

преди 10 месеца

Бокo Тъпoто пусна протестите на зърнари и енергетици, вижте как всички тук са организирани перфектно за един ден и със еднакви тениски

90

Киро Канадеца

преди 10 месеца

Няма как! Посолството каза да фалираме всичко! Слава Украини!

89

ППДБ

преди 10 месеца

Подариха реакторите ни на Зеленски! За да може утре не само да сме зависими от украинско жито но и украински ТОК! Зажото нашия зърнен и енергиен сектор ще бъдат фалирали!

88

Всеки българин

преди 10 месеца

Е Милиардер с Бентли и Яхта! Само Зеленски не е! Слава Украини!

87

Колко

преди 10 месеца

Мното терористи работят в България? Зърнари терористи- минйори терористи-учители терорсти! Цял народ терористи брейй!

86

Анонимен

преди 10 месеца

Аз бях емигрирал в Брюксел със семейството, но се прибрах, след като от училището на сина ми ме дадоха на прокурор понеже не съм го пуснал на прайд парада организирано посещение от училище в 7 ми клас. Сега виждам, че и тук става същото положение. Не знам, къде да емигрирам вече.

85

Анонимен

преди 10 месеца

до 104 това че се правиш ,че не виждаш слона в стаята не означава ,че не е там

84

Анонимен

преди 10 месеца

Русия и Китай не са против възобновяемите енергии стига да се използват разумно и не като основни а само като подпомагащи. В Москва всички градски автобуси без изключение са електрически, почти всички таксита са електрически Москвичи - електричката е идеална за градски транспорт. Москва е един от най-чистите и най-добре уредени градове. В Китай и Русия са построени много вятърни централи в райони където има постоянно вятър. Но да си съсипеш енергетиката като Германия, където няма нито слънце, нито вятър със вятърни мелници и соларнии панели е безумие.

83

Анонимен

преди 10 месеца

В Красноярския край ще бъде построена първата малка атомна електроцентрала. Атомните електроцентрали с ниска мощност са предназначени за отдалечени райони с неразвита мрежова инфраструктура, където няма нужда от изграждане на мощни АЕЦ.