91

Българин

преди 4 месеца

Трябва политиците ни да изпълняват точно каквото им казват от САЩ и може би вероятно някога бихме могли да пътуваме и без визи за САЩ.

90

Анонимен

преди 4 месеца

То имаше срок за визите в САЩ за българи и румънци,ама не го спазиха и ЕС им постави въпроса.Естествено това е като малко дете да иска да дръпне ушите на мутра,но уж се работи по въпроса.Ама за какво са ти САЩ?Развалиха я и тази страна,не е каквото беше.И Австралия я развалиха.Няма вече дестинация която да става за емиграция.Е да поработиш става.

89

Анонимен

преди 4 месеца

Е нали можехме да пътиваме свободно при демокрацията, какво стана сега, може, ама не може да пътувате свободно заради Пеевски, така ли казаха господарите от САЩ?

88

Анонимен

преди 4 месеца

До до 81 Значи САЩ налагат визи на българите заради Пеевски от 30 години вече, а ние ги пускаме свободно да си влизат.

87

Анонимен

преди 4 месеца

До Това с трансплантациЗаради такива като вас, невярващи ще продължават да се случват и са се случвали много страшни неща. Може би сте останал/а, някъде в далечното минало.

86

до до 80

преди 4 месеца

Западняците връщаха с белезници в България всеки който се промъкнеше без виза. А който имаше западна виза на никой не са отказали да излезе ако не е престъпник или подсъдим.

85

търговия

преди 4 месеца

Както и да го усукват и отричат, това си е търговия с органи. Гнусно, престъпно и античовешко! Да отговарят, ако това сега се подмине, ще стане като по страшните филми - събуждаш се в някоя мизерна стаичка без бъбрек, например. Българските лекари?!?!?!? Хирократова клетва?!?!? Нищо подобно - за пари става въпрос!

84

Анонимен

преди 4 месеца

А американските граждани кандидатсват ли за българска виза, или си влизат свободно в България като че ли им е бащиния?

83

до до 81

преди 4 месеца

Колко вероятно и кога?

82

до 81

преди 4 месеца

Вероятно ще може и в САЩ съвсем скоро,ако политиците ни изпълняват каквото казват САЩ.Докато се правят на тарикати и законите не важат за всички от чистачката с метлата на улицата до Пеевски и другите като него,няма да можеш!

81

до 80

преди 4 месеца

Не връщаха всеки мани ти тия мантри.И напротив,комунистите не даваха изходна виза,западняците даваха без проблем,ноо не и на агенти!Те много добре знаеха кой какъв е!

80

Анонимен

преди 4 месеца

Мога ли да си хвана самолета за САЩ да работя в САЩ?

79

Анонимен

преди 4 месеца

При соца западняците не даваха визи, всеки който е получил западна виза е могъл да пътува на запад. А който избягаше без виза, западняците го връщаха в България с белезници.

78

до до 69 Джоко

преди 4 месеца

След 30 години навеждане със смъкнати *** на САЩ можем ли свободно да ходим в САЩ да мием афроамерикански тоалетни да изкараме някой долар? Какво става с визите за САЩ, защо българите не могат да пътуват без виза за САЩ както другите граждани на ЕС от западна Европа, явно българите ги считат за полуxopa, полyчовеци втора категория членове на ЕС.

77

до 69 Джоко

преди 4 месеца

Сега като не ти харесва отиваш на границата или на самолета и чао.През соца не ставаше.А ако опиташ през зелена граница,граничарите получаваха месец отпуска ако те застрелят!Ти заааеби това дето ги лъжеш хората,че не сме били вързани!Не само вързани,ами ако успееш да избягаш роднините ти ги тормозеха после,а теб те водеха невъзвръщенец и предател!В момента така е в Северна Корея и в Беларус.

76

до Анонимен

преди 4 месеца

В Русия еднократна парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв). Еднократна помощ се дава и за първо дете тя е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

75

Анонимен

преди 4 месеца

При западната демокрация можеме да проституираме и да миеме улиците на запад, а при руския соц не можехме.

74

Това с трансплантаци

преди 4 месеца

ите е отвратителна история, ако наистина се е случвало в БГ, в елитна столична болница, 21век. Искрено се надявам да не е! Въобще, в последните седмици се вдига много пушилка, основно по нечии твърдения, но без доказателства. То и няма как за толкова кратко време да се проведат разследвания и проверки. Въпреки всичко лансират разни "сензации" и ги разхвърлят насам-натам като вече доказани. Идат избори, терена се разкаля яко, а л...та хвърчат към вентилатора, та знае ли се.

73

Соца ни беше руски

преди 4 месеца

и не можехме да работим из Европата.При титовия соц, съседите излизаха да работят и да пращат валута в Югославия.Нещо подобно се случва и сега в Бг.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Много е страшно, че сме се превърнали в една от държавите в които се случват тези ужасни неща, но сме гледали само по филмите. Жалко, че някой български гражданин чака за животоспасяваща трансплантация.И не друг, а именно български лекари го осъждат на смърт.И това всичко е заради пари. Уволнението е нищо. Отнемане на лекарски права, съд и затвор.Ако ние всички си затваряме очите за такива чудовищни престъпления, се превръщаме в съучастници.Всеки може да стане чакащ за живот.