111

Медик

преди 4 месеца

Типични нумера на червената с ган!!Уми рат да доминират всички видове власт!Особенно болезнено чувстват властта на медицината на нейния терен!!Използват разни бър сал ки като новия министър на здравеопазването да се намесват в типично медицински теми и проблеми от които дори тоя не щастник не рабира нищо!Помня като млад лекар,как партийния секретар на града обличаше бяла манта и ръководеше лекарския колегиум всеки понеделник!Пълен срам!Радев е същия партиен секретар начело на държавата!СРАМ!

110

Анонимен

преди 4 месеца

Извинете,да попитам,коя е тази жена?

109

Анонимен

преди 4 месеца

А тая адвокатка от къде я довлякохте,бе! Коя е тя да дава мнения?

108

Анонимен

преди 4 месеца

Откъде го излюпихте тоя безмозъчен министър-еднодневка!?

107

Гамен Грипенов Ветов

преди 4 месеца

Здраствуйте Паляци!Хей прав е баджанака,има такъв народ!Толкуз го насъсках срещу ГЕРБ и Пожарникаря,че направо са кефя!!Той ми са хвали с магистрали,аз атакувам как са направени!Ако е от държавна фирма,защо е държавна,ако е частна,наопаки!Хвали ми са с НОЩ и професорчета,аз пращам мойто ку че да рови и да доказва,че секраде,че се краде,че не знам ка а,*** неа така!!А вий пиленца слушкайти и папкайти!Мразети ГЕРБ и тиквата.Напънети съ за пуследну,а аз ще ви доразкажа играта!Ша ва попилеа,нъл тъй

106

Анонимен

преди 4 месеца

Мирише на червени измислици преди изборите!

105

Анонимен

преди 4 месеца

Това че са правени на чужденци операции не е забранено! А кой е бил наред и не е бил наред го решават лекарите,а не политическите полит руци на Радев!

104

Анонимен

преди 4 месеца

Когато се докаже ще бием браво,за сега това е политически кьорфишек!

103

Анонимен

преди 4 месеца

Дойде Кацаров и тури у ред държавата! За един месец излови мафията! Къде беше бе човек? От 30 и кусур години те чакахме да дойдеш! Стой там до края на месеца,много помагаш на Радев!

102

СДДОЖ

преди 4 месеца

Далеч съм от мисълта, че ........ ще даде такива данни, ако не разполага с документи за това.... Никой не може да ме убеди, че ако подобни неща са се случвали......Според нея по всяка вероятност ....... са знаели какво се случва....Съществуват неадекватни договори ..... Как са го направили всичко, не мога да кажа точно.....ме карат да смятам, ..... няма как това да не е направило впечатление......е трябвало да забележат.ВЪОБЩЕ НЯКОЙ ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО КЛАТЕНЕ ПАДА?!

101

1

преди 4 месеца

До Анонимен-97,тази работа не е от напоследък,откакто се появи партията герб-комунисти,оттогава се действа,по този начин.

100

1

преди 4 месеца

Чакаме само името на професора,от ОПГ,който е бил шеф на тази група,ботоксов не може да бъде,той няма толкова мозък,за да прави трансплантации,нито онзи ,който се появяваше с черното расо,по телевизиите.

99

ПРАВОВА ДЪРЖАВА СМЕ

преди 4 месеца

Когато подложите на контрол влезлите в сила съдебни решения и дейността на съдиите - тогава всичко ще си дойде по местата ! ! ! До тогава всичките ни институции ще са в такова състояние . До тогава животът ни ще бъде такъв - без право да търсим отговорност от държавните служители , без право да търсим отговорност от държавните служби ! Първо и основно - ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В СЪДИЛИЩАТА !

98

bo

преди 4 месеца

Пак лозунги. Какви трансплантации,..на яйцеклетки..!? От заглавието , човек ще каже че ги режат и им вадят бъреци и дробове. Б аси медийните изцепки. А на някой про сти коментари относно САЩ и визите, само да им кажа, че хората си имат закони и условия които трябва да се изпълнят преди да им дадат разрешение. Примерно приятелката ми , за да отиде на "бригада" в САЩ , трябваше да лъже че е работил акато сервитьорка без да има 1 ден стаж.Хванаха я и и удариха черния печат. Вие какво искате,това е

97

Анонимен

преди 4 месеца

Напоследък имам усещането, че цялата държавна машина е една "организирана престъпна група"

96

Анонимен

преди 4 месеца

Северна Корея е световна сила с която дори САЩ се съобразяват.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото наливаха 200 години капитали в Африка.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Интересът на САЩ и Англия и на запада е не да налива капиталив в България а да я плячкосва.

93

Българин

преди 4 месеца

По добре е да се навеждаме на САЩ и Англия защото са силни и имат пари, и може като се навеждаме още 30, 40, 50 години и ние да станем като тях да имаме пари.

92

Анонимен

преди 4 месеца

България със САЩ и Англия не трябва да се мери.Те имат огромна промишленст и капитали.Какв да им наложим визи и да ги спираме ли?Е кой спира поток от пари?Северна Корея!Не става с лошо.Закрепили сме се към ЕС и пак и това е добре,че можеше и по-зле да е.