108

Анонимен

преди 2 години

Извинете,да попитам,коя е тази жена?

107

Анонимен

преди 2 години

А тая адвокатка от къде я довлякохте,бе! Коя е тя да дава мнения?

106

Анонимен

преди 2 години

Откъде го излюпихте тоя безмозъчен министър-еднодневка!?

105

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Хей прав е баджанака,има такъв народ!Толкуз го насъсках срещу ГЕРБ и Пожарникаря,че направо са кефя!!Той ми са хвали с магистрали,аз атакувам как са направени!Ако е от държавна фирма,защо е държавна,ако е частна,наопаки!Хвали ми са с НОЩ и професорчета,аз пращам мойто ку че да рови и да доказва,че секраде,че се краде,че не знам ка а,*** неа така!!А вий пиленца слушкайти и папкайти!Мразети ГЕРБ и тиквата.Напънети съ за пуследну,а аз ще ви доразкажа играта!Ша ва попилеа,нъл тъй

104

Анонимен

преди 2 години

Мирише на червени измислици преди изборите!

103

Анонимен

преди 2 години

Това че са правени на чужденци операции не е забранено! А кой е бил наред и не е бил наред го решават лекарите,а не политическите полит руци на Радев!

102

Анонимен

преди 2 години

Когато се докаже ще бием браво,за сега това е политически кьорфишек!

101

Анонимен

преди 2 години

Дойде Кацаров и тури у ред държавата! За един месец излови мафията! Къде беше бе човек? От 30 и кусур години те чакахме да дойдеш! Стой там до края на месеца,много помагаш на Радев!

100

СДДОЖ

преди 2 години

Далеч съм от мисълта, че ........ ще даде такива данни, ако не разполага с документи за това.... Никой не може да ме убеди, че ако подобни неща са се случвали......Според нея по всяка вероятност ....... са знаели какво се случва....Съществуват неадекватни договори ..... Как са го направили всичко, не мога да кажа точно.....ме карат да смятам, ..... няма как това да не е направило впечатление......е трябвало да забележат.ВЪОБЩЕ НЯКОЙ ДАВА ЛИ СИ СМЕТКА КАКВО КЛАТЕНЕ ПАДА?!

99

1

преди 2 години

До Анонимен-97,тази работа не е от напоследък,откакто се появи партията герб-комунисти,оттогава се действа,по този начин.

98

1

преди 2 години

Чакаме само името на професора,от ОПГ,който е бил шеф на тази група,ботоксов не може да бъде,той няма толкова мозък,за да прави трансплантации,нито онзи ,който се появяваше с черното расо,по телевизиите.

97

ПРАВОВА ДЪРЖАВА СМЕ

преди 2 години

Когато подложите на контрол влезлите в сила съдебни решения и дейността на съдиите - тогава всичко ще си дойде по местата ! ! ! До тогава всичките ни институции ще са в такова състояние . До тогава животът ни ще бъде такъв - без право да търсим отговорност от държавните служители , без право да търсим отговорност от държавните служби ! Първо и основно - ВИЖТЕ КАКВО СТАВА В СЪДИЛИЩАТА !

96

bo

преди 2 години

Пак лозунги. Какви трансплантации,..на яйцеклетки..!? От заглавието , човек ще каже че ги режат и им вадят бъреци и дробове. Б аси медийните изцепки. А на някой про сти коментари относно САЩ и визите, само да им кажа, че хората си имат закони и условия които трябва да се изпълнят преди да им дадат разрешение. Примерно приятелката ми , за да отиде на "бригада" в САЩ , трябваше да лъже че е работил акато сервитьорка без да има 1 ден стаж.Хванаха я и и удариха черния печат. Вие какво искате,това е

95

Анонимен

преди 2 години

Напоследък имам усещането, че цялата държавна машина е една "организирана престъпна група"

94

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е световна сила с която дори САЩ се съобразяват.

93

Анонимен

преди 2 години

Колкото наливаха 200 години капитали в Африка.

92

Анонимен

преди 2 години

Интересът на САЩ и Англия и на запада е не да налива капиталив в България а да я плячкосва.

91

Българин

преди 2 години

По добре е да се навеждаме на САЩ и Англия защото са силни и имат пари, и може като се навеждаме още 30, 40, 50 години и ние да станем като тях да имаме пари.

90

Анонимен

преди 2 години

България със САЩ и Англия не трябва да се мери.Те имат огромна промишленст и капитали.Какв да им наложим визи и да ги спираме ли?Е кой спира поток от пари?Северна Корея!Не става с лошо.Закрепили сме се към ЕС и пак и това е добре,че можеше и по-зле да е.

89

Българин

преди 2 години

Трябва политиците ни да изпълняват точно каквото им казват от САЩ и може би вероятно някога бихме могли да пътуваме и без визи за САЩ.