51

предлагам

преди 4 месеца

Ако се докаже престъплението, на тези хора да им се отнеме цялото имущество, както и лекарските права. На престъпници не може да се поверява човешки живот!

50

Реалист

преди 4 месеца

Дами и господа, годината е 2021 и журналистите разбраха, че от държавните болници се източват пари. 30 години след прехода и имаме сензация - лекари използват държавните болници за частни кабинети без да плащат, участват в трафик на хора и органи, източват здравната каса. Алелуя! Сетихме се.

49

до 39

преди 4 месеца

Прав си, НИЕ, гражданите, това е държавата. На думи, по конституция и на хартия е така, но в живия живот въобще не е. НПО-ата ги купиха и те се продадоха с радост, за пари са готови на всичко. Държавните органи, призвани да ни служат, са некадърни и корумпирани до последната възможна степен. Образованието ни води до функционална неграмотност, отличниците отлитат на Запад, другите остават. Здравеопазването? Нали четем по-горния текст. Ако се намери един да си тури главата в торбата и да започва!

48

Десен

преди 4 месеца

Преди години говорих с един лекар от ВМА. Разправяше ми как директорите идвали със стари опели на работа, а събота и неделя си ходели по вилите с мерцедеси и аудита последен модел. Всички т.нар. "светила" работят в държавните болници за 2-3К лева заплата. По частните им дават 5 пъти повече, но те не искат да се местят. Познайте защо :)

47

До 46

преди 4 месеца

Мафията е само част от Организираната престъпност. И то малка.

46

Реалист

преди 4 месеца

"по всяка вероятност тези хора по веригата са знаели какво се случва"Хахахахах, тия хора живеят в някакъв измислят свят. Не бе, никой не е знаел какво се случва :) Как си представяте в една болница да се правят сложни трансплантации на конвеир, и директорите да не знаят, хората в министертстово да не знаят, министърът да не знае? Това да не е вадене на зъб? Кой е оперирал? Кои лекари са били в екипа? Кой е подписвал документите? това е трафик на хора, тежко престъпление!

45

Анонимен

преди 4 месеца

Лекарите пак са на първа линия!!!

44

Анонимен

преди 4 месеца

А откраднатите пари за тая работа къде са, гледам никой не си задава този въпрос?

43

Анонимен

преди 4 месеца

Както са тръгнали служебния кабинет на Президент Радев съвсем скоро ще се усети силен недостиг на медицински персонал, полицейски служители, съдебна система, учители, всякакъв вид администрация. Нека им напомним, че да рушиш е безумно лесно, но да строиш е трудно.

42

Анонимен

преди 4 месеца

Организирана престъпна група? Това италианците го наричат с една дума - мафия.

41

да,да ама не

преди 4 месеца

Търговията с човешки живот не бръсне граници! Къса е човешката памет! Колко наши здрави съграждани се връщат с по- малко бъбреци след "екскурзия" до турски болници и някой финикийски знак повече!? За блокираните лани от КОВИД вече продадени бебета на летището в Киев забравихме!? Просто се е разчуло и бедните от Молдова.... идват и "продават" и НЕ САМО тук! Богатите лели и чичовци си плащат за всичко от-до!

40

Даам

преди 4 месеца

ОПГ в ПРавителствена болница......звучи МНОГО ПОДОБАВАЩО.УТИВА на ВСИЧКО с надпис ПРАВИТЕЛСТВЕНО.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Не е удивително, че в България под управлението на Организирана престъпна група, Организирана престъпна група е извършвала незаконните трансплантации.------------------- Ще има ли обвинения и дела в съда и за двете ОПГ?

38

Анонимен

преди 4 месеца

Гадно е да се вадят кирливите *** на ГЕРБ, но все някой трябва да го направи. Успех!

37

Анонимен

преди 4 месеца

Тая група престъпна е организирана от герб.

36

AC AB

преди 4 месеца

Тя г-жа Мария Петрова само по медицинско право ли е адвокат? Сигурно има някаква особена правоспособност и е издържала изпит пред Министъра на задравеопазването и Министъра на правосъдието едновременно. Има ли и други "адвокати по медицинско право" или тя е уникална и единствена в света?

35

Анонимен

преди 4 месеца

До без вяра: във всяко стадо има ***. Освен това в природата празно място няма. Отстраняването на тази върша просто ще отвори място за следващата. Освен това тези хора са сред нас. Колко можем да се похвалим, че.никога не сме бутали рушвет, за да получим.някоя благина? Да кажем, че безобразията не са производна на това, коя е политически организираната група, която упражнява властта. Нали.държавата сме ние, гражданите?

34

До Беро

преди 4 месеца

Абе ти къде живееш? С достойнство, чест и професионализъм вероятността да прокопсаш в България е минимална. С тия неща купуват ли си апартаменти, коли, луксозни почивнк? Не. Купуват се с пари.

33

Анонимен

преди 4 месеца

Адвокатът по медицинско правоМария Петрова "преоткри велосипеда като транспортно средство";)"...Болница "Лозенец" са пионери в тази област..." - А коя болница е "комсомолец" по схемата???

32

Анонимен

преди 4 месеца

Имам информация, че лекари от правителствена болница са строителни предприемачи на големи жилищни комплекси, та питам как става така от само от една заплата да строят и продават обекти за милиони .