68

до Джоко

преди 2 години

При комунизма немаше тоалетна хартия и банани и ковид паспорти да бегаме на запад.

67

да,да ама не

преди 2 години

До АзззБез да "хвърлям боб" и да отгатвам: От болница "Лозенец" са издавани изрядни фактури за всичко - с цена за консумативи, "оператори", болничен престой на реципиент и донор преди и след трансплантацията, предоперативни изследвания за съвместимост.....! Така че, парите са официално и изрядно преведени в банковата сметка на болницата! Така се прави и в Турция и другаде! Дали е морално?!

66

Българин

преди 2 години

Да пишеме емейл до Белия дом да ни наложат санкции да ни оправат от корупцията. Мене ми прави голем кеф като ме оправят америкамци.

65

Анонимен

преди 2 години

То пък оставаше престъпната група да е дезорганизирана. Кой е организаторът?

64

Анонимен

преди 2 години

До Нека Ще "Боже, колко си заблуден" Точно най-големите неграмотници и некадърници, които сте Професори по Всичкология се намирате да обяснявате на останалите колко са заблудени. Просто с развитието на интернета се преместихте от кварталната кръчма във форумите.

63

Анонимен

преди 2 години

Доказването винаги се усложнява когато някой не желае да потърси произхода на парите за високият стандарт на живот, който имат само една малка част от лекарите.

62

Нека Ще

преди 2 години

ХАхахх американец да помага ,боже колко си заблуден !

61

Анонимен

преди 2 години

До Нека Ще Напротив, американците се опитват да ви помогнат да изплувате от блатото и соц мисленето, но някои от вас (всички русофили и някои неграмотни) си искате Божков и комунизма.

60

1

преди 2 години

""Нямаме стандарти за това как се води медицинската документация в България. Всеки може да допише и пренапише, така че на хартия да изглежда изрядно" Тоест, всичките тия приказки за злоупотреби и "престъпни групи" въобще даже може да не са злоупотреби. А интересно, ако "на хартия всичко исглежда изрядно", къде са доказателствата, че и на практика не е точно така? Или да не обръщаме внимание и просто да "вЕрваме" точно на превратаджиите на Радев? М?

59

Анонимен

преди 2 години

Ужас. Дали документално е изрядно няма никакво значение. Има и морал. Колко трябва да си загубил човешкото в себе си, за да се занимаваш с такива неща. Тотално падение

58

Нека Ще

преди 2 години

Американците постигнаха целта си ,превърнаха ни в маса за която само парите са важни и най-интерестно то е ,че бизнесмените подхвърлят стотинки и ни натикват в дупката ! Мизерия му е майката тук !

57

Аззз

преди 2 години

А парите от тия продажби къде са. Да не са случайно по хорските чекмеджета?

56

да,да ама не

преди 2 години

Това, което става сега е "Много шум за нищо"! Със 100% сигурност има документирано, че реципиента/богат-а "чичо-леля" от Германия..../ и живия донор/бедняк от България, Молдова, Украйна.../ са роднини! И така вече е законно според европейските правила! Не е морално, но вече не е и престъпление! Ама после службите разбрали, че самоличностите на бедняците-донорите са фалшиви! Нали на богатите чичовци-лели документите са изрядни?! Отам да подхванат разнищването, ако ще правят нещо! Ама надали?!

55

Анонимен

преди 2 години

Престъплението става квалифицирано, ако е извършено с користна цел за получаване на определено високо възнаграждение преди и след извършването на нарушаването на правилата установени за вземане и предоставяне на човешки органи и тъкани за трансплантация.

54

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ДОБЪР ДЕН ДРАГИ ЗРИТЕЛИ.

53

Българ

преди 2 години

Миролюба Бенатова това го разкри преди месеци...

52

Юни

преди 2 години

ОПГ Пернишка Секта се занимават с подобни престъпления дори ще идва комисия от Евро Депутати да разследват изтезания и убийства защото Гешев не разследва свои авери!

51

Анонимен

преди 2 години

Не се самонавивайте! Всеки човешки живот е важен!!! Не само тези застрашени от Koвид!!!!!!!! Колкото и да се напъват в тази посока.

50

Навсякъде

преди 2 години

в България в лечебни , кабинети ,специалисти се източва Здравна каса по всевъзможен начин . Просто трябват проверки и то смислени , а не онгоре --отгоре.

49

предлагам

преди 2 години

Ако се докаже престъплението, на тези хора да им се отнеме цялото имущество, както и лекарските права. На престъпници не може да се поверява човешки живот!