128

Анонимен

преди 2 години

Няколко лекаря в затвора и всеки пациент да си влиза в досието и да потвърждава прегледи и манипулации. Само тогава да се плаща на медиците!

127

ikar

преди 2 години

До до ЛекарА какви искате да бъдат болните? Откакто болниците станаха търговски дружества, болните вече не са пациенти а клиенти.

126

,

преди 2 години

Където и да бутнеш вони, та се не трае!Що се чудите ,цялата'' здр. реформа'' беше направена за да се създаде нова класа крадци в бели престилки! Сега идете и ги вижте джипитата и лекарите по болниците -яко скубане на касата за щяло и нещяло.А най-големите наглеци са тези които създадоха новия закон за промените.Питаме се дали ще има справедливост?

125

Анонимен

преди 2 години

"Организирана престъпна група извършвала незаконните трансплантации"---ГЕРБ? Интересно.... Все пак, "Правителствена", едно-друго....Освен, ако последните две години не е управлявал Орешарски...Наали, герберчета?!?

124

Маски = КРАЖБИ 1

преди 2 години

Чакаме да махнат маските и при влизане в магазините... НЯМА никаква разлика между това да влезеш в магазин и да влезеш в ресторант, дискотека... Ако там има арабин или ***, без маска, оня може да те зарази НАВСЯКЪДЕ... Дори и да си с маска. ОНЯ ако може да ИЗДИША въздух, зад главата ти, през маската и да те зарази..

123

Маски = КРАЖБИ 2

преди 2 години

Чакаме да МАХНЕТЕ маските за българи. А чужденците да ходят НАВСЯКЪДЕ с маски, дори и ресторанти и дискотетки. Нека чужденците се гърчат, а ние да сме добре и да НЕ носим маски...С арабски маски , хората са дегизирани и НЕРАЗПОЗНАВАЕМИ... И НИКОЙ не може да ги разпознае... Също като някакви крадци !! Заради тия маски се УВЕЛИЧИХА престъпленията и КРАЖБИТЕ в България...

122

Анонимен

преди 2 години

Организирана престъпна група управляваше държавата

121

ГЕРБАВ

преди 2 години

Голема работа! Некви си органи. Нашият Вожд и Учител ги папка целите на кайма....Койт не слуша,де...

120

Dls

преди 2 години

На всички от престъпната група за трансплантации да им извадят лсички читави органи и да ги дарят на найнуждаещите се!

119

Анонимен

преди 2 години

Където и да бръкнеш-гнило!Кадето и да разровиш-смърди! В такава държава живеем.

118

Анонимен

преди 2 години

Под шапката на друга организирана престъпна група,която от където и да я погледнеш си е клиент на прокуратурата.Ама не на нашата.

117

Анонимен

преди 2 години

Рашков, разрови в щаба - оттам големи неща ще излезат! Точно преди изборите!

116

Анонимен

преди 2 години

перуката - у зандана!

115

венци

преди 2 години

А каскета Гешев досега къде е дремал?Беше зает да брани хунтата на Боко Тиквара.Скоро и двамата ще посетят бай Ставри.

114

Анонимен

преди 2 години

Можете да прочетете в други вестници, че министър Красив нос лъже за да изпълни поръчката на Радев! Пълни измислици по темата!

113

Анонимен

преди 2 години

Всички до един точат касата!!!! Що се правят на гръмнати?

112

Сашка

преди 2 години

Дотам ли стигнахте герберастки плъхове, че да лапате мангизи сте въртяли търгувияи с човешки органи . . .

111

Анонимен

преди 2 години

Слагат шефа на хирургията за нов шеф на болницата,а той не може да не е знаел,и участвал в схемата. Всичко явно е да сложим наш човек,а не да има борба с корупцията в здравната система,която е брутална.

110

полковник Колев

преди 2 години

В БГ винаги една организирана престъпна група е сменяла предишната....

109

Медик

преди 2 години

Типични нумера на червената с ***!!Уми рат да доминират всички видове власт!Особенно болезнено чувстват властта на медицината на нейния терен!!Използват разни бър сал ки като новия министър на здравеопазването да се намесват в типично медицински теми и проблеми от които дори тоя не щастник не рабира нищо!Помня като млад лекар,как партийния секретар на града обличаше бяла манта и ръководеше лекарския колегиум всеки понеделник!Пълен срам!Радев е същия партиен секретар начело на държавата!СРАМ!