11

ОПГ...

преди 4 месеца

Много. ТЕЗИ ПРЕДИШНИТЕ НАЧЕЛОСЪС БИБИТКО СЪЗДАДОХА МНОГОТАКИВА ОП ГРУПИ. И МАЛКИ ИГОЛЕМИ. ДЪРЖАВАТА НИ Е ОБСЕБЕНА. МНОГО РАБОТА ГИЧАКА ПРАВИТЕЛСТВОТО. ПО ДОБРЕ ТО ДА СИ ОСТАНЕ. ОТЛИЧНО СИВЪРШИ РАБОТАТАТА.

10

Emigrant

преди 4 месеца

Ей тва червената на паст не се спира пред нищо?!Сега почнаха да ровят и лекарите?Щот много им е леко на докторите и щото малко работят дай Фигуранта да си излее злобата и чрез тяхното унижение!Понеже не може директно да се изгаври с Мутафчийски,а го е страх,че последния ще го бие като маче у дирек на есенните избори,дай да рови червената сви ня да клепе и по докторите?!Само хапче 7,62 от Казанлък го управя тоз руски аватар и нищо друго!!

9

Анонимен

преди 4 месеца

Хората на ген. Радев започнаха да разцепват мъглата спусната от Борисов. Какви са ги вършили от ГЕРБ? Единбозна.

8

Иван

преди 4 месеца

Ако пак няма осъдени закривайте държавата. Няма смисъл....

7

Анонимен

преди 4 месеца

Комунистът Борисов е върнал държавата в първи клас - куфарчета с пари на свои хора, приоритетни трансплантации за видни апаратчици, суджуци, кюлчета, тупане по гърба, обръщение на "братко", разполагане с държавата като с бащиния и тн, и тн.

6

Ането

преди 4 месеца

И в тази престъпна група е участвала баба Пена от Неделино. Ръководена от Хасан от Енина. Защо се пишат толкова глупости - активно са участвали ръководстмвото на болницата и лекарите, извършвали трансплантациите. Назовете ги !

5

Анонимен

преди 4 месеца

За един месец служебното правителство свърши повече работа от тиквите за 12 години

4

кАжи честно?

преди 4 месеца

Тия ГЕРБ кво са правили бе?

3

Анонимен

преди 4 месеца

браво, сега радеф и бсп ще извършват само най законни трансплантации, вече почнаха да трансплантират цялата държава в джобовете си

2

хахахах

преди 4 месеца

Организирана престъпна група? Нееее! Не вярвам!!

1

Анонимен

преди 4 месеца

Мараба Сибилке, ритнаха ли ти столчето ?