93

as

преди 3 години

а Боза и Баница ? :)

92

Ива

преди 3 години

До АнонименПредисторията на спора я има в коментарите по-долу. Не ми казвай че не я знам. И ти пораждаш спор, от това че не разбираш какво ти се пише. човека точно и ясно ти го е казал - ти започваш спор. Ти освен че си пpocтак и неграмотен, ами си и конфликтна личност, която иска да приемат само нейното мнение и никакво друго различно от нейното мнение. Такава личност си ти. Четох ви през цялото време, затова и се намесих. Но на теб лампичката ти не светва. Не работи. Няма и да работи. Чао.

91

Еее

преди 3 години

Мн глупост има в статийката. Не ми се влиза в подробности, но така както е обобщено е пълна нелепица. Хидроксилни молекули, а.

90

Анонимен

преди 3 години

До 122Не е земеделец, човека си отглежда в неговата градина, за лична употреба. Земеделеца отглежда полета с дадена стока, с цел търговия. Този човек, просто има градина и си отглежда за семейството най-вероятно. Не е за да продава. Така че не е земеделец, той е нормален човек, живеещ на село. Така мисля аз, не зная.

89

Ива

преди 3 години

До Анонименна ***, ще говориш на майка си. Ти не си нищо друго, освен един неграмотен пpocтак, заяждаш се с хората и не приемащ мнението на човек отсреща. Ти си мислиш че знаеш и можеш всичко и че всички трябва да се съобразяват с теб. Това говори само едно. Че си голям пpocтак и нямаш уважението нито към хората, нито към труда им.

88

Анонимен

преди 3 години

Тоо, като гледам, няма какво да ям значи

87

Турист

преди 3 години

Абе за нормалния човек 9 сутринта си е рано сутрин, вие земеделци и животновъди сте друга работа :)

86

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТова е относително и има зависимост от количеството вода. Картофа за да расте, не е само листата на растението а количеството вода и почвата. Ако задържа влага е добре, но ако изсъхва не е добре и трябва по често да се полива. Затова се избира и место за картофа. Не може да го сложиш на ветровито, където течението бързо изсушава почвата. Също не може ако е влажно, да поливаш обилно постоянно. Така има опасност да изгние растението а с него и самия картоф. Всичко е относително.

85

Ива

преди 3 години

До АнонименАми човека затова ти е казал че ги събира в 9 сутринта а не в 6. Ти кое не си разбрал?

84

Анонимен

преди 3 години

До оня дет 20 години е гледал картофиТова е достатъчно за да се спаси растението и да имаш реколта. 50% от листата на едно растение, са достатъчни за да се изхранва корен и плод. Така че приемам твоята версия, както и на оня с картофите.

83

Ива

преди 3 години

До АнонименДобре, ти си тесен специалист в тази област. Събирай бръмбари в 6 сутринта.

82

Бял

преди 3 години

Аз се храня със слънчева енергия оммммммммммммммммммммм

81

Striker

преди 3 години

Понякога дори в този сайт, пускат нормални статии, браво! Целият списък е много верен. Може би от повече от 10 години почти не съм консумирал нищо от изброеното.

80

Анонимен

преди 3 години

За жалост, масово хората (особено по-неквалифицираните и по-бедните) нямат идея какво да ядат. Редят се за баници с отпадъчни мазнини, за които дават повече пари, отколкото би струвала домашна баница с най-скъпото сирене и био масло. Редят се по топлите щандове на супермаркетите да купуват храна, която струва тройно на това, което би струвала да се приготви вкъщи. Налитат на луканки и салами. После били бедни. Бедни сте, защото нямате акъл.

79

Ива

преди 3 години

До Анонимен"Сутрин, като се вдигне росата и преди да напече слънцето".Човека ти го е казал, защо се заяждаш с него?

78

dnеs.bg

преди 3 години

На практика няма хранителни стоки продавани в магазините без изкуствени добавки. Те няма да ви отровят, но малко по малко ви скъсяват живота. Така, че ако може не яжте.

77

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато се вдигне росата и преди да напече слънцето силно. Росата не се вдига в 6-7 сутринта а след 9 часа. Тъй че като нямаш какво да кажеш, няма смисъл да се заяждаш. А и не ме интересува твоето мнение, аз така си отглеждам растенията и не чакам на теб или някой друг да го прави, за да има аз какво да ям. Така ги гледам и така си произвеждам. И съм доволен а не злобен като теб. Отглеждам за да имам а ти като искаш да имаш - Кауфланд и яж каквото ти дадат. Хубав ден ти желая.

76

Анонимен

преди 3 години

До ОТ 64 до 84до 64Аз имам оранжерия. Преди 5 години я купих от Сливо поле, Русенско. Фирма някаква беше, идват, монтират, плащаш и си отиват. 40 квадрата е и там гледам домат и краставици и някое гнездо тиквички. Другото е навън, но опъвам мрежа над тях, от тия зелените мрежи. Дъждовете не са хубави. И сега в момента тоя прах от Сахара...Ако нямаш мрежа, задължително след всеки дъжд трябва да "изкъпеш" растенията, да падне мръстотията от листата. Понякога за 1 ден, съм ги "къпал" 3 пъти. :)

75

Граматика

преди 3 години

Няма ли поне грамотни редактори, които да НЕ допускат публикация на текст ПРЕПЪЛНЕН с елементарни правописни грешки???? Мисля, че липсата на грамотност също е доста канцерогенна ( за обществото) !!!

74

Анонимен

преди 3 години

"Внимание така полезният ни зехтин, при висока температура отделя силни канцерогени и може да предизвика ракови образования."====================================Това може да го напише само някой необразован или необразуван, вече ме побъркаха.