133

Анонимен

преди 3 години

"Ако не сте пушачи, яжте си квото ви е на сърце .... ама спортуването/движението му е майката."И кво - мааш дюнери и бягаш по 40 километра на ден, всеки ден, нали?

132

Анонимен

преди 3 години

"Безалкохолни напитки особено вредни са всички газирани безалкохолни напитки."Не не са. Пия газирана вода и не е вредна. Също така не е вреден и газиран сок и да, осъчнавам, че съм може би един на хиляда,, дето му харесва, ама какво от това?

131

анонимен

преди 3 години

До Deep Zone 157И като излезеш напролет и уморен/а седнеш на зелената поляна да подишаш чист въздух чуваш хрупане на трева изотдолу/изпод себе си нали?!

130

цървул

преди 3 години

Не обичам сланина и мас. Искам да вметна, че от тях няма да получите и молекула холестерол, от тях се качват триглицеридите - не че е добре, но запушванията на съдовете са от холестерола! Той е в пилешки кожи, тлъстини, яйчен жълтък ит.н.

129

Анонимен

преди 3 години

натурални сокове няма обаче, не и тук

128

Анонимен

преди 3 години

Много глупости са написани тук, та не е лошо пишещата първо да се усведомява от надежни источници, кое как се преработва в организма храните, определено биологията и куца

127

анонимен

преди 3 години

Вегетарианците могат спокойно да ядат кренвирши , защото при направата им нито едно животно не е пострадало.

126

*

преди 3 години

И аз знам, че сьомгата и черния хайвер са най-полезни, но шефа ми не е на същото мнение. Много хора в България оцеляват благодарение на евтините *** като гореописаните, защото гладът е по-силен от тока.

125

Мила

преди 3 години

това е вярно,всичко да е с мярка

124

Анонимен

преди 3 години

16 позиция - не яжте нищо, че да умрете здрави :)

123

анонимна

преди 3 години

Има верни неща, но какво ни остава - да идем всички на село да си отглеждаме сами храната? В този забързан живот кога време да си приготвяме сами здравословна храна, без полуфабрикати? А между другото вечни хора няма, даже сред тия, дето спазват всякакви такива съвети и се тормозят цял живот с ограничения. Аз не съм чула досега като интервюират някой столетник, да е казал: "Аз цял живот избягвам захар, брашно, сланина и т.н." - напротив, обикновено си позволяват от всичко.

122

undertaker

преди 3 години

До Deep Zone 157Бравос! Един ден като се озовеш при мен (дано да е чак след много години) ще си запазен и без грима.

121

11

преди 3 години

До До 145Яяяяя, още един неграмотен Мисир се е излюпил!

120

наздраве

преди 3 години

В България повечето пият всяка вечер по 200-300 до 400 домашна ракия която е 50-55 % което се равнява на една бутилка по лек алкохол ето това определено не здравословно.

119

Анонимен

преди 3 години

Сланината не е вредна, а Полезна. В нормални количества, разбира се.Тя е склад с най-полезни в-ва, минетали и витамини, склад за гладни времена.Подобни продукти са яйцата и семената или ядки - складове за започване на нов живот.

118

Анонимен

преди 3 години

А като са толкова вредни,защо не забраните производството им?А скъпите колбаси по-малко вредни ли са?Защото сме чували как малотрайни колбаси и меса,дори развалени,се връщат обратно в цеховете,където след термична обработка при висока температура се превръщат в салами и луканки с дълъг период на годност.Затова не чудете защо понякога луканката мирише на ***.о по

117

До Deep Zone

преди 3 години

Черен шоколад на Линдт-85% ,пробвай го той е полезен!Естественно в нормално количество ,не наведнъж!

116

Анонимен

преди 3 години

е то не остана за ядене

115

До 150-ааа

преди 3 години

Не е глупав този който не може да чете,а онзи който смята че всичко което прочита е истина ! Казал го е умен човек нобелист! Чети ПРОЦЕНТИТЕ момче -Яйца 5%,другото е меланж,олио 3%-другото е рапично,вцветители ?без консерванти а издържа 1 година-Е 385 калциев диамин тетраацетат!-това е Лесьор една от най ,,чистите и скъпи на пазара! За ,,Краси" и подобни ,да не говорим.Не може яйца да траят година!!!

114

Deep Zone

преди 3 години

Прекрасна статия, преди три години спрях изцяло 13 от тези ***, които сте изброили и се чувствам много по-добре. Само минерална вода, плодове и зеленчуци и един-два пъти в седмицата месо от проверени източници (или био). За съжаление, трябват много здрави нерви, за да не се изкушавате. Сега се боря да сведа до минимум последните два неща, които ме тормозят от време на време- пици (тесто) и сладко (шоколад и сладолед). Сутрин вместо кафе- фреш и закуска от кисело мляко и плодове. Дерзайте!