73

Анонимен

преди 3 години

Мой познат работи на Дунав мост. Той ми каза, че всеки ден в страната влизат по 6-10 ТИР камиона, натоварени с кокоши крака. Такива да се продават не съм виждал и те явно влизат в "пилешките" колбаси. Няма начин през другите гранични пунктове да не влизат още камиони с такава стока.

72

Анонимен

преди 3 години

Аз си въдя три прасета в хола и нямам проблем с качеството на месото.

71

Анонимен

преди 3 години

Тази статия е Голяма измама.Такива неща можете да напишете за всеки хранителен продукт.

70

ОТ 64 до 84до 64

преди 3 години

Видимо си прав...отказах се рано(,но като си ходя на село лятото ,то гледам единият комшия има оранжерия и изкарва хубав домат ,крастовици ,чушки добри ...другият комшият труди се ,потят с жената в градината ...но нямат оранжерия и резултата е среден някак си ... Аз трябва да си вземе орнанжерия за да отгледам 30-40 кг хубав домат за салата за лятото ...НЕРЕНТАБИЛНО Е някак си ..Аз реших да си купувам от хората ...но не е като да си откъснеш домат от градината си ...

69

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗначи толкова сте ги събирали :) Няма как да ги събираш всеки ден и пак да ти ядат листата. Значи не сте ги събирали като хоата, оставяли сте големи буболечки, които след вас почват да се хранят с листата. Ако ги събираш внимателно и оглеждаш добре за буболечки - става, повярвай ми :) Затова ти казах преди да напече слънцето, защото тогава седят отгоре, като напече, влизат под листата и не ги виждаш. И като вървиш и ги събаряш на земята. След като минеш, те пак се качват и ядат. :)

68

Анонимен

преди 3 години

Ориза се слепва от преваряване

67

tanasis

преди 3 години

Ами то кво остана за ядене ?!

66

Анонимен

преди 3 години

Ориза бил калоричен - грешка. Нишестето което се отделя при миенето на ориз, то е калорично. Ако го измиеш хубаво (поне 7-8 пъти) докато остане бистра вода - няма проблеми да ядеш постоянно ориз. Ако не го измиеш добре и нишестето го сготвиш - ориза се слепва и тогава е калоричен. Слепва или става на каша, точно от нишестето. Мие се поне 7-8 пъти с хладка вода за да се премахне въпросното нишесте.

65

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДа, събирам ги. Ходя по редовете между растенията и ги събирам на ръка, в бурканче :) Това сутрин, като се вдигне росата и преди да напече слънцето. Не ги пръскам с препарати. :) Не знам дали съм терминатор, но ми отнема време, което после се заплаща в продукция, с която се храня и изкарвам спокойно зимата. За храна не се притеснявам, ако продължавам да работя така в градината - от глад няма да умра. Поне това ми е ясно :)

64

Анонимен

преди 3 години

до 86Искаш да кажеш, че събираш колорадските бръмбари на ръка? И го избиваш до крак, без преперати??? Ее, ти си терминатор

63

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз не пръскам нищо и никога с препарати. Предпочитам да ги събирам 1 час, отколкото да ги тровя. Защото това с което пръскаш, се просмуква в растението през листата. Ако направиш разтвора по силен ( да умориш буболечките) има вероятност да изгориш растенията. Не пръскам с нищо, събирам ги :)

62

Анонимен

преди 3 години

Аз откъде да знам че трябвало да се събират тия буболечки, че яйца снасяли в листата и се развъждали. Първата година само посях, копах и поливах и нямаше картофи. Хайде пак при съседа да питам кво е станало с моите растения. Обясни ми човека и когато започнат да се появяват буболечки, през ден се събират. И не се смачкват, защото яйцата им остават и се излюпват от топлото. Събират се бурканче и се затварят с капачка. Там умират и не се въдят. Както казах - има още да уча, но се справям :)

61

Млад предприемач

преди 3 години

Продава еко био продукти супер храна. Домати и краставици генномодифицирани с гени от риба и медуза. Козе мляко от коза с добавен ген от паяци.

60

Анонимен

преди 3 години

До До 64В началото е трудно, ти тъкмо си почнал да преминаваш трудното и си се отказал. И при мен беше така. Около 3 години, постоянно питах съседите това-онова, как се прави, как се гледат. Аз не знаех как се връзват домати (растенията). Като дойде съседа и като ги видя се хвана за главата как съм ги навързал. Показа ми правилния начин и от тогава ги връзвам така. От 8 години живея на село и дет се казва още се уча. Но се справям. Първата година картофи нямаше, буболечки изядоха растенията.

59

Олекна ми!

преди 3 години

Не спорете, аз съм 165 висок и тежа 113 килограма! Не изглежам толко килограми, защото съм много мусколест, не ям нищо от изброените вредни храни! Ям само луканка, пил. филе, пуешко, телешко, заек, конско, ядки, но проблема ми е, че всяка вечер консумирам по 15 - 20 бири, и така съм от много години!

58

Анонимен

преди 3 години

"Сто пъти по-добре си намажете филията с доматена салца от градината на баба ви. Останалото е химия."Ако баба ми беше от Мексико със сигурност щях да си мажа филии със салца.Вие сигурни ли сте че сте писали тази статия за България?

57

Млад предприемач БГ

преди 3 години

Като стартъпер и супер млад двайсе годишен иноватор ще ме спонсорират за натурални ГМО продукти, биохрани, спициални инжекции, които впръскват вещества подобрители и пристрастяващи вещества в песни продукти зленчуци, плодове и парчета сурово месо напомпано с глутамат и консерванти. Детенце на богати родители си, обаче разни бизнес акселератори и бизнес ще ми дарят много пари за тези мои иновации.

56

Грую

преди 3 години

Да ставаме вегани казвате а?Не ми се става анемичен анорексик на 30 :)

55

анономен

преди 3 години

Абе *** позитански- какво хапвате преди да ви дадат 20-те лв. за тролене. Преди, щото след е ясно че си купувате евтини опиати

54

Анонимен

преди 3 години

До до 70Не те карам да ми вярваш, изобщо.