113

До Веско

преди 3 години

"Натуралните сокове" -имат предвид и тези в тетрапак и всички други измислени сокчета.

112

мечта

преди 3 години

Лятото като стана в 6 и седна на слънце,и кафето върви като амброзия!

111

Веско

преди 3 години

Само един въпрос имам по точка 3. На кое викате натурални сокове?

110

Док

преди 3 години

Абе не, че се заяждам, ама в тоя продънен сайт съм чел статия за "10те супер храни" и там сланината беше на първо място.

109

хаха

преди 3 години

До КомпирАми той човека го каза - гледа ги в двора на къщата си. Не вярвам двора му да е 20 000 декара, нали? Явно отглежда няколко реда, може би десетина или 15. Колко картофи да гледаш в един двор на село. Не е говорил за полета а за двора на къщата си.

108

ааа

преди 3 години

Тази статия е пълна с невярна информация. Ако си купуваш най-евтините *** - да, всчико е вредно. Обаче ако се зачетеш в етикетите и откриваш, че има майонеза която съдържа само яйца, олио и лимонена киселина, без консерванти, оцветители и тн. Също ако се зачетеш, може да намериш кетчуп без вредни вещества. Че солетите били вредни, защото съдържали сол просто няма да коментирам, това са пълни глупости. Естествено ако ядеш по 10 пакета солети на ден не е добре.

107

До 145

преди 3 години

До 11 Точно ракови образования е точната дума пубере! Много и различни са те !Обаждаш се на ,,слабо време"!,Моли се да не те стига!

106

Северозапада

преди 3 години

До специалисто с бръмбарете.Връй ги събирай, оти не ги събра у 6 часа и сеги сите ти са се наместили у кратунята проста.маати изкилиферчена, муджрамуняк такъв.

105

меню

преди 3 години

Останаха полезни само ракия, салата и пържола.

104

Компир

преди 3 години

ВСИЧКО Е АБСОЛЮТНО И ВЕРНО.! КОМЕНТАРЪТ И СПОРОВЕТЕ СА ИЗЛИШНИ! А на този гдето събира колорадският бръмбар на ръка ще кажа че това е възможно само ако гледаш малка леха или в кашпа!?!?!Те се възпроизвеждат непрекъснато! Мръдни към Самоков,след Мечката,към Широки дол и Злокучене полето е цялото в картофени ниви ,как точно се обират бръмбари млади момко ??? Явно си чел нещо но не си го доразбрал !Или ако гледаш картофи ,къде точно?

103

Анонимен

преди 3 години

Накратко- умрете от глад за да не умрете от ядене.

102

11

преди 3 години

"предизвика ракови образования" - това е писано от неграмотни пуйки без никакви образования.

101

Tt

преди 3 години

Направете сега реклама на майонеза Краси , продъниха ми ушите от тази реклама по националното радио

100

до 136

преди 3 години

Статията е относно най-консумираните продукти в България. Мнозинството тук яде лютеница поради което изтъквам очевидната неадекватност на автораТова че изнежени типове като теб си правят салца, песто и всякакви изгъзици не влиза в статистиката.

99

хаха

преди 3 години

До АнонименАма ти верно продължаваш да се излагаш, анонимко. Правилно ти е казал човека, сутрин, преди да напече. А не преди да изгрее. Има разлика, но както ти каза момата - ти не вдяваш и се правиш на много разбиращ. Спри, не се излагай повече. Като четеш, преди да започнеш да спориш с хората, осмисли написаното. Преди да напече слънцето, означва преди да напече а не преди да изгрее. Щото ти си го разбрал така, за тва се заяждаше за 6 часа сутринта. Ти не си разбрал, хората ти виновни.Хахахх

98

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 133Не виждам нищо, което ми пречи да правя слаца, лютеница или песто. Това са различни неща, а ти нямаш моралното право да ми казваш, какво храна да си приготвям и да консумирам.

97

Анонимен

преди 3 години

Хляб и безалкохолно.Хлябът не е толкова лош, ако се консумира с мярка, но за съжаление е почти 50% от диетата на повечето българи.

96

Анонимен

преди 3 години

"Сто пъти по-добре си намажете филията с доматена салца от градината на баба ви."В България се прави лютеница бе неграмотници. Баба ви от Южна Америка да ви прави салцата.

95

хаха

преди 3 години

Анонимко, Ивето те напрай на две стинки. Хаха, еваларка на момата, каза ти го направо в очите.Директно та приключи с един пост. Хахахахаха

94

Анонимен

преди 3 години

Ко?Не!