13

Анонимен

преди 3 години

Повърхностна, безотговорна и подвеждаща статия .Но кой пък вярва написаното в този сайт.МОМ не е млено органи и мазнина, а механично отделено месо ит.н и т.н

12

Анонимен

преди 3 години

''Всичко вкусно е вредно '' Защото за да стане нещо вкусно винаги се влагат в него вредни за здравето съставки

11

Анонимен

преди 3 години

Наскоро имаше проучване - всички банички в страната се правели вместо със сирене с имитиращ продукт Но лъжат че е '' баничка със сирене '' и това вдига цената Ако е с имитиращ сиренето продукт сигурно трябва да са два пъти по евтини баничките Всички търговци са шашмаджии

10

Беден

преди 3 години

При румен радев кренвиршите и саламът са лукс!

9

Анонимен

преди 3 години

Сланината и свинската мас пък изобщо не са вредни храни!

8

Анонимен

преди 3 години

Най-вкусните нещица в храненето ни са и най вредните, безалкохолните са отрова, това мисля че е ясно отдавна :)) Винаги съм гледал с учудване спортисти, които след тренировка пият кола, по добре една биричка да изпият, поне е хранителна :)))

7

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

6

КреМвРИШко...

преди 3 години

До anonymosТам е работата, че остават още безброй много неща за ядене, само че за да се отхвърлят споменатите в статията, е необходима много сериозна хранителна култура, каквато за съжаление, у повечето българи - липсва! И въпросът съвсем не е в парите. С "проуктите " в статията българите са свикнали толкова, че отричането им, му се струва еретично! Именно поради това, затлъстяването у нас е епидемично, а смъртността - най-висако в Европа! Добър апетит!

5

Анонимен

преди 3 години

Не случайно тиквата опуква по четири тона здравословен суджук произведен по специална рецепта за, на сезон. Само за една партида се разсмърдя, другите са по нова схема. Здравето на слънциту е най-важно,за да може да се радва дълги години на евраците и кюлчетата в шкафчинциту.

4

Анонимен

преди 3 години

То друго не остана в магазина.

3

На Иван брат му

преди 3 години

Глупости - почти всичко изброено го консумирам редовно, нито имам болести, нито съм умрял. Големи простотии се пишат та зелените манияци да се кефят, колко здравословно живеят и да купуват био-продукти и авокадо на тройни цени.

2

Ха-ха-ха

преди 3 години

А наш Г'аньо се плаши от ваксината за коронавируса...

1

anonymos

преди 3 години

ами то нещо остана ли за хранене,като сметне че всичко друго което не е написано обикновенния българин неможе да си го позволи да го има всеки ден в менюто си !!