96

Край на далаверите

преди 1 година

...В ЕНЕРГЕТИКАТА---- САЩ И ЕС ОТРЯЗАХА ОЩЕ ЕДНО ДЕБЕЛОКЛОНЧЕ НА РУСКО-КОМУНИСТИЧЕСКАТА МАФИЯ!НО ПОСАРАН !!!

95

Анонимен

преди 1 година

Умишлено изкривено,.... виновните да си понесат санкциите а тецовете ще си работят както е по Закон

94

Анонимен

преди 1 година

А представете си сега, че НЕ бяхме направили следното - Да затваряме реактори. Още щяха да са в експлоатация и сега, щяха да са влезли няколко милиарда отгоре в бюджета. А си представете, че БЯХМЕ направили следните - Разработка на шистовата газ (ооо неее, 1000 дка шопска салата, нямало да произвеждат шопска салата) и АЕЦ Белене, в ТАЯ криза. Сега, когато цяла европа ПЛАЧЕ за газ. Само спестените пари от ни Киро сделките, щяхя да добре дошли. Ама не ...

93

Магнитски ви го каза

преди 1 година

...ЕНЕРГЕТИКАТА НЕ Е РУСКА --А ЩЕ Е ЕВРОПЕЙСКА !АКО НЕ ГО РАЗБИРАТЕ---ОТ СТУД ШЕ УМИРАТЕ!

92

Анонимен

преди 1 година

Значи той е съгласен, че дишаме мръсен въздух и не се спазват нормите, но смята, че някой поръчково действа. В крайна сметка или някой се опитва да ти убие енергетиката поръчково или е нарушен закона от маститите тарикати, които въртят тецовете и ни тровят без да си плащат за което. Не виждам среден вариант.

91

Жебок

преди 1 година

Трябва не да останем без част от енергетиката си, а да НЕ СЕ краде от Народа! Ето това трябва!!!

90

Анонимен

преди 1 година

До Да допълня... - Допълвай си. Без торове и храни от Русия, положението в Китай става лошо. А ако Русия се разпадне, това ще е проблеми и за Китай. Не са само американците, които имат едно наум, за ярения аресенал в руските хангаи.

89

Анонимен

преди 1 година

Да беее - Закрийте и ТЕЦ-овете! Сега добиват 40% от тока ... Ама ако има нужда, започват да работят на макс и добиват по 60%. ТЕЦ-а ни, нямам как да си увеличи добива така. Вземте накарайте тея с малките, да сложат филтри и нещата ще се оправят. А после, нека да премахнем тая глупост със "свободния пазар", защото е свободен, като черните в САЩ преди 170 години, а е пазар, колкото аптеките са пазар - взимаш, не зщаото искаш, а защото трябва, но избор няма.

88

Да допълня...

преди 1 година

До Анонимен 80 За това Китай са се вторачили за сега в Сибир , а после ще видим.Путин го разбира и за това всячески се подмазва на Си Дзи Пин.

87

Ами това е ПРОМЯНА

преди 1 година

...ШЕ СИ ПЛАЩАТЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКО-РУСКИТЕ ДАЛАВЕРИ В ЕНЕРГЕТИКАТА!НЕМА ЛАБАВО У ЕС И САЩ!!!!!

86

Анонимен

преди 1 година

В България ще останат само олигарсите,но кой ще им слогува.

85

По-вероятно е да

преди 1 година

затворим АЕЦ-а, от колкото да затворим ТЕЦ "Марица". Защо ли? Защото ТЕЦ-а е даден на американците за над 100 години напред. Това ще е последното нещо, което ще затворим, преди да закрием държавата.

84

до при СССР

преди 1 година

"При СССР нямахме тоалетна хартия и банани."-При "ГОЛЯМОТО" имане колкото и да се подигравате с бананите и тоалетната хартия магазините бяха празни за всичко се чакаше на огромни опашки и се даваше по малко дрехите бяха посредствени, месо се взимаше с връзки,плод и зеленчука беше празен, за телевизор електрон се чакаше една година и други и други ,за олио се чакаше с купони.

83

Анонимен

преди 1 година

"а Русия има едва 1 тон резерви на литий." - по данни на кои обаче? Те в началото на войната ми говориха, че на Русия и свършвала и нафтата ...

82

Дядо Соци

преди 1 година

До СССР 58 Много си зле приятел. При соца комунистите мислеха само как да си запазят властта .Не им минаваше на ум за опазване на околната среда.Страхумваха се да не би западняците да дойдат и да им откраднат социализма.

81

НЕМА АТАКИ....

преди 1 година

Европа си иска парите --гушнати от нашите селски тарикати -от БКП/БСП!

80

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 65 - Повечето статистики са на база, на добиван в момента литии, а не на реални залежи.

79

Анонимен

преди 1 година

До Русия - това са глупости, с лека проверка веднага установяваме, че топ 10 на страните по залежи на литий са: Боливия 21 милиона тона, после Аржентина (17), Чили, Китай, САЩ, Австралия, Бразилия и др., а Русия има едва 1 тон резерви на литий. Пак си чел някви кремълски простотии.

78

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 72 - Китай няма как, да са нещо друго, поради простата причина, че земята в Китай е съсипана и едвам се изхранват. Разчитат на много на торове от Русия.

77

Анонимен

преди 1 година

АКО ОСТАНЕМ РУСКА РЕПУБЛИКА, НЯМА ДА ИМАМЕ ПРОБЛЕМИ С ТЕЦОЕТЕ, ЛГБТ, ЕВРОЗОНАТА И ШЕНГЕН! ВСИЧКО ЩЕ Е ЦВЕТВЯ КАТО ПРИ БАЙ ТОШО! ХАХАА ЖААЛКАРИ РАШКИ!