136

коча

преди 1 година

аХмед Доган с позивна СоколА ще оправи нещата,ТолУпа С ПОЗИВНА Винету и Пеевски с позивна ШИШИ ЩЕ ПОмогнат това да стане.

135

Защита на държавата

преди 1 година

До АнонименНяма ли Закон за защита на държавата ?

134

Атаката

преди 1 година

Преди изборите, по всички линии- и от ЛЯВО и от ДЯСНо т.е. /със Щатите, или Русия, с Еврогея, или против, кой от комшията, коя от партиите/ П Р О Д Ъ Л Ж А В А. Целият ПИАР- до изборите след което следва власт, плячкосване и грабеж, безконтролие и хаос, програмиран хаос от хъшлаци със власт. Нищо ново. Тия избори ги знаем. Гответе се за следващите-наесен. Дедо Ви.

133

Анонимен

преди 1 година

Води се последователна и координирана атака срещу българската енергетика! Спряха АЕЦ Белене, зарязаха чисто нови реактори и оборудване за милиарди. Съсипват АЕЦ Козлодуй и накрая ще ни принудят да го затворим. Никакви американските реактори и горива няма да има там! ЛЪЖАТ НИ! Потрошиха ПАВЕЦ Чаира по пръчка. Чист саботаж. Ремонта му ще струва най малко 1 милиард лева. Сега атакуват всички ТЕЦ-ве в цялата страна. Унищожават икономиката ни а наши служби СПЯТ. Никой нищо не разследва.

132

Анонимен

преди 1 година

АЕЦ също да се затвори! 90-95% са евроатлантичесщите про'с'таци, които гласуват за това!

131

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКО строено преди 1990 година трабва да се срути! ТЕЦ-ове, язовири, мостове! Евроатлантическите про'с'таци заслужават да живеят само с това, което те са построили!

130

Анонимен

преди 1 година

Важното е мутрите приватизатори да са добре и демократично нахранени

129

проф. Голд

преди 1 година

На калпав народ ТЕЦ-овете му пречат. Уникално *** ли са българите или ги правят на такива. И двете .

128

Tangra

преди 1 година

Голи, боси не можеш да се разминеш от S класи. Крадци под път и над път и без път.

127

ОФчо

преди 1 година

Проблема с нашите ТЕЦове е, че откакто са били построени още по времето на Соца, са се екслоатирали до ден днешен по максимум, без модерницация и оглед на използването на новите високи технологии за понижаване на вредните емисии. Печалба!!!! Това е единствената мисъл която вече 33 години демокрация се върти в главите на всички!

126

АНОНИМЕН

преди 1 година

ЧЕ ТОЯ Е ГОЛЯМ МОШЕНИК Е ЯСНО ОДАВНА. ВЪПРОСА Е ДАЛИ СА СЕ ЗАГРАЖИЛИ ЗА НАС, ИЛИ ГЛЕДАТ СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС. ОТГОВОРЪТ Е ЯСЕН. ПРОСТО И МАЛКОТО НИ ОСТАНАЛО, ЗАТРИВАТ. МИ ВЕРНО СМЕ МНОГО *** И ПРОДАЖЕН НАРОД. И С ГОСПОЖА "ЕЙС" БЕШЕ ТАКА, ТА ЗКРИХА РЕАКТОРИ БЕЗ НЯКОЙ ДА Е ИСКАЛ ТОВА. КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ, КОРУПЦИЯ.

125

Ще останем

преди 1 година

Голи боси,ако продължим да се вързваме на гаврите на ЕС за зелената им енергия!ЕВРОУТАЙКИТЕ ДА ЛАПАТ ПИ..КИ,КАТО СА ТОЛКОВА НЕЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ.НИЕ СИ ИМАМЕ ВЪГЛИЩА С КОИТО ЩЕ СЕ ОТОПЛЯВАМЕ А НЕ ЗЕЛЕТА ЕНЕРГИЯ НА ЕВРОПУМИЯТА ДА МИ Е НАТРАПВАТ И ДА ИМ Я ПЛАЩАМ В ПЪТИ ПОВЕЧЕ! ЯСНО ЛИ Е ЕВРОБАУШИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПОЛЗВА ПЕТРОЛ ОТ РУСИЯ ДОКАТО ИМА ВИЕ СИ КАРАЙТЕ ЕЛ ИГРАЧКИТЕ,КОИТО ПАК ЦАПАТ И СА СУПЕР НОКОМФОРТИ И НЕУДОБНИ С ТЕЗИ ОТ ДВГ

124

Анонимен

преди 1 година

Целта на евротиквите е да започнем да пестим ток като тях поради недостиг на производствени мощности. В момента работят по осигуряването на недостига.

123

факти

преди 1 година

Интересно кои ТЕЦ тормозят, американските дали ги разследват, или просто целта е те да нямат конкуренция и да надуят цените си.

122

"Журналисти&quo

преди 1 година

А защо днес ру озаглаявва статията "АТАКАТА" кое му е атаката. Това сега статия ли е или свободно ЕСЕ? Значи когато ГДБОП и ДАНС правят проверки по сигнали на ЕС и европрокуратурата е "АТАКА", а когато се използват от родните комунягии като разни бухалки е просто "ПРОВЕРКА". Аре у лево да ва евва в смотаните руcoроби, кравороби и всяки гнусни недъгави чичаци

121

позор

преди 1 година

все се намира някой само да плаши народа, истината е че от бизнесмените *** за зеле не става, цените са ни като на запад обаче заплатата е в пъти по-ниска, сами си направете изводите къде отива разликата

120

цепелина от тук мина

преди 1 година

Ревизоре,вече всичко е съсипано,няма какво да се съсипва вече.

119

Анонимен

преди 1 година

В миналия век изпратихме двама български пилоти в космоса. Сега с четири очи гледаме някой да докара отпадъци за изгаряне и да го наричаме инвеститор.Дъно!

118

фермер

преди 1 година

Е защо тридесет години Чакаме и стоим в Чакалнята.

117

Анонимен

преди 1 година

Кики за да удари бате е готов да затвори енергетиката! На всичко подло е готов за да се докопа до властта! И винаги ще се оправдава с лошите! За него все някакви лоши са виновни!! А кой ще стои на студено и без пари?