76

Анонимен

преди 1 година

До 70 - Китай държи мините при кобалта (да, 70% са в Конго, но познай, гоялмата част от там са китасйки договори) и 10% от лития. Овен това, има и доста количесва литии в Украйна, ама не се знае, на чия територия ще са догодина. Няма случайни неща в световната политика.

75

999

преди 1 година

Енергетиката вече не е ли част от националната сигурност на всяка държава?

74

По мои скромни..

преди 1 година

...изчисления ---ПАРИ ПО "ПВР" НЕМАМЕ ДА ПОЛУЧАВАМЕ ---А ВЕЧЕ ШЕ ТРЕБВА ДА ПЛАЩАМЕ ЗА "ОВЧИТЕ ДАЛАВЕРИ"- НА БКП/БСП...!!!

73

Анонимен

преди 1 година

ТОЯ И ОТ ТЕЦОВЕ ВЗЕ ДА РАЗБИРА. ПОРЕДНИТЕ ПАТРЕОТАРСКИ РУСКИ ПРОВОКАЦИИ.

72

Я па я..!

преди 1 година

Замърсяването на въздуха идва от Сърбия със западните ветрове .Няма как всяка държава да си сложи стъклен похлупак , за да си регулира въздуха. Сега идва и прах от Сахара.

71

Анонимен

преди 1 година

До мамбо джамбо - СТРАХОТНО! Дано да се съюзят щото Китай са най-голямото зло в света на храните. Китай са майстори на химичните продукти и хранителни заместители, т. нар. 'прахчета'. По-известни са е ЕС като т. нар. Е-та, не всички разбира се, но най-гнусните идват именно от Китай. Та ако някой се чуди, защот ядем толкова баккклуци, защото Китай това ни продава и от това се възползват алчните бизнесмени в ЕС. В крайна сметка хем е скъпа, хем е баккклук храната.

70

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 54 - И цените на електричестовто за зарядните. В Германия икали, колата да рапотрува, колко си бил заредил. Видиш ли - да не изхитряваш и да зареждаш на места, кдъето е по-евтино ...

69

Русия

преди 1 година

Русия е трета по залежи на литий, но не са разработвани. Едва сега започват да ги разработват.

68

Анонимен

преди 1 година

Здрастеееееееееее! Въпроса е риторичен. Това е целта на многото глупости лоито се вършат у рОдината ни!!!

67

Анонимен

преди 1 година

ЕС - зелена политика, джeндъpастия и лгтбкуио++, 38 пола, инсектофагия.

66

до СССР

преди 1 година

Спомням си през "голямото" имане как плод и зеленчука беше празен миришеше на прокиснало и на щанда имаше 5 консерви и 3 буркана ,като дойдеха зелените чушки посред лято ако искаш да си вземеш 5 кила трябваше да се наредиш 5 пъти на опашката защото даваха по 1 кило най-много.

65

Анонимен

преди 1 година

Кризата и инфлацията са само миг по пътя на светлото зелено бъдеще.

64

Анонимен

преди 1 година

"След 25-годишно прекъсване Русия отново започва да добива литий." - ние да не сме индианци бе мундьо? Рашистан дори не са в топ 10 на страните по залежи на литий.

63

Анонимен

преди 1 година

аа ще ви довършат спокойно - не ви разрешиха да имате аец сега ще гътнат и тецовете - а кажете с ъс това слугинско поведение кое не сте си заслужили - земеделието дето се пъчехте че храните ссср го няма - и какво - територия за завземане управлявана от американски губернатори

62

реално

преди 1 година

Реално, по отношение на суровини и природни богатска България е много по-богата от страни като Белгия, Холандия, Австрия които в сравнение с България са просто мизерни. България е енергийно самодостатъчна, има въглища и атомна енергия, има много полезни метали, има плодородна земя, гори, води, красива природа. Това което липсва на България е ръководител като Тодор Живков, Сталин а за ръководител като Путин е само мечта.

61

Анонимен

преди 1 година

"Атаката е срещу апашите, които тровят хората, а същевременно не си плащат световно приетите цени за квоти за замърсяване!" - ХАХхах! Онзи ден гледах един, дето защитаваше СИФ от "крайно десните тръмписти". Каза, че една от опорките била, че в Давос ходели с личните си самолети. Ама видиш ли - това не било проблем. Те си били ... ПЛАТИЛИ КВОТИТЕЕЕЕЕЕ! Асвен това, главаначе, да ти кажа - ТЕЦ-овете не само, че не си платиха, ами купиха квоти за 3 години напред и изплатиха ВСИЧКИ дългове.

60

мамбо джамбо

преди 1 година

"Блумбърг": Русия и Китай държат в мъртва хватка осигуряването на световните храни.

59

Анонимен

преди 1 година

Голям вой срещу разследването, ама като горим *** на Европа всички се криете като мишки!

58

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 51 - Само че, като гледам исторически документи, като си говоря с хора, живели по онова време, стигам до извода, че СССР ни е диктувал по-малко ... А преди се оплакваха, че чакали по 2-3, че 5 години за кола. Ем то вече в Европа се стига до 18-20 месеца. Както е тръгнало, скоро ще стигнем минималния период на чакане в СССР, а след това, може и да догоним максималния.

57

СССР

преди 1 година

СССР - велик и могъщ. Народна република България, през тези 45 години когато бяхме с Русия. Развита промишлена държава сред 30те най-развити държави в света, със стандарт на живот близък до този на развитите страни. Без да получава и без да чака пари от някъде.