116

Анонимен

преди 1 година

В съсипването на държавата, наред са ТЕЦовете.

115

чакалнята на Б. Б.

преди 1 година

В соца . Имаше лозунг " Един да произведе брак страда целия колектив" Сега в чакалнята , чакаме тоя произвел брак да спре да работи.

114

Кисел темерут

преди 1 година

обикновен капитализъм

113

80%

преди 1 година

все някой се намира да се изтъпанчи и да каже, че някой друг е виновен, обаче няма никой вкаран в затвора, значи затваряме 4 блока на АЕЦ и за 25год не може да построим 1 или 2 които да ги заместят, европа ни го казва от 20 год. че ТЕЦ на въглища няма да има , но ние пак чакаме последния моменти и пак друг ни е виновен, съседите построиха по няколко реактора за това време

112

Анонимен

преди 1 година

абе вървете да ги разправяте на хората в Гълъбово тия глупости къде ги пишете долу под мен. Те много добре знаят има, или няма изпускане на вредни емисии. Достатъчно е да им разгледате статистиката на здравословните заболявания, а и с просто око не е трудно да видите, че пуши ***.Сигурен съм, че ако анкетирате пилотите примерно на турски авиолинии, които постоянно летят над тях много точно ще ви покажат къде пуши и мъкни *** в небето.Ревизоро не схваща, че е време да си ходят в затвора

111

SS

преди 1 година

Спрът ли Тецовете или режим на тока,или цената му в космоса ! И двете са пагубни за икономиката ни !

110

Лаврентий Берия

преди 1 година

Не, че съм очаквал друго, обаче не бива да се бъркат проблемите ни в енергетиката и золумите на Мистър Ковачки. Щото сега ще останем с впечатление, че един бял гълъб ще бъде омърсен от европейците за да сринат инак идеално подредената ни държава.

109

Лаврентий Берия

преди 1 година

До ДОКОГА СОФИЯНЦИ - отговора е *** - докато над 50 процента от "софиянците" са ТВОИТЕ роднини на които въобще не държим, дошли в София. Повечето от тях, продължават да мекат, да си плащат данъците в родните паланки /за по тънко/ но цапат и живеят в София. Така дали ти е по ясно?

108

Анонимен

преди 1 година

113 Братска страна - ще можем когато ЦЪФНАТ на"л", ъмите.

107

Анонимен

преди 1 година

до 100 - това е като да си купиш скутер на ток. 2000 лева скутера, след две години 1000 лева за акумулатор. И така през 1-2 години.

106

Анонимен

преди 1 година

До Кво пак осрахте бе 103- Къф комунизъм те гони, бе ...

105

Анонимен

преди 1 година

СЛЕД КАТО НИ АТАКУВАХА И УНИЩОЖИХА ЗЕМЕДЕЛИЕТО, АЕЦ, ИКОНОМИКАТА ИСКАТ И ДЕ ЩО ОСТАНА ДА СЪСИПЯТ ЕСЕСОВЦИТЕ. ПУТИН ЗАТОВА ИЗГОНИ "НЕ СА БЕГАЛИ САМИ" РАЗНИ ТАМ НПО, ТЪРГОВСКИ ВЕРИГИ, ЗАЩОТО И РУСНАЦИТЕ ЩЯХА ДА НИ ПОСЛЕДВАТ. НИЕ СЕГА СМЕ ЗЕРО, ДОРИ ДВЕ ЗЕРО.

104

Анонимен

преди 1 година

Грета Тумберг вече протестира и против вятърните генератори! Така ,че скоро ще им вземат мерника и на тях. Тоест няма да има никаква енергетика.Ще се връщаме в пещерите в буквалния смисъл на думата.

103

Анонимен

преди 1 година

В момента се опитват да затрият енергетиката ни и да станем тотално зависими от запада. Не случайно затвориха от 1 до 4 блок на АЕЦ и искат и следващите блокове да ги затворят. Сега е оправданието да сме независими от Русия, но реално целта е да сме зависими от тях. Без Козлодуй цените ще хвръкнат до небесата, но западния капиталист е алчен.

102

ЩЕ СЕ НАУЧИМ !

преди 1 година

Щом има много неправилни и грешни неща в тецовете и енергетиката е задължително да останем без тях . Трябва не да ни вредят икономически юридически или физически , трябва ни полза от дейността им , за това сме ги създали . Нека бъде като в хирургията - да се изреже тумора от организма . ВРЕДИ !

101

96

преди 1 година

Айде бе! Кое му е лошото? Щяхме да имаме 2 големи атомни рекатора в екплоатация, 2 помалки още щяха да работят, щеше да има газ за вътрешния пазар и парното в София, щеше да е 3 пъти по-евтино, а сега, щяхме да даваме на братята немци ... А и нали се сещате, че Македония, Гърция, Сърбия и Румъния, щяхя да купуват евтин (за тях) ток от нас и да ни пълнят хазната?

100

Кво пак осрахте бе

преди 1 година

Пак ли парата през свирката?От миналия век го строите тоз куманизъм бе.Путин е ангажиран в Украйна и ще прай куманизма чак догодина засега тикайте влака кат Бурлаки на Волге.

99

ФОТОПАНЕЛИ И..

преди 1 година

.....ГАЗ ОТ ЧЕРНО МОРЕ ЗАЕДНО С ТУРЦИЯ И РУМЪНИЯ ---ТОВА ЩЕ Е БЪДЕЩАТА ЕНЕРГЕТИКА!!!

98

Купете си фотопанели

преди 1 година

...ТОВА ЩЕ Е БЪДЕЩЕТО !!!!

97

Ме

преди 1 година

Няма по-нагли от гербаджии! Те ги гонят за измами и корупция, а той си бае своето.