156

Анонимен

преди 1 година

До фен на танас - "Тези тецове точно произвеждат една незначителна част от общия микс" - 40 до 60% е незначителна част? Ок ...

155

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 163 - Кои са САЩ и ЕС, че да раздават правосъдие у нас? Кой им разреашава? Ти ли? Баят проблемн си, приятелче. А знаем, че проблемите си имат имена и адреси. Хе хе хе ..

154

Анонимен

преди 1 година

То се е видял,че в бг няма работеща съдебна система и разследващи,та се налага ЕС и САЩ да раздават правосъдие и разследвания,поради липсващо такова в страната

153

Анонимен

преди 1 година

специалист по всичко

152

Анонимен

преди 1 година

Тоя мафиот, Ревизоро, добре защитава тецовете на Ковачки. Истината е, че тровят хората, за да плащат по-малко. Освен това след десет години почти няма да има тецове на въглища, поне в белия свят.

151

ясно е

преди 1 година

Докато СССР или както знаят повечето, Русия, даваше на България всичко, за да създаде здрава енергетика, на която се опира държавата и създаде атомната електроцентрала и много ТЕЦ-ове и ВЕЦ-ове, то западът изцяло иска да разруши всичко това. До кога ще продължава тази лудост?

150

Анонимен

преди 1 година

На Доган държавата му плащаше милиони за неработещ ТЕЦ, но уж бил студен резерв.

149

българин

преди 1 година

Те ни унищожават,а ние им даваме ОРДЕНИ

148

фен на танас

преди 1 година

Тези тецове точно произвеждат една незначителна част от общия микс, но за сметка на това замърсяват сигурно 5 пъти повече от всички останали взети заедно!

147

Нормален въпрос :

преди 1 година

Защо все още сме в ЕСССР? Чакаме да ни унищожат напълно ли?

146

до кире

преди 1 година

Целта на тази словесна диария е да се прикрият измами за милиарди с прикриването на реалните нива на изхвърлените от разследваните ТЕЦове въглеродни емисии

145

радев

преди 1 година

колкото по-малко ток, толкова по-високи цени. За това трябва да се затворят най-големите производители на електроенергия - АЕЦа и МИ2.

144

ЯВНО

преди 1 година

В ЕС РАЗУМЪТ се е скрил в скривалищата си!Това е белег на Последното време!

143

Кире

преди 1 година

Този мульо блувна един куп глупости и не се разбра има ли или няма нарушения, правени ли са измами.

142

от ЮАР

преди 1 година

Айде на хаирлия - Ковачки - аут. И цялата камарила от корумпирани олигарси в служба на Русия. Евросредства ДИРЕКТНО се пренасочват към Москва, а са дадени за модернизация. Цялата Руско-зависима пассмина в Бг е време да отича в канала! Газпром вече отече, Росатом е на път да бъде аут от България, остават Лукойл и ТЕЦ-ове. ТЕЦ-овете хората ги преустройват за газ или частична акумулация на енергията от перки и солари. Енергията трябва да е чиста, независима от Русия и на Свободен Пазар за всички!

141

от ЮАР

преди 1 година

Атомната енергия е най-скъпата, когато се вземат пред вид съхранението и преработката на ядрените отпадъци и закриването на реактори след изтичане на експлоатационния срок от 60-80 години (един ден, тези разходи трябва да се направят и те са от порядъка на 2-4 ПЪТИ цената на нова атомна електроцентрала! Това всеки може да провери, инфо-то го има в нет-а). А за ТЕЦ-овете, направо се радвам, че Европа взе мерки - питайте хората в селищата около тях какво дишат! Горенето на въглища е време да спре!

140

от ЮАР

преди 1 година

До АнонименПАВЕЦ Чаира е чисто Българо-Руски саботаж. България само в едните Родопи може да има помпено акумулиращи мощности за 5-6 Гигавата, които могат да решат проблема с базовите мощности и акумулиране на ВЕИ енергията не само в България, а на целите Балкани. Да се строят ядрени мощности при наличие на вече добре развити соларни и вятърни технологии е безумие и безотговорност. Най-евтина в момента за построяване за единица мощност е соларната енергия. На второ място е вятърната.

139

от ЮАР

преди 1 година

Аз лично, сигнализирам Европейските институции за всяко нередно нещо, за хора, които са част от корупцията с Червени Куфарчета не само Български, но и Руски такива. Тук например, в ЮАР където живея, отворих очите на някои хора от ниво директори на компании за опасността да сключват сделки с Руски компании и въобще от Руски проекти. Имаше случаи в които директно съм им казвал - Руска компания регистрирана в Кипър - никога никакви сделки с тях - това са фирми на КГБ от които после отърване няма!

138

от ЮАР

преди 1 година

Дълг на всеки Българин, на всички нива и във всички области е да сигнализира Европейските институции за всяка нередност, корупция, кражби и пр. Сега е моментът България ЗАВИНАГИ да отстрани всяко Руско влияние и да се нанесе удар по цялата Мутро-Милиционерска Олигархична система наследена от СССР и обезпечена от агентурата на ДС-КГБ, която задушава Бг във всички области, не само в енергетиката. Заради Руските зависимости, България е на дъното на Европа. Пишете до ЕС институциите! Сигнализирайте!

137

Тука е така

преди 1 година

Очаквайте режим на тока. Но този ще е "демократичен". Т.е. цените ще са такива че няма да може да си го позволите.