274

Енодийгондур Зиези

преди 1 година

В гробницата на Кубрат е открит надпис:"Византийски Християнски Патриций Кубрат".........доказан факт ..........името Аспарух е измишльотина на БКП и сие *** изплагиатствано от Аларих...........Истинското име е ЕСПЕРОХ от персийскоарийски езици значеща "Стрелец на кон"........Герба на Канас ювиги ЕСПЕРОХ е открит в гробницата му:"скъпоценен Орел сякаш излязъл от Християнска стая за самобичуване с точно ШЕСТ бронирани шипа"

273

БИВШ фен на ИТН

преди 1 година

Електората на тоя диванаджия събира подписи за референдума организиран то Възраждане ,той седи и се разлага в тъмната стая . Изобщо не си познава Електората който се топи със всяка секунда. По голям политически провал България не е имала от 681ва година

272

Докога?

преди 1 година

Българска държава е основана много по-рано от 681г. Но като изключим това... докога ще живеем на стари лаври?!? И 1000 паметника да направим, всичко е лицемерие и псевдопатриотщина, щом в парламента ни има престъпници, мафиоти, а същите сме пратили и в европарламента на всичкото отгоре... Тия паметници са излишен разход щом търпим до ден днешен старите пристъпници да продължават да дърпат конците в държавата. Тва е все едно да цитираш Левски и Ботев, но да си хвърляш фасовете през прозореца.

271

Някой

преди 1 година

Кой си ти Слави Трифонов,че да казваш къде какво трябва да има?Гледах те при един друг лигльо,излегнат на стол а той с бутилка пред него и се правехте на интересни пред някакви хора,които пък ръкопляскаха ей така инертно.Ти си един упадък и развалина.

270

Анонимен

преди 1 година

Не е ли по-добре паметник на Евроатлантическият хо.мо.сек.суалист да направим примерно на мястото на НДК. Ще бутнем НДК щото е строено като символ на социалистическото развитие, а това е лошо и на негово място ще направим паметник - две момчета на розова теотинетка - символ на разбирателството, дружбата и новите ценности.

269

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ще ви кажа нещо, но недейте да се сърдите ! Руската армия ще мине Дунав за трети път! На път за Вашингтон !

268

Анонимен

преди 1 година

И в следващия парламент няма да влезеш дългуч!

267

Чендов

преди 1 година

За първи път от много време Слави каза нещо умно!

266

Венелин

преди 1 година

Аспарух не е хан, а княз. Това е титлата на българските владетели преди да станат царе - след Симеон Велики. А цар идва от "цезар" = император.Колкото до паметника - трябва да остане, макар и позорен. Да напомня на политиците най-вече, до какво води включването във война на страната на този или онзи!

265

Анонимен

преди 1 година

Нещо за криене ли имате

264

Скулптор

преди 1 година

А защо не и паметник на самия Чалгар ???

263

Анонимен

преди 1 година

Познавам Жана и с удоволствие бих ви запознал двете.

262

Бай Ментор

преди 1 година

И защо на тая селска буца викате така нежното Славуца?

261

Анонимен

преди 1 година

Чалгата пак е прекалил с нарко дозите.

260

Надя

преди 1 година

И продължавам- толкова са сбъркани,толкова са объркани едни българи,че те могат да направят разлика между добро и зло,кой им говори истината и кой ги лъже.И е абсолютно права.За 2 год. 5- ти избори и пак някак хаос от мошеници и лъжци ще изберат и пак нищо .А Танас Атанасов даже още от сега ни се заканва.Що за без умни хора живеят в България?!И не се правете на жертви,защото вие ги избирате с вашите гласове.Виновни сте и то много сте виновни,правите си експерименти за милиони ат нашия джоб.

259

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

А защо не съборим всички масонски паметници в България и на тяхно място да издигнем паметници на всички Български владетели ? Да започнем с статуята на богинята на смъртта в центъра на град София !

258

Надя

преди 1 година

Значи като гледам колко хора ( за сег 285 ) обръщат внимание на тоя мошеник ,дето регистрира присъствие сакън да не го забравиме ,търси внимание и разбира се го намира?! Затънали сме до гушите от проблеми ,тоя ни в клин ни в ръкав ни занимава с паметник на хан Аспарух?! Не ,че не трябва да има такъв паметник ,но не е подходящ момента.Това показва колко му дреме на Мутрата какво се случва с на.Скоро чух една психоложка която много добре описа едни българи- толкова са сбъркани,толкова са объркани

257

аноним

преди 1 година

Има един паметник,на мястото на който ще стои по-добре паметникът на нашият Аспарух.Това е паметникът на американските летци загинали от наши ръце,но преди това бомбардирали наши градове,и убили наши-хиляди невинни българи,по време на световната война!На откриването му през 2010г.техният посланик заяви-Да помнят,е това,което живите дължат на мъртвите!!! А ние-помним ли?????

256

Анонимен

преди 1 година

Какви паметници го гонят този ***?! Това ли е най-важно?! Как не ви е срам! Цените не спират да растат, спекулантите трупат пари на гърба на народа и на никой не му пука. На никой не му пука за корупция, за престъпност, за мизерията в която живеят част от собствените му сънародници. За какви паметници ми говори този селянин?! Те ли са приоритет за България?!

255

Анонимен

преди 1 година

Чудесна идея. Нека паметника на съветската армия да остане, като част от историята. На друго място да се направи по голям паметник на Хан Аспарух.