14

Анонимен

преди 1 година

Не не трябва да има друг паметник това е част от историята харесва ли или не както не трябваше да се разрушава Мавзолея това е история която други страни нямат и ние трябва да показваме тази история не да я трием Във Франция има много истор. обособени места за ролята на Русия срещу фашизма и не са ги разрушили водят там екскурзианти а ние тук рушим вместо да извличаме полза

13

Анонимен

преди 1 година

Няма ПСА! Има паметник на Съветската армия! И трябва да има, напук на всички партии и партийки, които напират да приемат валутата на някакъв съюз, който пък напук на 9-ти май пее "Ода на радостта". Същите тези партийки напук на всички нас ни натресоха Зеления сертификат, по нареждане на същия съюз. Не сме забравили! Същият този съюз много се обижда когато го нарекат фашистки. Така че на ПСА-то му е там мястото, докато го има съюза. Паметник на Аспарух предлагат тези които искат да махнат ПСА-то.

12

Сата НАТО

преди 1 година

Мястото трябва да се заравни и да бъде парк, каквото винаги е било.

11

Анонимен

преди 1 година

И защо точно Славчо трябва да ни казва какво да има на това място?Кой му обръща внимание на този разтури парламент?

10

Анонимен

преди 1 година

Единсвения паметник на Хан Крум дето имаме е на Мая и Магапаса - Баклава и Локум

9

Анонимен

преди 1 година

Народа е на дъното в момента. Финансово, здравословно, психически и духовно. Политиците се борят с паметниците... Това е ситуацията в момента. Бутнете го, добре. Но няма да обедините народа по този начин, но е и това целта.

8

Бай Х

преди 1 година

Разбира се че монумент на Аспарух а в подножието му по-малки паметници на сценаристите от 7/8, комиците му, балет Магаданс и самия Слави, ама последния не върви да е по-малък от този на Аспарух, пък и Слави дребен ли е?! Освен духом и ментално низък, си е доста дълга ***.

7

до 5

преди 1 година

Аз предлагам на американските льотчици бомбили софия-По добре на тях отколкото на 285 000 армия обявила война на България без да е изстрелян нито един куршум или да е обявена война срещу браЦка Раша.

6

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам да има монумент на Слави Трифонов, задължителен е при такова чалгарско общество. Нужен е.

5

пришълецът

преди 1 година

Испор хан:)))си гледал носа като достоен хунски лорд на ненавистта:)))

4

Анонимен

преди 1 година

Аз като стар софиянец помня времето, когато в тази градина се намираше зоопарка на София. Най-добре е Слафчу да предложи на мястото на съветския войник да бъде сложена статуя на неговия приятел ше бе кът Тошко, който превърна парламента в зоопарк.

3

Анонимен

преди 1 година

Аз предлагам на американските льотчици бомбили софия

2

Пустиняк

преди 1 година

За Аспарух.

1

Шегобиец

преди 1 година

А защо на Аспарух, а не на Крум Велики, да речем? По времето на Аспарух Сердика не е влизала в територията на България. Именно Крум я превзема, а на него никой не се сети да издигне нищо в София. Дори когато построиха арената, месеци наред се чудиха как да я кръстят, ама не се сетиха за Крум. Иначе за Аспарух е имало проект за паметник през 80-те, ама не го направиха. Може би съветските другари не дадоха.