314

Слафффчо,

преди 1 година

я не говори глупости.

313

Нищо лично

преди 1 година

Но от 33 години слушаме само "Дайте да разрушим това или онова, щото нам кво си". Що пък не чух некой демократ да каже - дайте да построим това и това? Хайде бактъм, разрушихте държавата малко ли ви е? Интересно е, че в центъра на Виена има Ащън паметник, но никой не напира да го бута? Пред Райхстага в Берлин още стоят двата Т-34, пък не виждам някакви брожения при немците заради тях! Впрочем какво се чудя - 30 години яко "демократично" промиване на мозъци, това е резултатът!

312

Анонимен

преди 1 година

Все Аспарух, Тервел... Кога ще има паметници на царете Борил и Самуил?? Няма логика да правим само паметници на владетели при които границите ни са били по-малки..

311

Ето ти го и по горе

преди 1 година

Този е организацията Джеймини най голямата гей общност в щатите който дава над един милон долара през 90те години да се развива тази общност и в България.Покойният Августин Пейчинов лансира такива хора като покойния Дим Дуков Слави Трифонов Евгени Минчев и Т.Н, Предаването му е мъжки актьори с женски дрехи!!!Виктор Калев му е бил повече от приятел.Това е бъдещето което искате ли ?

310

Гадняр

преди 1 година

Другарите застанаха на амбразурата. Нормално, преди Червената армия да ни "освободи" комунистите са 10-15 хиляди. След това само партизаните се оказва, че са били повече :))

309

MutijUK

преди 1 година

Народ който не помни историята си, няма бъдеще. Много е лош матряла който е останал , въпрос на време е да изчезне България . За мен я няма вече, не се чувствам един от това ново племе останало да живее там.

308

Анонимен

преди 1 година

ДА ПАМЕТНИК НА ХАНА ЮВИГИ,А ДО НЕГО ЧАЛГАТА С ВИОЛОНЧЕЛОТО И БОНГО БОНГО ОТ ЮЖНО КОНГО !...

307

Анонимен

преди 1 година

Във всеки голям град е из.***.н по един монументален паметник нсвързан със Съветския съюз. Трябва да бъдат унищожени така както са унищожени всички средновековни крепости у нас след освобождението.

306

ПроСоТо

преди 1 година

До Готин....не бързай да се отвращаваш от своя народ!!!!!..."Сред пшеницата винаги ще се намери къклица !...По нашенски-"Киряк Стефчофци"...Едно обаче е сигурно за съжаление:- Кирякстефчофците са твърде много,твърде много и твърде агресивни...Иначе народа ни по нищо не се отличава от другите народи..Освен че е кротък и прекалено търпелив..Това дава сила на националните предатели..

305

gg

преди 1 година

Славчо, Как такива ентелигенти като теб решават нещо и почват масирано дай да сложим това , дай да сложим онова на мястото не това?!? Да бе знаем, че си родолюбец, ама помислили в какъв контекст ще се впише статуя на Хан Аспарух?!? Помислили, че ПСА е кумлниационен елемент на този площад? Малко си като онези, които след редица жалки опити бутнаха мавзолеят... И какво остана на негово място? Зона за жалки и смешни инсталации, грозна празнина и разбита композиция на центъра ;)

304

gogo

преди 1 година

така стигна до дъното Бг... Множество са пост-комунистическите държави в Европа, но тези, които успяха да напреднат не съсипаха положителното създадено от онзи тъмен режим. Бг и Псевдо демокрацията(по-скоро беше като в онзи филм "ДИВИЯТ ЗАПАД") за точно 10-15 години УНИЩОЖИХА произвоство/промишленост/технологии, предприятия и области, чрез които сме били на челни места в Европа. Сега сме на челни места по беднност, корупция, престъпност и цензура ;) Продължавайте "демократи", че не остана;)

303

Олимпий Панов

преди 1 година

Абе няма ли по една мотика за тез милион търтей който седят на шията на Българския народ?Седят и не знаят какви глупости да измислят.Че и се съревнуват кои ще подаде по *** идея!

302

Сарказъм Радомирски

преди 1 година

Ако държим паметникът на Аспарух да е в съвременна столица, по-логично е да бъде в Букурещ. Сердика не е била в неговата държава, а територията на днешен Букурещ е била.

301

Анонимен

преди 1 година

Слави като умре, ще му е спокойно. Няма да му правим паметник.

300

Жебок

преди 1 година

Прозрачно т-ъ-п-а идея! Да маскираме махането на паметника на СА с нещо ужким полезно и обшествено приемливо?! Слави, не се хаби! Обществно НЕприемливо е да се маха този паметник, това си е История! А че може да се направят и монтират на подходящи места паметници (не един и два!) на хан Аспарух - може и трябва! Не е задължително да е в София, а там където е пресякъл Дунава или там където първом се е установил.....

299

гост

преди 1 година

Абе много *** и *** човек е бил тоя Трифонов бе . За какъв ч еп трябва паметник на хан Аспарух , да не би да има кюлчета златце и евра в чекмеджетата та паметници да му издигаме .

298

Анонимен

преди 1 година

Много "интересна" позиция....Преди време Слави друго говореше за Русия в шоуто но бтв?! Даже спонсорите му бяха руски.... Двамата с Борисов напоследък се надпреварат кой да е по-голям евроатлантик и патриот!

297

Бонго Бонго

преди 1 година

Паметник на Радев как пъйрдит с лост за Коремното.

296

Анонимен

преди 1 година

До 332А ти А какъв се имаш?

295

АНОНИМЕН

преди 1 година

СЛАВЧО ДОКАЗАНТЪПИГЬОЗ ОТНОВО СЕ ИЗКАЗА