294

И аз да се съглася

преди 1 година

Съгласен съм със Слави. Не само, че трябва да има паметник на хан Аспарух в центъра на София, но той трябва да е не по-малък по размер от ПСА. Най-добре да се издигне на същото място.

293

Анонимен

преди 1 година

ЦИК са пълни с кадри на ГЕРБ и ДПС и отново ще фалшифицират изборите така, че да няма правителство. Страх ги е от разследване на далаверите на Мутрата.

292

АСБ

преди 1 година

Паметникът на азиатските окупатори ще бъде разрушен едва когато приключи войната в Украйна, а тези които сега го бранят, по това време ще се укриват от ударите на Закона.

291

Наблюдател

преди 1 година

Този е организацията Джеймини най голямата гей общност в щатите който дава над един милон долара през 90те години да се развива тази общност и в България.Покойният Августин Пейчинов лансира такива хора като покойния Дим Дуков Слави Трифонов Евгени Минчев и Т.Н, Предаването му е мъжки актьори с женски дрехи!!!Виктор Калев му е бил повече от приятел.Това е бъдещето което искате ли ?

290

Старшината

преди 1 година

То паметник имаше, *** те ГЕРБ го събориха, да се харесаме на ЕС. Един такъв пред НДК беше, ама заради председателството го махнаха. Няма как да бодеш очите на европейците, че си по стар от тях.

289

УУУУЖАС....

преди 1 година

ТОЗИ ЯВНО СИ МИСЛИ ЧЕ С ТОВА ГОВОРЕНЕ ЗА КОЕТО НЕ СИ ВЯРВА ХОРАТА ГО ИСКАТ И ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО - ЗАЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ БОЛНОТО ЗДРАВЕ СЛАВИ А СЕ МЪЧИШ ДА ПРАВИШ ХАУС В СТРАНАТА НИ- НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ НЕ СТАВАШ НИТО ЗА ШОУ НИТО ЗА ПОЛИТИК - НЕ ТИ ГЛЕДАМЕ ПЛАТЕНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ВИДЯХМЕ ТЕ КАТО 'ПОЛИТИК' СЕГА СЕ ЧУДИШ КАК ДА НАКАРАШ ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЕБ НО НЕ СИ РАЗБРАЛ ЧЕ 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ СА ЗА РУСИЯ

288

Дам...

преди 1 година

Жалко е, когато един провален псевдо политик тръгне да се изказва, кои паметници трябва да се махнат и кои да дойдат на тяхно място!

287

ля ля

преди 1 година

и аз съм против приемането на еврото ама кой ме пита!

286

Готин

преди 1 година

Отвратен съм от своят народ. Ние сме най въртигъзолизната нация. Без морални устои. Готови на предателство и дребни мошеничества.Бяхме в хитлеристка коалиция. Предадохме я. Бяхме в общ блок със социалистически страни. Отрекохме се. Забравяме какво е било. Строим паметници, върху паметници. НАТО имат резерви към нас. ЕС също! Ние сме хора на които никой вярва и разчита. Робски души! И ако утре пак се съюзим с Русия, пак ли ще строим паметници за тях!?

285

До 332

преди 1 година

Погресен си, щото не си Българин!!!

284

Хари

преди 1 година

Точно така, татко! Браво за тази идея!Най-добре е да се издигне монумент на ЛГТБ! Бъдещето е важно! Трябва да се действа!

283

Чарлз Трети

преди 1 година

Най-добре е да се издигне монумент на ***! Бъдещето е на третия пол! Трябва да действаме перспективно!

282

Потресен съм

преди 1 година

Както са тръгнали нещата: днес да премахнем паметника на Съветската армия, утре на Альоша.... Какво чакаме, да премахнем и паметника на Шипка! ДА СЕ ПОСТРОЯТ ПАМЕТНИЦИ НА СЮЛЕЙМАН ПАША, НА КЕНЕДИ, НА БАЙДЪН ДОРИ!!!Откъде се пръкнаха толкова ***???Омерзение! Падение! Самоунищожение!

281

ОФчо

преди 1 година

Дали си против Паметника или не, е без значение! Той символизира част от нашата история -добра или лоша..., тоест, всеки паметник е символ на историческата памет на народа, защото: "Народ, който не помни Историята си, е обречен да я повтори!" И този чалгаджия, с посредствена култура и образование, иска да ни управлява??? А, някои с негови интелект ще гласуват за него!

280

Анонимен

преди 1 година

Слави Трифонов ако вкара хора като Росен Петров и Любо Нейков в екипа си ще гласувам за него. С Тошко африкански няма как да стане

279

Ангелина

преди 1 година

Хан Аспарух е "довел" много "велики люде" на територията на България ,които с делата си са пожертвали себе си в името на свободата ни и с идеалите за ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА.За съжаление ,поколенията след тях ,могат само да рушат ,а не да градят.Паметниците ни ,мавзолеите ......са част от историята ни - добра или лоша ,независимо от това дали на "съвременниците" им харесват ,те трябва да останат там където са изградени и остава само да бъдат поддържани ,а не разрушени-без "памет" ,няма бъдеще!

278

Анонимен

преди 1 година

Един Кауфланд върху ПСА?

277

Анонимен

преди 1 година

Русофилите са страхливци и слагачи.Те сами ще си го съборят когато Украйна спечели войната.

276

Анонимен

преди 1 година

Ох, боже, една простащина с друга се сменя, и нищо не се променя! А не може ли просто да няма нищо, ей така за разнообразие и повече въздух!

275

Анонимен

преди 1 година

Не Слави. Този паметник трябва да се огради с висока ограда и да потъне в тръни и забрава. Не може на едно осквернено място да издигнеш паметник на един велик пълководец, политик и дипломат.