234

тъпанар

преди 1 година

Сега ще изредиш всички сгради и паметници в София, нали бе тъпaH? Айде нема нужда... смени плочата - не си интересен.

233

Натовеца

преди 1 година

Продаде се и този *** значи а....имаше времена в които го мислех за сериозен ,зачерквай и тва е Слави ще си остане един бездетен ,злобен остаряващ злобар и тва е ,такива дето не са оставили поколение знаят само да рушат и унищожават ,след тях потоп пука им ,дай те като си отиват без да оставят поколение да прецакаме тези с деца ,за това става въпрос сатанизъм и злоба !!Пък не е като да не е имал възможност ,ппросто е темерут и го знае и си причинява всичко това сам и е злобен към другите !

232

Ром"с

преди 1 година

Аз пък помислих,че трябва негов паметник да сложим или пък на Херо Мустафа,то било на хан Аспарух..който въОбще не стъпвал в София ,а и тя не е съществувала.Славито като шоумен бе слаб(пустия му народ е като стадо..),а пък като историк е слабичек..не знае ли ,че паметници се слагат там където човека е бил,създал..

231

Паметника

преди 1 година

Махайте го от там. Дарете го на музея на комунизма или просто го разрушете. От горе, ако се не лъжа е бронз - може да се рециклира и да се произвеждат значки в подкрепа на Украйна от него и да ги дадем на русофилите да ги продават на някоя сергия в Турция или Молдова.

230

СЛАВА НА ГЕРОЯ

преди 1 година

Жалко. Жалко че човека е откъртил толкова малко от този паметник. Трябваше да изпотроши всичко.

229

Бай Иван 2

преди 1 година

Абе тоя що не се скрие някаде и да не се показва? Пак се опитва да заблуди някого .че е патриот и милее за България.Махай се бе продажник ,върви си харчи парите дето ти дадоха Пеевски и Боко да събориш правителството.Заради тебе сме на това дереже сега!Ил я подобре напиши пак някоя песен за ПП да подкрепиш демокрацията в лицето на герп.

228

На смени

преди 1 година

Путинофили, беж към паметника, да го пазите на смени, шевиебамайката

227

Главаници

преди 1 година

До БългаринГлаванаците не знаят кой е Генерал Колев и какво е направи за България.

226

?

преди 1 година

И за какво сме благодарни на Съветската Армия?! Че ни натресе комунистите и избиха толкова много народ ли? Айде нема нужда.

225

Анонимен

преди 1 година

хвани бойко и идете да се поклоните на паметника на американските летци дето разрушиха софия - жива гавра с народа ни после може да го приместите в центъра

224

Някои помним.

преди 1 година

Вместо да премахнат MOЧА, от ГЕРБ гласуваха да се направи ремонт на Партийния Дом и да преместат НС там. Някои още помним.

223

Анонимен

преди 1 година

абе отпа-дък що не видиш вчера каво беше в берлин - немски и руски знамена - руски танк обсиеаон с цветя неможеш да го видиш- те тия германци не са дорасли до учиндолския и ли банкянския - *** виж паметниците в берлин- толкова сте гн-усни че см-рад-та ви се разнася по цялата страна - талибяните разрушиха най-голямата стауя на буда в афганистат - да не ви се прииска да разрушите и египетските пирамиди

222

Петолъчко

преди 1 година

Трябваше да бъде премахван заедно с петолъчката и мавзолея.

221

Анонимен

преди 1 година

Паметник на Аспарух да се направи на мястото на паметника на Роналд Рейгън в Южния парк. От какъв зор имаме паметник на Рейгън?!?!

220

Еленски с дилдото

преди 1 година

Освен да си сложим красивия лик на наркомана от Киев да краси наркоманската столица?

219

ЯМХ Путкин

преди 1 година

Този псевдопаметник трябваше да бъде взривен още преди 30 гидини!

218

Анонимен

преди 1 година

Наркоманско предложение, от човек, който трябваше да е някаква надежда за България. Жалко.

217

Анонимен

преди 1 година

Едни имат мозъчна недостатъчност, други тактова. До 8/8 липса едната 0сма а до единицата 2/2, демек на Чалгоидът му ги нема 2/2 и 1/8 и затова е онуй криводърляне, зяене и кълчотене. Все за Тактовата недостатъчност се късае. А тва на субекти хлътнали в отбора на МН, мозъчната недостатъчност да им пущиш тактова недостатъчност, нищо друго освен да лопнат средния пръст на комчията и да рекъ "комшиии, защо сионаниралвгъзнюхата на Асаннът"

216

Анонимен

преди 1 година

И ти ли влезна в клуба на психо-десните, Слави? Имах други впечатления за тебе.

215

Анонимен

преди 1 година

Някакви психопати само реват, че не си харесвали историята. Препоръчвам им да си теглят ножа. Или още по-добре, да заминат зя Укроландия. Там ще имат възможност да се бият с лошите руснаци.