132

До 142

преди 1 година

До Русуфилчо Байдън те чака в Аляска не го предавай, не предава и русофобите!

131

ДЕРУСИФИКАЦИЯ

преди 1 година

От такива като тоя Боби. Храни го Европа , Русия го обира и само лъже.Таварищ Боби потегляй към Сибир....

130

Анонимен

преди 1 година

Европа е глупава и надупена, САЩ и Русия са вечната любовна двойка, а от тяхната изгаряща любов, винаги страда Европа.

129

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Един Леопард 2эсе равнява на 25 Т72, така на руснака му е спукана работата." НЕТОЧНО КОЛЕГА ОТНОВО НЕТОЧНО - Един ЛЕОПАРД А7 с всички екстри се равнява на 25 танка Т-72Б(немодернизирани но с активна броня контакт 1) Да спомена ли че в Вермахта има само 240 танка Лео А6/7 активни и 200 Лео А7 консервирани. Целия останал Парк по света са Лео А4(еквивалент Т-72Б) и Лео А6(Т-90А) модернизирани за западните партньори.

128

Боби

преди 1 година

До Запознат Т-72А и Т-72Б дори и в Базово изпълнение се различават от земята до небето. да не говорим за Модернизираните Т-72Б3модел2022. В Ирак практически само 800 танка са били малко или много модерни и това е за Гвардията на Садам. Последната беше унищожена от въздуха никой не рискува да влиза в сухопътен бой с нея. До колкото си спомням в момента РФ притежава практически контрол над небето над Ъкрайна.

127

Анонимен

преди 1 година

Един Леопард 2эсе равнява на 25 Т72, така на руснака му е спукана работата.

126

Анонимен

преди 1 година

Като вашите ли? :)

125

Русуфилчо

преди 1 година

Всичко читаво се изнесе от Русия ,ама аз искам в Сибир

124

Русуфилчо

преди 1 година

нищо не чаткам от оръжия, ама съм сигурен че имаме Т55

123

Боби

преди 1 година

До Анонимен Това че РФ ще рухне от Санкциите го слушаме още от 2014 а санкции има още от 1990. ПП Активни санкции на САЩ срещу СССР съществуват по времето на ВСВ - ПАРАДОКС САЩ и СССР са съюзници и САЩ не си направи труда от Кумова слава да свали санкците.

122

Запознат

преди 1 година

хахахаха....Руската техника е перфектната скрап. Таварищ Медведев за същата скрап като в Ирак ли говориш....Че там всичкото Т72, БМП и други "велики" постижения на СССР стана на скрап....

121

Боби

преди 1 година

До демократ Вярно е че Медведев стана Клоун малко или много. Но за съжаление това не променя важността и същността на изказванията му. А относно колко Бронетехника е станала на СКРАБ Ъкраинците са загубили своите първоначални бронемашини. Доставиха им каквото имаше екс СССР от цяла европа - загубиха и това. След това има доставиха от Кол и Въже бивше натовско оръжие. Нета е пълен с изгорени и разрушени такива машини. Проблемът е че има недостиг огромен и от тях...

120

Анонимен

преди 1 година

ВС на РФ, след като приключиха почистването на "повърхността" на Соледар, където според основателя на ЧВК Вагнер Евгений Пригожин са открити около 500 убити войници от ВСУ, започнаха почистване на подземните хоризонтални солни мини. Например мина 7, която руснаците атакуваха, се охранява от Сборния граничен отряд на СБУ. Водят се ожесточени битки и за жп гара Сол. Руската артилерия и авиация извършват усилена работа по близките тилови райони на противника в този район. И следователно, въпреки отчаяната съпротива на противника, има напредък и има основание да се каже, че днес съпротивата в

119

Анонимен

преди 1 година

На вчерашната среща в Лвов полският президент Анджей Дуда излезе пред хората по улиците, където беше приет меко казано прекалено положително. Вярно е, че това не е изненадващо: Дуда е популярен, тъй като полските власти активно изграждат мобилни градове, доставяйки на местните жители генератори и храна. По този начин е много вероятно да се подготвя почвата за преминаването на Лвов под контрола на грижовни пшеки.

118

Анонимен

преди 1 година

WarGonzo:По-на юг провеждат щурмови операции в района на Клещеевка. Целта е да се пресече пътя за Бахмут. На Донецкия фронт руската артилерия удря Авдиевка.През изминалото денонощие ВС на РФ се опитаха да настъпят от страна на Опитное, атакуваха в района на Водяне, както и в посока към Первомайски и Невелское. В границите на град Маринка руските войски напредват трудно,В запорожското направление ВС на РФ обстрелват позициите на ВСУ в Олговски, Гуляйполе, Железнодорожни, Белогорье, Мала Токмачка, Щербаки и Степное.

117

Анонимен

преди 1 година

Просякинята Украйна не произвежда оръжия, не купува оръжия защото намя пари. Енергийната и инфраструктура е унищожена, численият състав на армията - унищожен. Спад на БВП с 60%. Как смятат да спечелят войната с подаяния на разнородни стари западни оръжия събрани от кол и въже които дори не са обучени да ползват и мобилизирани от улицата хора които никога не се воювали.

116

Анонимен

преди 1 година

ЕС загуби трилиони, но ЕС е богат и може да си позволи да загуби още няколко трилиона и ще издържи поне още 2-3 години преди да рухне. През това време Русия със сигурност ще рухне от санкциите, Путин със сигурност ще бъде свален и със сигурност всичко ще се върне както си беше по-рано по времето на края на историята по Фукуяма.

115

Анонимен

преди 1 година

За успешно контранастъпление са нужни поне 300-400 танка с тежка бронезащита като Т-72, Леопард, Абрамс. Германия има всичко на всичко 325 танка Леопард от които 78 са Леопард-2 които се смятат за остаряли. И те сега какво немците - ще дадат всичките си танкове на Украйна ли?

114

Анонимен

преди 1 година

Соледар и Бахмут. В Соледар отряди на ЧВК Вагнер почистват "котела" в западните покрайнини на града. Някои украински части се предават. На запад руските войски щурмуват отбранителните позиции на Въоръжените сили на Украйна близо до жп гара Сол. Настъплението се развива в посока Благодатни, един от последните укрепени райони на Въоръжените сили на Украйна край Соледар. Битката за Бахмут продължава. Отряди на ЧВК "Вагнер" водят тежки улични боеве в източните квартали на града. На юг руските сили щурмуват вражески позиции в централните райони на Клещеевка.

113

Анонимен

преди 1 година

Унгарският президент Каталин Новак призова НАТО да не се намесва във войната в Украйна: Трябва да бъдем прагматични по този въпрос, но трябва да мислим и за оцеляването на Европа. Организацията на Северноатлантическия пакт трябва да остане настрана от войната, да не позволява на емоциите да вземат връх и да бъдат въвлечени в конфликт. Унгария продължава да се придържа към линията си, като се обявява не само срещу СВО, но и срещу санкциите, които са в ущърб на страната.