192

нено

преди 1 година

До ИВАНиванюшка, сипи си водка, и ако имаш рашка салата и прави вноска в рюбли за най- най новия москуич

191

до комундел

преди 1 година

До Анонимени бозата беше 0,20лева, но не казваш нищо за Белене, лагерите в Ловеч,Коциан.......за специалните кабинети в болниците на активните борци, партийните секретари в заводите които нищо полезно не вършиха, мога още много да изброявам

190

муспи

преди 1 година

Може ли някой от пишещите против Русия да каже - защо Русия отвори тази война?! От скука ли? - в медиите няма и дума по този въпрос. Засекретено е о невидимата Световна власт.

189

бай Тошо

преди 1 година

Той и онзи огромният им президент са велики комплексари . Яки красиви и дори намират мъже на жените си !

188

Меркуцио

преди 1 година

Русия е 7-8 г и повече с оръжията........с високоточните ракети повече....

187

Анонимен

преди 1 година

Пинчерчето и то джавка в хора на бездомните ***.

186

Анонимен

преди 1 година

Митко, не си на себе си откакто изритаха синчето от Калифорния...

185

наташа

преди 1 година

още едно жуже

184

Ти да видиш

преди 1 година

Медя между два стакана нещо изджавкал и пак продължил да се налива!

183

Анонимен

преди 1 година

НАТО няма да ви търпи войните и рекета върху целия свят, на всички ни писна от безобразните ви убийства, света няма нужда от руснаците убийци

182

Анонимен

преди 1 година

Другарю Мечкаров - танковете наистина в крайна сметка ще отидат за скрап .Но преди това ще изпратят доста сибиирски гла-воре-зи за скрап.

181

Тошо

преди 1 година

Казвате господине....че, няма да я спасят, но не става ясно от кого и защо!?Изкуствена държава била...а кой я направи такава, а и ако народа и е съгласен, нека е така!Вие като сте естествена, та цъфнахте и вързахте!Не знам как, но и така не става със сила и бомби!Насила хубост не става, а така дружба между двата народа ще има, но след поколения!

180

Реалист

преди 1 година

Края на войната в Украина ще доведе до началото на 3-та световна война . Скоро ще хвърчат ракети , тогава какво ще правим , не знам .

179

Гергов

преди 1 година

Пияно джудже,цинично,самонадеяно и елементарно!

178

1

преди 1 година

Тоя го изостави любосникът му и изплиска легена, я му намерете друг бързо.

177

Анонимен

преди 1 година

Преди 30 години си купих регулатор на напрежение-руски с размер на тухла.После се усетих,че в ключа на дрелките има такъв с размер на кибритена кутия.Руският грее.Тогава разбрах каква е разликата между руската и западната електроника.За 30 години запада е дръпнал напред,а руснаците -стоят на място.Механика,стомани правят,но не и електроника.

176

Анонимен

преди 1 година

Ако по- голямата част от вас бяха се родили по време на втората св война СССР никога нямаше да я спечели! То не бяха експерти по въоръжение и техника, разузнавачи, анализатори... Многоуважаемия Адолф Хитлер сигурно си скубе косите, че не сте били по негово време! И се чудя с такъв капацитет защо България е със стандарт под този на страните от т. нар. Трети свят!? Правете референдум за пряко участие във СВО и бягайте да трепете руснаци, оставете клавиатурите да починат малко...

175

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че ще отидат. Но с тях там ще отидат и горе долу толкова руски танкове. В подобна война загубите за горе долу по равно от двете страни. Въпросът е кой ще може по-дълго и по бързо да ги възстановява и да праща нови и нови. В случая залагам на икономиката на запада.

174

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 186. Всички европейски държави, членки на НАТО имат около 670 танка общо. Всичките да ги изпратят в украйна , за две седмици ще свършат.

173

Сата НАТО

преди 1 година

Ще отидат, естествено, въпросът е, че преди това ще зачистят и малко путинисти.