172

Пуделът на Кремъл

преди 1 година

Само джавка спуснатите му опорки.

171

Анонимен

преди 1 година

Медведев прекрасно описва Русия ... Една изкуствено създадена държава пълна с всевъзможна сгган, крайно фашизирана, чието оръжие поголовно се превръща в скрап !!!

170

Анонимен

преди 1 година

украйна свърши.....

169

Е

преди 1 година

Таман да изкараш някой лев !

168

Power Solar

преди 1 година

Тя и в момента е зле. Пуснаха 50К затворници с по една пушка и им казаха напред ... вече избиха половината ... и за какво за един град в който няма нищо. Продължавайте така дрогари :) Скоро ще свършат затворниците и руските будали ....

167

Анонимен

преди 1 година

Рускофашистките окупатори останаха без танкове, украинците събраха хиляди тонове скрап от тях, той седи и плямпа през американския лаптоп в американския Туитър. Дебилъ!

166

Анонимен

преди 1 година

За 11 месеца Русия олекна с 3000 танка. От тях около 600 бяха пленени и обърнати срещу руснаците. Но шутът на Путин като удари няколко водки винаги става ербап.

165

Анонимен

преди 1 година

А Така

164

йуХ Голям

преди 1 година

До Анонимен - 176И с какви войници ще я започнат тази офанзива??? Със 70-годишниветерани ли или с момченца на по 14 години?В тази война победителят може да е само 1.И това няма да е Украйна.......

163

йуХ Голям

преди 1 година

До АнонименИ с какви войници ще я започнат тази офанзива??? Със 70-годишни ветерани ли или с момченца на по 14 години?В тази война победителят може да е само 1.И това няма да е Украйна.......

162

Анонимен

преди 1 година

другаря мечкаров с премрежения поглед - явно пак са го кла-тили и нещо се е развълнуал

161

Анонимен

преди 1 година

Пропагандата им издиша като спукан балон- бавно и необратимо! Още време трябва да мине да втасат, но за съжаление и още много хора да умрат!

160

Аз предлагам на

преди 1 година

Путиниците да си изхвърлят и ръждивите мерцедеси и да се качат на ултрамодерния Москвич с части от Китай! На моста в Крим Путин шофираше Мерцедес s ,класа! А къде е суперлимузината Аргус, разработка с Порше??? Когато говорят за ръждиви лепарди, да си погледнат собствената ***!!! Ненормалници!!!

159

Анонимен

преди 1 година

Този намек не ми допадна, но все пак това е Руския Хитлер, разликата разбира се е, че германския Хитлер вероятно никога не е пирзнавал, че има ръждиви танкове, нито че противниците му имат такива

158

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 173 То тогава украинската армия беше въоръжена до зъби и си мислеха, че няма да им трябват танкове, оръдия, ракети, бронирани машини, самоходни оръдия, ПВО и каквото си помислиш, но в един момент всичко изчезна като с магическа пръчица, да им се чудиш на пустите модсовци, как така направиха, че унищожиха след това и какви ли не военни помощи от "цивилизованият" свят и то в размер да въоръжи три такива армии като украинската в началото на СВО.

157

Анонимен

преди 1 година

Напролет Украйна ще започне мащабна офанзива и ще си върне целия Донбас, но не и Крим. След това Байдън ще ги принуди да сключат мирен договор, защото през 2024 има избори. Ако Украйна нападне и Крим, има сериозен риск от използване на тактически ядрени оръжия. Затова сега дилемата на Запада е да даде точно толкова оръжия на Украйна, колкото да им стигнат за вземане на Донбас и Запорожието, но не и Крим. Войната ще приключи някъде през лятото, Путин и свитата му ще оцелеят - Пригожин - не!

156

МЕГАПАРТС

преди 1 година

МЕДЬО, КЪДЕ СА ВАШИТЕ ТАНКОВЕ БАТКО?

155

Хах

преди 1 година

Е, щом джудже N2 го казва, нема начин да не е верно.Вярно на първото джудже до гроб!Тия още не са разбрали, че са загубили войната от ден първи...

154

Анонимен

преди 1 година

Европа много закъсня. Мноооого! Тези танкове трваше да поемат още карая на началото на февруари, кгоато започнаха да се трупват хора и тхеника по границите. Също и ПВО-тата на САЮ. А не... 4 мееца по-късно още мислим, дали ще пратим амуниции или не. Обаче какви пратки - едни 12 танка, дургие 15, тети 16, ама те различни, ама няма части, ама не знаят как да ги карат ... ПВО-то и то така. Ще е готово чак лятото. Ако бяхте действали на време, още нямаше да са взели Азовстал.

153

Аноним

преди 1 година

Ти сериозно ли мислиш така, а вашите танкове са вече скрап