152

тя

преди 1 година

Докога ще тъпчат тая Украйна с оръжие , няма ли дипломация !?

151

Анонимен

преди 1 година

Джюдже вашите тамкове са станали на скраб защо се биете само със артилерия пиклюо къс.Русия изчезва бавно но славно.

150

Антон Баев

преди 1 година

До ГерманецСигурно му харесва да му влиза и излиза на руснака,затова постоянно-,,превзамат,, и отстъпват.Итака 11 месеца!

149

Хайл химарс

преди 1 година

Медунчев не се напрягай ще изтрезнееш, само хабиш алкохола.

148

Анонимен

преди 1 година

Със стотина танка повече какво ще промениш? И с реклама от сутрин до вечер по всички възможни медии!

147

Клоун

преди 1 година

То не бяха заплахи то не беше чудо !До сега и 1% от заплахите не се реализирана

146

Анонимен

преди 1 година

Тоя пяк е пил

145

Боби

преди 1 година

До Анонимен Т-34 още 1942 година е тотално остарял(По СССР СТАНДАРТИ). Дори версията т-34-85 от края на 1943 е една идея по-добре заради по-мощното оръдие. Но бронята не може да издържи никакво съвременно оръдие (тогава и сега) Единствено преимущество което са имали са 36000 произведени бройки.

144

Германец

преди 1 година

Пригожин днес завзе ли Соледар за енти път?

143

Анонимен

преди 1 година

До 158.След като американците толкова тръбят,че БМП "Брадли" е страшно оръжие срещу танкове и Т-34 ще им свърши работа на руснаците.

142

Анонимен

преди 1 година

До 155.Аз пък разбрах, че северна Украйна ще се върне към старите си собственици Полша,а сега освен оръжия на украинската армия Франция доставя и лекарството за лечение на алкохолизъм "Есперал",за да не могат да пият украинците войници.Това пък довело до трезвеност и масов отказ да се изпълняват заповеди.

141

Анонимен

преди 1 година

До Боби Боби, в нашето село пред селсъвета има пиедестал с танк Т34 за прослава величието на руската армия. Мога да ти съдействам да го демонтираме и изпратим на фронта срещу Украйна. Ще разпердушини всичките немски Леопарди. След превземането на Киев ще го върнеш обратно пред селсъвета.

140

Боби

преди 1 година

До Анонимен "чиято армия разконсервира и изпраща Т-55 на фронта!" Добре бре хорица защо да го вземат които щете ангели или демони преди да изтропате нещо в ефира не отделите секунди да направите проверка в интерне. Танковете са Т-62М и са произведени 1970-1975г. последните Т-55АМ спират да се произвеждат 1979 година. Но това са танкове стрелящи с управляеми ракети през цевта, Лазерни далекомери а след 1986 и окачена динамична броня Контакт 1. Т-55 още тогава се пенсионира заради слабото оръдие.

139

Анонимен

преди 1 година

До154.Тия Т-62 бяха вкарани в бункери и се създаде отбранителна линия с огневи точки.За атака вече има около 300, Т-90М,както и още толкова Т-72Б3.Тия "Леопард"2А4 кюрдите в Сирия показаха,че може да се унищожат със стария "Фагот"

138

Анонимен

преди 1 година

От сигурен източник разбрах че когато Зеленски заеме сгола на Путин в Кремъл първият му указ ще бъде "Който не знае украински език му се забранява да пие алкохол под заплахата от смъртно наказание" Това ще стимулира и Дмитрий Алкоголиевич спешно да изучава украински. Такова тежко и люто ще е 500 годишното украинско робство във велика Русия.

137

Анонимен

преди 1 година

Това го казва човека, чиято армия разконсервира и изпраща Т-55 на фронта! Аферим Медведев, машалла!

136

Боби

преди 1 година

До ДЕРУСИФИКАЦИЯ Хайде Умнико КОЕ ОТ КАЗАНОТО ОТ МЕН НЕ Е ВЯРНО - може нещо да сметнеш че е пропаганда но пак стои въпроса Вярно ли е или не? И не се изразявай ОБЩО или ОБИЖДАЙ - цитираш максимално конкретно.

135

Анонимен

преди 1 година

До АдмирацииНе от нацизма, а от джендъризма

134

Адмирации

преди 1 година

Въпроса е как ще бъде наказана Фашистка Европа, за изпращането на оръжие, за убиване на руснаци! Украйна ще падне, ясно е на всички! Но Европа, трябва да се прочисти от нацизма!

133

Анонимен

преди 1 година

Всеки пост по-дълъг от две три изречения просто не се чете , нека имат това прредвид пишещите русофиилчета като надълго и нашироко ни запознават с моментната обстановка на фронта !