112

Боби

преди 1 година

До 131 Всички Чужди вериги а и част от БГ такива ОГРАБВАТ обикновените Българи! Е как така? Ами дори всичко да е Българско печалбата излиза от БГ. А реално едва 10% от всичко което се продава там е Българско което означава че 75-85% от целия ОБОРОТ излиза от България.

111

Анонимен

преди 1 година

Очевидно в близко бъдеще се готви нещо много сериозно, вероятно дългоочакваната руска офанзива в Украйна. Какво виждаме сега: Мощна групировка от обединени войски в Беларус. Огромни колони от танкове Т-90М "Пробив" на път към (или вече в) зоната на СВО. Съобщение за прехвърляне на танкове в Украйна от Полша и Великобритания. Засилване на мобилизацията в цяла Украйна. Преустройства в командването на Обединената група войски на Русия в Украйна. Изявлението на Кремъл за безполезността на преговорите.

110

Анонимен

преди 1 година

В Киев поставиха нов макет за снимане - с горящ Московски Кремъл. Неонацистката пропаганда продължава своите феерични лудории. Нека ви напомня, че много украинци са сигурни, че Украйна е на път да победи, остава съвсем малко. И всякакви официални лица обещаха да бомбардират Русия в близко бъдеще, включително Кремъл.

109

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически телеграм канали пишат, че Русия е формирала голям запас от БПЛА камикадзе. Очаква се руснаците да могат да прилагат тяхното масово и едновременно използване за два до четири дни, когато тревогата ще бъде постоянна и ПВО ще бъде претоварена, което ще повиши качеството на употреба. В крайна сметка ПВО защитата ще бъде преодоляна. Има версия, че тази тактика ще бъде използвана преди масираната всестранна офанзива, за която всички говорят сега.

108

Анонимен

преди 1 година

Медведа се е боцнал с херц и пак бълва злоба, но е късно вече...

107

Анонимен

преди 1 година

Идва разгромът на *** окупатори и воят се засилва, защото знаят, че ги чака разпад. Слава Украина!

106

до 128

преди 1 година

Ти знаеш ли Лидъл и Кауфланд, колко хора издърват в България. Заплата повече от 2000 лева за мениджър СВЕЖЕСТ (демек този дето пръска зеленчуците с вода и ги подрежда). Мисля, че Лидъл дават много на работещите хора. Ако нямаш работа си намери и не завиждай

105

Анонимен

преди 1 година

В сирия същите танкове са били унищожени 100% при контакт независимо от противотанковото оръжие

104

ИВАН

преди 1 година

До АнонименТИ СИ ГЛУ ПАК! УКРАЙНА ВЕЧЕ НЯМА ИКОНОМИКА! НУЛА! ОНЯ КЛОУН Я СКАПА ТАЯ И БЕЗ ТОВА БЕДНА ДЪРЖАВА! РУСИЯ ЩЕ СЕ ОПРАВИ, НЕ Я МИСЛИ! ТОВА Е ДЪРЖАВА ЧЛЕНКА НА ООН С ПРАВО НА ВЕТО, НАРЕД С АНГЛИЯ, САЩ, КИТАЙ И ФРАНЦИЯ! ТИ МИСЛИ КАКВО ЩЕ СЛОЖИШ ДОВЕЧЕРА НА МАСАТА, ЩОТО СИ НАЙ БЕДЕН В ЕВРОПА!

103

Анонимен

преди 1 година

Дмитрий Алкаголиевич Медведев да се готви за украинско робство в русия.

102

Галилей

преди 1 година

Който нож вади, от нож умира.

101

Анонимен

преди 1 година

До ДРАГАН Не бе ДРАГАНЕ, защото Украйна ще завладее велика Русия и тогава Лидл и Кауфланд ще има по цялата украинска територия от Лвов до Владивосток и Магадан.

100

Анонимен

преди 1 година

Великая Рус!

99

ДРАГАН

преди 1 година

ЧУДЕХ СЕ ЗАЩО Й Е НА ГЕРМАНИЯ ДА НАЛИВА ПАРИ И ДА ДАВА ОРЪЖИЕ НЕ УКРИТЕ: ЕМИ ЗАЩОТО НАЛИ ЛИДЛ И КУФЛАНД КАТО ОТИДАТ, ТРЯБВА ДА ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ В ГЕРМАНИЯ, КАКТО ГО ПРАВЯТ ТУК! ТОВА Е БИЗНЕС, ДРАСКАЧИ!

98

Анонимен

преди 1 година

Знаете ли кога Америка ще се възстанови ако даде 20 млн. жертви от населението си? НИКОГА!!! Във всичките им войни за установяване на демокрация и американски ценности са избити хора колкото за две Българии! И всичко това за да докопат мазното, да вземат каймака! Поклон пред светлата сила!

97

Анонимен

преди 1 година

Не разбирам след като руснаците са толкова сигурни в превъзходството си защо така се разкудкудякаха след като разбраха за доставката на танковете.

96

Анонимен

преди 1 година

Алкохолий Медведев авторитетно се изтропа на метеното.

95

!!!!

преди 1 година

Нека да отидат за скрап - те за това са направени. Германците ще произведат нови, по-модерни. Интересното обаче е - преди да отидат за скрап, колко рашисти ще пратят на оня свят. Дано да са повече!

94

Анонимен

преди 1 година

Цитат от една от американските тв в БГ - за един ден руската армия изстрелва толкова снаряди, колкото американския ВПК не може да произведе за месец. Всичко, което се изпраща в украина е с изтекъл лимит за употреба. Няма как западните лицемери да се надскочат. Помните ли как помогнаха на Италия в разгара на пандемията, когато наистина италианците умираха с хиляди? Първи на Ботуша се оказаха лекари от Русия! Така че леопарди, абрамси касетъчни бомби- всичко отива към логичен край- победа за Русия

93

Анонимен

преди 1 година

Около стълбища,тераси, прозорци...с повишено внимание и винаги придружен ..алкохола е готово "оправдание"- но в Путинландия не е дори необходимо