59

Анонимен

преди 1 година

"Всички социални прослойки са получили двуцифрено увеличение на доходите за последната година; само средната заплата е нараснала с 13% за изминалата година", посочи Василев." Колко е лесно да станеш нагъл и арогантен коппелдак като си политик... За сведение на господина (не че го интересува) моят доход падна с 40 % от началото на пландемията и досега не може да се възстанови. Иначе няма проблем да говорим как всички забогатяват, ама не е вярно.

58

Анонимен

преди 1 година

Това нагло юпи какво направи за държавата и народа,откакто се е върнал в България?Нещо построи ли?Народа забогатя ли?Сещам се само за Милен Велчевите завери и стягане на колана по съвет на Никито.Царя стана милионер и тия около него също.Затова,да си трае и да не се обажда.

57

Мишока изнасилев -

преди 1 година

Експерт по мишките !

56

Анонимен

преди 1 година

И Никиту видяхме какъв министер беше. Царски мишок.

55

Анонимен

преди 1 година

И тоя изпълзя от дупката си.Да се чуди човек при толкова много капацитети защо още копаем дъното.

54

Emo

преди 1 година

А вас и вашия цар ви доведоха червените, за да си крадете заедно, и го правихте доста добре. Сега по-добре мълчи, че и ти си за прокурор.

53

Анонимен

преди 1 година

НДСВ кадъра да дава мнения е трагично, вкара ни в ес фашистката структура

52

София

преди 1 година

Тя цялата работа на ДБ и ПП им е такава - много хвалене, много правене на мъже и накрая едно голямо НИЩО.

51

Анонимен

преди 1 година

Ниските мъже са големи комплексари.А на тоя мнооого му личи.

50

Анонимен

преди 1 година

Все по-често ще има хора като този,които да реват.Това в така защото ПП пренасочват средствата към обикновенните граждани,а не към партийни фирми.Ако направят всичко правилно ,ГЕРБ и подобни партии няма да имат интерес да се вършат на власт.Бойко и Каракачанов не работя за по 10-20 хиляди лв.Няма да има пари за крадене.Пенсиите ще ги вдигат още,заплатите също така.Ще инвестират реално в дръжаянитв предприятия.ГЕРБ само то БДЖ откраднаха над 3 милярда.Всяка година инвестиции там и парите потъваха

49

Анонимен

преди 1 година

Те хората не напразно нададоха рев, когато Славчо те предложи за премиер мишок :)) Знаят те какъв губещ "бизнесмен" си, не искат отново лъжи хората :))

48

Анонимен

преди 1 година

Поредният "зумер" от чалгарската ИТН отново се напъва в маскарене ! Защо този червей никой не го искаше, а днес получава "аплодисменти" от герберуги, на Копейкин смрадта и всичката п'асмина с умствена недостатъчност ? Как ще излезете от беднотията като не можете да разсъждавате от злоба и завист бе гл'исти ? Този е примерът на пр'остотията ви, когато беше кандидат за премиер го охрачихте, сега едва ли не го боготворите, що за кр"етени сте се изградили ?

47

Анонимен

преди 1 година

ПП са много добри.Ще направят нещата така ,че парите да отиват при народа и да няма какво да се краде.Тогава няма да има нужда от ГЕШЕВ и няма да има смисъл от него.Освен това като вдигнат пенсиите ,парите за учители,лекари и други нищо няма да остане за крадене.Когаъо фалират фалшивите фирми,които взимаха пари от държавата,няма да има смисъл да се връщат назад.Слава Богу,че се освободихме от създателите на ГЕРБ,ВМРО,Възраждане и ИТН.

46

Анонимен

преди 1 година

Сега остава и дедо цар да се изходи.От тая партия в пенсия само той още не ни е дал акъл.

45

Анонимен

преди 1 година

Планината роди мишка,а мишката роди никулайчо...

44

Анонимен

преди 1 година

Този и Бойко ни плашеха ,че ако не били спестявали България ще стане като Гръцкия.Аз все още чакам да станем като Гърция някой ден,но явно никога няма да се случи.Смешни и опасно вредни хора са свързаните с ГЕРБ.Пронутват ни едни и същи лица създателите на ГЕРБ,ВМРО,ДПС,ГЕРБ,Възраждане и ИТН говорят с една глас.Това означава ,че имат един и същи шеф.Така нареченото задкулисие.Ако бях на тяхно място щях да се скрия някъде от срам,а не да се показвам по медиите.

43

Анонимен

преди 1 година

Василев ако го смятате за интелигентен, то аз съм Айнщайн :))) Абсолютно неадекватен тип е, спрямо ситуацията в БГ :)

42

Анонимен

преди 1 година

До сега от държавата не съм получавал никаква добавка,а плащам данъци 20 години.За прави път взех 450 лв. добавка за детето ми.Преди не подавах декларация ,понеже беше много обидно и подигравателно да ми дават 20 лв.Някои взимаха по 40 лв. За две деца,а тази година взеха 900 лв.За прави път държавата прави нещо за работещите хора.Поздравления за ПП че вдигна тавана на пенсиите и увеличи минималните.Това може да накара хората като мен да останат тук.Аз с 200 лв.пенсия няма как да остана тук.

41

Анонимен

преди 1 година

Ти си мишка!

40

Прокопиев е доволен

преди 1 година

ПП/БСП умишлено помпат инфлацията и така кредитните милиардери си занулиха дълговете...... Винаги така правят червените от пад ъци....