99

Алекс

преди 1 година

Мики,Избирателят вече си каза думата,като те изрита от управлението на държавата.Няма нужда от съветите ти.Видяхме те какво можеш.Продаде БТК на многократно занижена цена и добре захлеби.

98

Анонимен

преди 1 година

А мишката през дупето планина :)))) ха-ха-хах

97

Софиянка

преди 1 година

Към 115Ако има в предвид силен премиер оня с черния колан физически е силен, ама и ум трябва, А размера на бръсната мутренска глава не дава тази възможност.

96

Софиянка

преди 1 година

Точно този не трябва нито да се показва, нито да дава мнения. Когато има очевидци на неговото управление по добре да мълчи.

95

ВИДЯХМЕ

преди 1 година

ЗАЩО ЧОВЕКА ДА НЯМА ДРУГО МНЕНИЕ? САМО ТОВА НА КИРЕТО ЛИ Е НАЙ-УМНОТО? ЦЕНИТЕ В МАГАЗИНИТЕ И БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАТЕ?

94

Анонимен

преди 1 година

Не го направиха икономически министър и затова сега ги плюе . Ама няма хранилки за сички .Ч колко партии са на софрата . За кой по напред ? Ясно е че в България остана единствено политическия бизнес . Останалите бизнеси ще фалират.

93

ЧАПАЕВ

преди 1 година

И САЩ И РАША ИСКАТ ДА СМЕ СЛАБА ДЪРЖАВА И ДА НИ МАНИПУЛИРАТ И МАЧКАТ СПОРЕД ТЯХНИТЕ ИНТЕРЕСИ .... И УСПЯВАТ. НА НИКОЙ НЕ ИМ ТРЯБВА СИЛНА БЪЛГАРИЯ. А СИЛНИ БЯХМЕ СЪС СИЛЕН ПРЕМИЕР И ЦЯЛА ЕВРОПА НИ ИДВАШЕ НА КРАКА. СЕГА НИКОЙ НЕ НИ ЕВАВА ЗА СЛИВА, НИКОЙ ЗА НИЩО НЕ НИ ПИТА И 50 МИЛИАРДА СИ ГИ СТИСКАТ И ЩЕЛИ ДА НИ ГИ ДАДАТ - АМА ДРУГ ПЪТ?

92

пенсионере 112

преди 1 година

ти така си я настъпил мотиката, че ти е пробила тиквата и ти е изтекъл мозъка, гнида червена п'ростовата !

91

ЧЕТВОРНА КОАЛИЦИЯ

преди 1 година

СЛАВУЦА, ПИНОКИО, Г-ЖА Л-ЖА И ДВАМАТА МАЛОМОЗЪЧНИЦИ НАСИЛА НАХЕНДРЕНИ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ ОТ ОНЯ С ЮМРУКА НИ НАПРАВИХА САМИ ДА СИ ГОВОРИМ.

90

Пенсионер

преди 1 година

Много глупав народ сме. Все сме от страната на булката. Имахме построена и спокойна европейска държава , но НЕ , ние сме за промяна.Търкаляха се една година по паветата в София и ето ви я промяната. Гласувахте за Слави , после за ПП , сега гласувате за Костадинов и онзи комуниста с новата партия.Така и не разбрахте че колко повече мърдаме , толкова по ни влиза.Само партиите на статуквото ГЕРБ , БСП и ДПС са в състояние да управляват държавата.Колко пъти ще настъпим мотиката ?

89

до 108

преди 1 година

Абе пикльо ти от колко ника ще драскаш пр:остотиите си ? Започна с USAКИРО...и стигна до ЯШАР, аман от *** ***'нгали ! Алооо СЕМ, спирайте тази медия със симпатии към пр:остолюдието !

88

ЧАПАЕВ

преди 1 година

ХОДЕЩИяКОНДОМ Е 10 ПЪТИ ПОВЕЧЕ В ЧАС ОТ КИРЕТО И АСЕНЧО! НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ТИЯ ДВАМАТА ДО КЪДЕ НИ ДОКАРАХА САМО ЗА ДВА, ТРИ МЕСЕЦА? НАПАРАВО НИ РАЗКАЗАХА ИГРАТА! ПРЕДИ МАЛКО МИНАХ ПО ПЪТЯ ОТ КОСТЕНЕЦ ДО МАГИСТРАЛАТА - ДУПКА ДО ДУПКА? И ТАКА БЕШЕ ТОЧНО ПРЕДИ 30 ГОДИНИ? КОЛКО НИ ВЪРНАХА ТЕЗИ ГЕНИАЛНИ, ЗНАЕЩИ ЧУЖДИ ЕЗИЦИ ДЕ БИЛИ???

87

Анонимен

преди 1 година

Малкия Мук пак се изходи Това чудо на природата дето го докара мадридският пъдар ни оправи за 800 дни.

86

Анонимен

преди 1 година

Да ве знаем я мишката. Н. Василев

85

до 99

преди 1 година

Не, учиндолската Славуца, онзи инвалид на идвана, който не може без чужда помощ и *** си да помръдне, ама се натиска, горкото, да "управлява" България, първо се опита да наложи за "премиер" този пигмей на снимката, знаков кобургски лакей, ама като скочи цяла България на тази чудовищна наглост на Сакатия Учидолец, граничеща с цинизъм, ТОЙ, по нареждане на сарайския "сценарист" на чалгарската сбирщина, "назначи" друг "премиер" - едно нищожество като него - продавач на шнорхели и ***!

84

Анонимен

преди 1 година

Този човек, заедно с Милен Велчев, такива поразии направиха за България и се облажиха от това, че е редно да се скрият, както направи Жан Виденов. Между другото не Жан Виденов е винове за това, което ни се случи тогава. Те /БСП и СДС/ просто използваха един честен, но неопитен човек, направиха всичко да има много висока инфлация за да си опростят кредитите, които бяха взели за да приватизират каквото им падне и да върнат жълти стотинки. Изпатихме си ние. Както патим и ще патим и сега от тези.

83

Спасов

преди 1 година

И тоя взе да дава акъл - щом има толкова много, защо не се справи докато беше министър? Типично по български, всеки знае как ама когато зависи от него, нищо не може да направу

82

Анонимен

преди 1 година

Милия ми либералчо, само бизнес никакви помощи се едно слушам Дянков. Ако оставим на теб да определяш кой да бъде под помогнат и какви пенсии да се взимат ще изпукаме.Нали искаше държавата да не закача бизнеса ,ама бизнеса се самоизяде от лакомия.И сега рве на умряло че държавата трябва да помага.И пич не забравяй че хората те избират или не а не едрия бизнес интерес който представлява.

81

Анонимен

преди 1 година

Най ги обичам такива, провалили се ама само акъл дават.Николайчо ти за два мандата си уреди и пра пра внуците. 2 мандата беше в правителството не помня с нещо да ми се е оправил живота.Ама да те питам като толко знаеш ,как еврохолд купи толкова бързо чез ,и защо пенсионен фонд бъдеще не влага в бг икономиката,и не плаща големи втори пенсии.Или сега ще кажеш че нямаш нищо общо.

80

Ямболски ZV цървул

преди 1 година

Прав е Николайчо,ама да не забрави,че и той има заслуга,за настоящият ни живот! Търмъкът ще го отсее и него от живата трева скоро....197 са тези,които ще се отърмъчат!