119

паралелепипед

преди 1 година

Управляващата коалиция, коалиционно оправи цените само за няколко месеца. Подобен героизъм беше невъзможен и недостижим дори от Баце и ГЕРБ. Дерзайте. Цените в България трябва да се покачат още, и още, и още, и още, за да може отборът на червените потници и съветска водка да се осефери перманентно.

118

Анонимен

преди 1 година

За много неща е прав, но кой го отчита много малко прозорливи хора могат да кажат какво може да последва след такова без контролно харчене е те не се чуват сега, а по късно ще е много късно.. Да видим кога ще дойде сервитьорка да донесе сметката и какво ще правим после....

117

Vs

преди 1 година

Очилаткото Ники още не може да преживее, че не стана премиер. На такива, които са били по времето на царя трябва да се забрани със закон да участват във властта!

116

Анонимен

преди 1 година

МАЛКИЯТ МУК УУУУУ *** ВЪН ОТ ЦИРКА ВЪПРЕКИ СМЕШНАТА ТИ МУТРА НИКОЙ НЕ МОЖЕШ ДА РАЗМЕЕШ НЕКАДЪРНИК СИ БЕШЕ НЕКАДЪРНИК ЗАВИНАГИ

115

Краси

преди 1 година

Тоя продаде БТК,която беше препродадена за три пъти по-висока цена!Трябва да изгние до живот в затвора!

114

Анонимен

преди 1 година

Слави Учиндолски роди Ники Мук, ситен, дребен, непотребен!

113

Защо?

преди 1 година

Защо не е в затвора този грозен пигмей и знаков лакей на мадридския комарджия, който щеше "да ни оправи за 800 дни" и когото ДС и КГБ докараха в България, обеднял като църковна мишка, понеже проиграл всичко! Докараха го, за да вкара през задната врата комунистите във властта, да даде под аренда селското ни стопанство на етническата и антибългарска корпорация на сарайското чудовище, и разбира се - то да бъде тотално унищожено! Защо медиите дават трибуна на такива престъпници?!

112

илиана

преди 1 година

А този грозен очилат дребосък какво направи докато беше на власт. Същия като сегашните - да има лапачка, пък народът да се оправя сам.

111

Анонимен

преди 1 година

Възраждане.Това е последната надежда децата ни да ги има и да я има България.Киро умното просто се оказа по-прродажен дори и от Бройкко Борисов.Обичам България,българин съм.

110

Анонимен

преди 1 година

А ПЛАНИНАТА ГЕРБ РОДИ ВИСОКОПОСТАВЕНА КОРУПЦИЯ

109

Анонимен

преди 1 година

Този ми показа,че за Слафчо не трябва да се гласува никогиш. ИТН от има такъв народ става партия И Така Нататък...

108

Анонимен

преди 1 година

Не знам какво е родила планината, но мерките са РЕВЕРАНС към по-богатите граждани на РБ. И е естествено, тъй като решенията се вземат от хора чиято месечна заплата е равна на годишната заплата на всеки един от един милион реботещи бедни. За пенсиите вече няма никакъв смисъл да се обсъжда въпроса.

107

Анонимен

преди 1 година

За Ники Василев всички работници ще са богати, а бизнесите ще са бедни. Иска социална политика за богатите и див капитализъм за народа. Иска построяване на комунизъм за бизнеса и построяване на див капитализъм, високи цени за народа.

106

Анонимен

преди 1 година

Ники Василев да предложи отпадане на помощите за богатите за ток и газ в техните бизнеси. Голям лъжецц. Загрижил се за бедните.

105

Анонимен

преди 1 година

Ха-ха ,мишка говори за мишки ! Та се беше напънала планината от Учиндол да роди мишката (на снимката ) т.е. да я пробута за премиер , ама някои се усетиха и номерът не мина ! Сега всичко и всички му са криви на нашичкият и затова пак е включил на говорилня ...

104

Анонимен

преди 1 година

Тоз и той голям специалист излезна. Що не се скрие в дупката от която е изпълзял?

103

Оффф

преди 1 година

Ей на...тоя ми образува газове, рано следобед.

102

ЧАПАЕВ

преди 1 година

И ЗАЩО ИМАМЕ ДВОЙНО ПО ГОЛЯМА ИНФЛАЦИЯ ОТ ЕС, КАТО ИЗНОСА НИ Е ДВОЙНО ПО ГОЛЯМ И ПРИХОДИТЕ СЪЩО? НАЙ ВАЖНИТЕ ЗА МОМЕНТА И СКЪПИ СТОКИ, КАКТО И НАЙ-ТЪРСЕНИ - ТОК, ЖИТО, СЛЪНЧОГЛЕД, ЗЛАТО, ОРЪЖИЯ И МУНИЦИИ - НИЕ ПРОИЗВЕЖДАМЕ НАЙ-МНОГО В ЕВРОПА И ИЗНАСЯМЕ ЯКО? СЪЩЕВРЕМЕННО ОБЕДНЯВАМЕ НАЙ-БЪРЗО???

101

Алекс

преди 1 година

До ВИДЯХМЕ Цените ги виждаме,но те не се определят от Кирето.Инфлация и поскъпване има и в ЕС ,и в САЩ.Трябва повечко да се чете и по-малко да се подпираме на опорките.

100

Софиянка

преди 1 година

До 110Да има дупки, но ремонта е от Бойко.Добре го пишеш но бъркаш виновника. За да може след строеж и ремонт от преди няколко години да има дупки, новите не са виновни. Оня с ремонтите и магистралите. Качество.Той строеше, а тия нещата да ремонтират построеното отскоро.