19

анонимен

преди 1 година

Никога не изпитвах особени симпатии към Н.Василев и бях против номинацията му за премиер.Но трябва да призная,че сега е напълно прав в оценките си. Нещо повече-това,което става сега-раздаване на пари на калпак и безразборно взимане на заеми-многооо ми напомня управлението на Жан Виденов. По-паметливите помним резултата.

18

Анонимен

преди 1 година

Абстрахирайте се какво и правил или какъв е. Казва ви реално какво е състоянието. Всичко е ясно и без да ви го казват. То се усеща по джоба.

17

Анонимен

преди 1 година

Теориите за икономическата стагнация възникват по време на Голямата депресия и са асоциирани с ранната Кейнсианска икономика и икономистът Алвин Хансен, професор в Харвард. В Харвард явно ги обучават как да вкарват страните в стагнация.

16

Анонимен

преди 1 година

И теб те видяхме киндер сюрприз.

15

Анонимен

преди 1 година

Този дребосък още не може да преживее, че не го избраха за премиер през 2021г.

14

Анонимен

преди 1 година

Никито е като Росица Синоптичката.Изпята песен,но продължава безмислено да кукурига.

13

Никито

преди 1 година

Е прав. Простокирото и сие са смешни неадекватници. А са такива щото са необразовани наглеци. Резултата от управлението им до сега е 0, и бързо върви към 00.

12

до 12

преди 1 година

Не обиждайте хората, моля! На минимална работна заплата са помощник възпитателите в детските градини и яслите. Тези хора гледат децата Ви. На минимална работна заплата има много хора, които реално са на минимална работна заплата, а не като онези във фирмите, които получават уж минимална заплата, а разликата от парите в пилк заради отдръжките.

11

Анонимен

преди 1 година

Мерките са с лява ръка в десен джоб. Дават пари за компенсации на тока при производителите и на фирмите, които работят с ток, но те олигарсите един път вдигат цените на стоките заради висок ток и после реват, че бил висок тока, за да получават компенсации. Щом са взели компенсации за скъп ток що качват цените? Некадърниците вкарват България в икономическа стагнация. Ще видите зимата кон боб яде ли, магаре трева пасе ли.

10

Хаха

преди 1 година

Само изключително некадърни и необразовани хора бачкат за минималната, аз правя по 250 кинта на ден чисти. Няма как шивачки, чистачи, всякакви нискоквалифицирани бачкатори и особенно хората в провинцията да взимат хубави пари, те са обречени на мизерия и единственият им шанс е или да дойдат в София или да емигрират.

9

Анонимен

преди 1 година

Не ни занимавайте с този политически тpyп! Помним го всички най-вече с продажбата на БТК!

8

Анонимен

преди 1 година

Кирчо и Кокорчо са мошеници.Вижда се от Космоса без апаратура.Киро лъже като за последно.Поразен е от синдром на Пинокио.Без да съм експерт мога да кажа,че мерките работят за богатите и премахването на ДДС-то за хляба няма да промени крайната цена.Така беше и с ресторантьорите.Свалиха им ДДС-та на 9%, но цените продължиха да се покачвах преди повече от 1 година.Всичко е мижи да те лъжем при Киро харвардските измамници.Сега и с доставчиците на петрол вкарват руска газ през Гърция с 30% надценка.

7

Е КАКВИ

преди 1 година

Други мЕрки. Пенсионерите вземат и ще взимат добри пари. МИН ЗАПЛАТА снана 710 ЛВ. А ЗА "БИЗНЕСМЕНИ ТЕ" що кът ТУЛУПЧЕТО да наливат пари от пусто в празно. ТЕ вече си Имат запаси от експлоатацията На ТРУДА НА РАБОТЕЩИТЕ . ИМА И ДОБРИ ЧЕСТНИ РАБОТОДАТЕЛИ. НО СА МАЛКО.

6

Анти Тяло

преди 1 година

Ники Мишока, лесно разпозна себеподобните от сегашното правителство...всичките сте за кауша!!!

5

Анонимен

преди 1 година

Този пък какво очаква, след години популизъм изведнъж да се появят реални мерки ли, няма как да стане взимайте си 12 лева оттъпка в бензина ама първо дай поне 150 хехе.

4

И сега какво?

преди 1 година

Пак ли ще строим социализъм? Защо все чакаме държавата да регулира всичко? Нали уж се отказахме от социализма за да имаме капитализъм и свободен пазар. Капитала да решава а не държавата. Ама сега пак се нароиха разни недоносчета да реват за социализъм и държавата да им бърше уссранните заддницци.

3

Пенсионер

преди 1 година

Мишока с пицата на "парче' се появи от дупката.

2

Лейтенант от запаса

преди 1 година

Кат го видя този, и веднага се сещам за три неща едновременно: Крадлив Дедо, ВКР и хотелите на Милиончо Велчев!

1

Анонимен

преди 1 година

И мишката си ти!