79

Хари Петър

преди 1 година

Славуца се опита да ни го пробута този за министър председател, след Пацо Шнорхела

78

Анонимен

преди 1 година

защо няма и дума за хотелите на неговия колега - финансов министър на царя ..... явно пак искат да крадат, толкова за никиту

77

до пияницата мистик

преди 1 година

Я ми кажи къде ги продават онлайн тези дипломи, че и аз да си купя, разбирам, че разбираш от тази търговия, имам достатъчно финансови средства, а и от счетоводство разбираш, значи си много "начетен" опс грешка манипулиран екземпляр от рода на членовете на племето герберуги ?

76

до 89

преди 1 година

Много си се объркал бе, лакей кобургски като пигмея на снимката ,който във всяка нормална държава още щеше да търка наровете на софийския затвор, ако в България имаше правосъдие! Този кобургски лакей и другият с изцъклените очи - Велчев, са били в Англия обикновени просяци, обикаляли разни банки да си пробутват номерата, ама отвсякъде са ги пъдели като въшливи улични ***! Комарджията ги довлече тук и двамата излязоха от властта мултимилионери, лакей кобургски, дето си се писал N 89!

75

Анонимен

преди 1 година

А ва ники знаем че си мишка.

74

Анонимен

преди 1 година

Значи аз ще се трепя от работа за да имам приличен живот,но ще плащам скъпо и прескъпо защото не съм социално слаб.А мързеливите и некъдърните ще имат придобивки защото са социално слаби.Изключвам болни и пенсионери.

73

В България

преди 1 година

се е родил един изключително завършен *** с ник USAКИРО....може би е рожба на Днес.бг.защото нивото на умствената недостатъчност им е равно ?

72

Тези утрепки

преди 1 година

от Днес.бг. изтриха почти всички коментари против Н.Василев и оставиха просташките изкази на USAСУПЕР...каква блатна журналистика какво самоунижение ???

71

долу

преди 1 година

А този мишка ли е или плъх.... за мен е противен червей....Спомням си с каква надежда ги посрещнахме---- Царя и неговите млади юпита.... И се оказа---Цар - лъжец и крадец и не юпита , а гнусни дупета....

70

Анонимен

преди 1 година

И мишката се изказа отново-рекла планината

69

Лорер...

преди 1 година

...да не ял вакса или някъде е слънчасъл, та да лъже, че е направил за 5 месеца повече от Бойко за 10 г. Хемус не мърда, разправии с Македония, скочиха синдикати и работодатели, кризи и инфлация. Мога да изброявам още, не съм нахранил Надето от Делиормана. Айде по-малко шпрехен, повече арбайтен, както казваше дядо.

68

до 75

преди 1 година

Я обясни някой кой раздава пари бе смотльо и за какво са раздадени, че аз с моето икономическо не мога да разбера ?

67

Филип

преди 1 година

Лорер Е ЕДИН ЧУЖД ПОКЛОННИК И НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА БЪЛГАРИЯС ЕДНА ДУМА ПРОДАЖНИКБИЗНЕСА ИЗНЕМОГВА ОТКЪДЕ ЩЕ ИДВАТ ДАНЪЦИ И ПЕНСИЙ НЕЗНАМ

66

Анонимен

преди 1 година

Човекът е абсолютно прав. Да раздаваш като за световно пари, които дори нямаш, а си взел назаем, е рецепта за катастрофа. Всеки тук иска държавата да излее точно върху него рога на изобилието, но ако се стигне до повишаване на данъци, за да се покрие дефицита в бюджета, все същите хора, които сега славят Киро, ще реват на умряло в този форум какви главорези са управляващите и как грабят прословутия неден народ. Досега никоя държава не е забогатяла със заеми за социални разходи.

65

Анонимен

преди 1 година

"държавата трябваше да си избере няколкостотин хиляди социално слаби не 7 милиона, и да подкрепя само тях" - Знаеме ги кои са тези няколкостотин *** които ги издържаме вече десетилетия, а те ни крадат и убиват. Хайде малко социална помощ и за белите, работещи българи да има.

64

Анонимен

преди 1 година

Ники, *** такъв, нали ти искаше да сваляш ДДС, а сега ти се струвало тъпо, ако някой друг го прави.

63

Анонимен

преди 1 година

Никито толкова го е яд, че не го избраха за министър-председател при ИТН, че сега плюе ли плюе по всичко, което прави сегашното провителство. Преди не бях сигурен, но вече се радвам, че този индивид не стана премиер.

62

Анонимен

преди 1 година

Василев, в България има повече автомобили, отколкото хора. И бедните хора карат коли. Един смартфон вече струва повече от кола на старо. И някой хора, които не живеят в града им се налага да пълнят по 50-60 литра гориво на месец заради спецификата на работата им или мястото където живеят, но това не ги прави богаташи. Добре че този не ни е министър.

61

Психиатър

преди 1 година

Последните 20 коментара тук обсъждат личността на Ники Василев, а не това, което той реално поставя като въпроси. Ето затова сме на тоя хал цялата държава. Човекът поставя едни безкрайно логични и смислени въпроси, а отдолу една тумба църкащи мишки му обясняват колко е дребен, плешив и т.н. простотии. Успех в живота мили мои смехурковци.

60

Анонимен

преди 1 година

И ти ни оправи за 800 дни.Така ни оправи,че още ни боли отзад.