39

П.К.

преди 1 година

Тези родени некадърници е грешно и наивно да се определят като "планина". Изпратени са тук по заповед на задкулисието, за да прокарат техни интереси. Те, със пословичната си про-стотия и нека-дърност и това не могат да направят.

38

Анонимен

преди 1 година

Радвайте се че този не е премиер.Щяхте да мизерствате,а той щеше да е горд че България е добре макроикономически.Така беше при Бойко.Пенсията беше 200 лв.,а той казваше че сме супер.Пътищата зле,а той се хвалеше как всичко е перфектно.Един тунел Витиня ремонтираха пет години,а той се гордееше със невероятната скорост на строеж.Слава Богу,че този не стана премиер.Сеага реват защото тавана на пенсията стана 3400 лв.импенсипнериге ще може да живеят достойно.

37

Анонимен

преди 1 година

Никито знаем от коя паритя ти беше квотата, знаем чии/Пеевски/интереси обслужваш,айде сиктир

36

Вярвам на Авраам

преди 1 година

Не вярвам на Асан

35

до 30

преди 1 година

А познаваш ли стандарт на живот в Германия бе т"ъпанар ? Когато стигнете интелигентността, съзнанието и стандарта на германците тогава се сравнявайте с тях ревльовци !

34

Аз промяната

преди 1 година

Истински анализ на ситуациацията тук преди не го одобрявах но всичко каквото в момента говори е точно така и тези Подмяната да се вземат в ръце и да работят за България време е

33

А ти не смешник..

преди 1 година

За 800 дни какво роди, или по-скоро какво открадна, я сподели. Абсолютен политически труп, поредния лаяч на хонорар при ГЕРБ. Итогава си беше *** а сега си клоун. Я обясни, как така Прасчо се въздигна про теб, нека разберат хората що за стока си, както и Маямата....

32

Анонимен

преди 1 година

Да си припомним,че Н.В.е първият човек,дал висок пост на Делян Пеевски.....това подсказва ли ви защо слафчо-итн се дърпа като ранен кон в коалицията и с каква цел е там-да пречи,защото е обвързан ,сещате се с кого....

31

Анонимен

преди 1 година

Защо всички отритнати са много активни когато не носят отговорност

30

Анонимен

преди 1 година

Ei mishoka vasilev,am ti kvo sha rodish be kat ti go nabiya ryazaniya otzad,a

29

Анонимен

преди 1 година

Очилат oxлюв... че и мнение изказва.

28

Анонимен

преди 1 година

Скрий се некаде съгражданино Василев, не се показвай много по медиите :))) Киро прави нещо, което никой не го е правил от 30 години, рисковано е, но му дайте шанс кому нета, може й да успее канадеца :) Ако не успее, тогава го линчувайте, сега много се напънаха всичките ни уж "демократи", ще изпуснат донорството си от Сибир :))

27

Анонимен

преди 1 година

Щом е толкова успешен икономист,да си гледа икономиката.Но който е бил във властта,трудно се отказва.Келепир има в тази работа,хората пари натрупаха.Справка-банкя.

26

5

преди 1 година

Не му гледайте името на тоя евреин. Той не е българин! От 30г евреите са във всяко едно правителство и партия-почваме с А.Луканов,Филип Димитров,Г.Пирински,Ал.Бож...Надето Михайлова т.е.Нейнски че нали се омъжи за кумът си,Шимон Дянков,еврейката СачевА дето псуАше Бахар Борисов, а накрая му пристана...Тоя ники В,нали СлавитУ го предложи за премиер?помните ли? А помните ли Миленчо велчев как играеше карти на яхтата в Монако?!? Сички са евреи

25

Анонимен

преди 1 година

Никито да беше мин.председател щеше да краде интелигентно,по-малко простотий щеше да сътвори

24

Анонимен

преди 1 година

вчера заредих най-евтиния дизел половин резервоар 31.5л. за 95лв,имах отстъпка 7%,на ст-ст 2.03лв.толкова много ме подпомогнаха че....100 попържни изядоха,1 мин.водичка от 0.400гр.пих за подпомагането,подиграват се нали? в Германия дават 200евро на човек .

23

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Николайчо е бил 8(осем) години...министър в различни кабинети и министерства,след ...царския. Така че, е...дялан камък,може да дава...акъл. Не му завиждайте на акъла и...опита.

22

Анонимен

преди 1 година

Така ни "оправихте" зо 800 дни,че още не можем да се оправим...

21

Анонимен

преди 1 година

Кое е нарастнало ,бе НИкито? Приходите ти? Къде е това увеличени на заплатите?

20

анонимен

преди 1 година

Когато ви управляват *** и пульо , резултата са белите на Макс и Мориц.