97

Анонимен до 109

преди 2 години

Вчера гледах точно обратното много избити шпиц команди от Азов и зползвали мирните жители като жив щит. В момента има яко прочистване от Чеченци и ФСБ.

96

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Грижат се диктаторчето Асад да не се разправи с малкото останала опозиция в страната. Реално" "АСАД ПОЛЗВАЛ ХИМ ОРЪЖИЕ" - Опозиция са Кюрдите една различна вселена и те ще се договорят с Асад. Про ТУРСКИ ПРОКСИТА(разбирай терористи) в севена Сирия и турски "миротворци" само с "Турски лиценз" опозиция не мисля. Останалите седнаха и се разбраха. АЗ СЪМ ОЗ ОТ ХИМ ВОЙСКИ и ти казвам Знам какво имаше АСАД като арсенал. РФ и САЩ го унищожиха. След 2015 при намеса на ВКС не му е нужно Хим

95

до 108

преди 2 години

Пишете го генералисимус, че украинците са като наще македонци. Всичко трябва да е по-по-най. Ха ха ха

94

Анонимен

преди 2 години

Денацификацията на Украйна продължава.

93

Анонимен

преди 2 години

До Боби Преминаването ти към откровена путинофилска пропаганда просто ускорява поредното ти унижение като събеседник. Дори върховния ти бог лидер Касапина от Кремъл си призна, че целта на войната му е контрол над Украйна. Вярно, след като със седмици лъжеше, че целта му била да направи страната неутрална, но накрая си призна.

92

Чета жендърспецовете

преди 2 години

И падам от смях. Абе, от Козяк ли ви ги спускат тия оперативни опорки? Не се излагайте с такива смехории. Даже жените във Фейсбук правят по-грамотни анализи.

91

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 освен (правилното) използване на имената на воюващите страни общо взето целия ти пост е 100% фантасмагории и лъжи. Междувременно 5ти руски генерал е дал фира.

90

Анонимен

преди 2 години

Русия влезе в Украйна със 155 000 армия това е 1/9 от състава и срещу 250 000 украинска армия добре въоръжена, подготвяна от американски и израелски инструктури и според оценките на НАТО най боеспособтата армия в Европа. На 23 ден от войната украинската армия е разбита, без авиация големите градове са обкръжени както и Киев въпрос на време е да паднат. Загубиха достъп до Азовско море другата седмица Мариупол ще бъде прочистен и нашите *** смятат това за победа на Украйна.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "Не влизат в градски боеве за да не сринт градовете със земята." Мариупол е сринат на 80%. Не влизат, защото знаят, че ще бъдат разгромени. Затова се опитват да уморят населението на градовете от глад. Истината за руските "хуманисти".

88

Иван

преди 2 години

Русия участва във тази операция със 150 000 войска което по официални дани е по малко от 20% от войсковият и потенциал! Русия не бонбандира и изравнява села и градове с авиацията си а след това войниците и да минават като на парад през тези територии както го правиха американците в Ирак със 600 000 войска и почти месец и половина война под измислен предлог! Руснаците пазят мирното население и чистят градовете квартал по квартал воювайки срещу националистите а не срещу жени и деца!

87

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Украйна САМА решава каква иска да бъде" ДА БЕ ДА - САЩ документално документи на правтелство/пентагон/сенат казаха че са дали над 5 милиарда$ за да обучат десен сектор и други националисти които в последствие направиха ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ - и защо след като Янукович клекна, подписа оставка и назначи нови избори? КОЙ РЕШИ СЪДБАТА НА УКРАЙНА - Майдана завършил с ВЪОРЪЖЕН ПРЕВРАТ или Майдана завършил с предсрочни избори... Знаем всички резултатът - Украйна тероризирана от НЕОНАЦИСТИ.

86

Анонимен

преди 2 години

До Боби "що тогава чинят САЩ в Сирия" Грижат се диктаторчето Асад да не се разправи с малкото останала опозиция в страната. Реално това в огромна степен демонстрира реално, че НАТО действително е отбранителен съюз. Те могат с относителна лекота да свалят Асад, особено след констатациите на комисията на ООН, която доказа, че Асад е използвал химическо оръжие срещу опозицията през 2013. Факта, че се задоволиха с ограничено присъствие с което да подкрепят оцеляването на опозицията е красноречив.

85

Анонимен

преди 2 години

Но от тук нататък това ни чака. Колко зле се живее на Изток и макар и да пропадаме отвсякъде да помним и знаем, че на Изток е още по-зле. Това се опитват медиите да всяват сега. Както в добрите стари времена когато беше студената война. Но на Изток не се живее никак зле, спрямо всички балкански държави. Който отиде, ще се увери сам.

84

Анонимен

преди 2 години

Те нито един път не са ползвали въоражението си на 100%. Стратегията е да обкръжават градовете и да продължават напред с останалите. Не влизат в градски боеве за да не сринт градовете със земята.

83

Анонимен

преди 2 години

Киев не може да бъде превзет без атомна бомба... тоест никога...

82

Анонимен

преди 2 години

До Боби Питах те защо лъжеше за руските консерви, кък щели да минават отвсякъде, тъй че защо вместо да ми отговориш на това, продължаваш да каканижеш за "американските танкове"?

81

Боби

преди 2 години

До Анонимен "НАТО се намеси в Сирия след решение на ООН, в което гласува и любимата ти руска държава." Забравяш ТЪНКИО НАМЕК/МОМЕНТ - да се бори срещу ИД. Сега има ли ИД? НЕ що тогава чинят САЩ в Сирия и не къде а там където са петролните кладенци? АМИИИ ЦУЦАТ НЕЗАКОННО ПЕТРОЛ...

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "Последствията ги знаем" Последствията още не сте ги осъзнали русофилите, затова още драпате на амбразурата за руските терористи, но има време, ще ги осъзнаете. А това какво русия щяла да направи с Украйна, само показва, че вие освен в рамките на това, което ви казва Касапина от Кремъл дори не можете да ЗАПОЧНЕТЕ да разсъждавате. Украйна САМА решава каква иска да бъде, не Касапина от Кремъл. ЗАТОВА сега има война там, защото руснаците искат те да определят каква ще бъде Украйна.

79

могучая е зле

преди 2 години

Видяхме я тая "бойна мощ" - 100 километра у затънаха в калта. Хванати от селата в Далечния Изток дечковци и танкове от 70-те,щ. Пълна скръб!

78

Боби

преди 2 години

До Анонимен До Боби Ми като "всички останали си имат ограничения" защо лъжеше като пинокио, как руските консерви щели да минават безпроблемно отвсякъде? - ЕКПЕРТЕ БМП М2 БРАДЛИ в последна комплектация с вички ексти тежи 37т и не може да плува Украинските Т-64БВМ тежат толкова. Абрамса тежи 72-75т. Т-90М е 45т Армата е 50-55т и това са ограничения на ИНФРАСТРУКТУРАТА мостовете е РФ не издържат по-тежки машини. А сега мостове в Украйна няма взривени са. КАК мислиш РФ едва се движи а САЩ може ли?