117

специална операция

преди 2 години

Там в кравария не знаят ли че това е спец-операция? При война с Русия - всичко отива назад във веремето до големия взрив и после се договаря безусловната капитулация!

116

Анонимен

преди 2 години

До До 123/133 "Ама германец с руснак да сравняваш цинично :)" Аз не сравнявам геманец с руснак а сталинисткия/путинистки режим, с нацисткия - те са братчета.

115

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 131 "и полекичка пак ще си се върнат в старото русло" Гледаш с отворени очи реалността и не можеш да я регистрираш. На това се казва да си ЗОМБИРАН. Със Русия каквато я познавахте, е СВЪРШЕНО.

114

До 123

преди 2 години

Според мен фашистите все искат да превземат Украйна.Ама германец с руснак да сравняваш цинично :).Голодомор и холокост са съвсем различни неща макар и равни по безумие

113

Анонимен

преди 2 години

До Боби "ДА НЕУТРАЛНА" Не, когато търсиш "неутралитет" не подготвяш продлжаващото й раздробяване и изолиране от Черно и Азовско море. Това не е стремеж към неутралитет, а чисто и просто раздробяване на дръжавата и "усвояването" й. Оттам и пародиийните "обявявания на "Херсонска република" и продължаващия геноцид. МАските паднаха, руснаците се опитват да изличат Украйна като държава и ще бъдат наказани за това. БРУТАЛНО.

112

Анонимен

преди 2 години

Ооокрайната я приключиха вече. Остава да поставят разделителната линия и да изчакат Зиииленския да подпише капитулацията и условията на Русия. Западът спря да писка и полекичка пак ще си се върнат в старото русло. Циркът на краварите, с главното участие на клоуна Зиииленски, приключи. Разотивайте се. :)))

111

Другарят Путин

преди 2 години

Вие имате ли представа какво означава война с Русия?!

110

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Опозиция са Кюрдите" Нямаш идея за какво говориш. Кюрдите са СЪВСЕМ ОТДЕЛЕН въпрос от опозицията в Сирия. Кюрдите са в граничния планински район с Турция, опозицията на Асад е в градските райони на Сирия" Кюрдите са част от СВЕТСКА САР преди да започне конфликата- ДА. А градските райони са малко или много омиротворени. Даже ЖП линия почнаха да възстановяват миналата година. даже се хвалиха с някакъв завод за дрехи за самите сирийци. Вярно дребосък но от някъде трябва да се започне.

109

Анонимен

преди 2 години

До Боби "неонацисти" На целия свят стана ясно, че руските терористи изпозват такива думички, за да обозначават всеки, който не е съгласен да стане изтривалка за имперските им интереси и СТАНА ПО-ДОБРЕ ТАКА, защото ни върна към оригиналното съждение, следващо от едновремешното сътрудничество между сталинстка Русия и хитлеристка Германия - между двете идеологии няма никаква разлика, а Путин е просто (бледо) копие на Сталин. Нацистите са в Кремъл, и ще бъдат съдени като такива.

108

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Дори върховния ти бог лидер Касапина от Кремъл си призна, че целта на войната му е контрол над Украйна. Вярно, след като със седмици лъжеше, че целта му била да направи страната неутрална, но накрая си призна." ДА НЕУТРАЛНА няма да е в НАТО и няма нужда да влиза в ОДКБ например, но няма да се позволи нов МАЙДАН толкоз.

107

Анонимен

преди 2 години

До Боби "Опозиция са Кюрдите" Нямаш идея за какво говориш. Кюрдите са СЪВСЕМ ОТДЕЛЕН въпрос от опозицията в Сирия. Кюрдите са в граничния планински район с Турция, опозицията на Асад е в градските райони на Сирия.

106

до 119

преди 2 години

Давай, можеш още. Само не забравяй, че господарите ти отвъд океана не обичат такива като тебе. Като се изхабиш физичски и психически, ще свършиш на улицата. Амин!

105

Анонимен до 108

преди 2 години

Кое е фантасмагория и лъжа дай ми пример кое от изброеното не е вярно ? Само за справка Хитлер превзема Украйна за 3 месеца с 500 000 армия и като се има напред вид на много места е посрещан като освободител. Русия ще превземе фашистка Украйна за по кратко време.

104

До за Витков!

преди 2 години

И като се събуди, чаршафа изкара ли си го отзад? Или това не е чаршаф, а кабела откъдето те захранват с енергия и новини? ХА ХА ХА

103

Митака

преди 2 години

Първо и аз бях потресен от ужасите на войната, а и обикновения руснак и украинец са по-бедни от обикновения българин. Да не говорим, че оцелелите от войната руснаци и украинци ще бъдат тепърва много по-бедни години наред. Но после се замислих, че това са корави народи - обичат да воюват. В крайна сметка, ако Руската империя навремено е мислела само за благото на гражданите си - нямаше и българите да освободят. Защо да дават толкова жертви за имперски интиреси. Но те са се били и нас ни има.

102

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Не влизат в градски боеве за да не сринт градовете със земята." Мариупол е сринат на 80%" След като Полк Азов и още знайни и незнайни Неонацисти се окопаха там и държаха населението и чужденци като жив щит. Кога почнаха да бягат обикновени хора от там? След като ударните части на ДНР и РФ не прочистиха първите квартали или предишните 6 дена хуманитарни коридори и "спиране" на огъня?

101

Анонимен

преди 2 години

До до 108/113 "Пишете го генералисимус, че украинците са като наще македонци." Досега руснаците са потвърдили всеки един от досега свитнатите и ще путвърди скоро и тоя. Генералисимус Путин ще свърши като Генералисимус Сталин.

100

Щом укротроляка

преди 2 години

хвърля такива големи усилия да изкара нещата каквито не са, правете сметка какво се случва там. Оставете ги укропитеците да си пишат тука. После ще стане като с мандата на Боко, неуспешната Герджикова и втория мандата на Радев. Пак ще мълчат като бити...

99

за Витков!

преди 2 години

Абре умен, джендърите май им го на..каха на брзаналоговите. Нещо летящите москвичи продължават да падат ден след ден, а невероятните танкове горят като факли. И всичко това докато джуджето вее знаменца в Крим , а солдатите му *** като кучета!

98

Супер коментар!!!

преди 2 години

Жендърспецовете... Ще го използвам. Суууупер! ХА ХА ХА