77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "3 а защо свещенното миролюбиво и човеколюбиво НАТО се намеси в Сирия? Да освобождава мюсюлманките от образование и къси полички ли?" НАТО се намеси в Сирия след решение на ООН, в което гласува и любимата ти руска държава.

76

путлер капут

преди 2 години

Щом русофилската пoдлога Боби вече нарича специалната операцията война докъде стигнахме

75

Анонимен

преди 2 години

89 чети американски политици и спри да се излагаш. Евфемизмите са техни, не на русофирите.

74

Анонимен

преди 2 години

rerdogan otkri nov krasiv moderen most kam masovoto grobiste na angliiskite mladejki voinici v grobistnia park ot 1 svetovna voina v canakkale. idete da vidite angliiskite umreli mladejki askeri v krasivia grobisten park.

73

Анонимен

преди 2 години

83 а защо свещенното миролюбиво и човеколюбиво НАТО се намеси в Сирия? Да освобождава мюсюлманките от образование и къси полички ли? А в Либия, да ги освободи от петрола им? Хайде стига вече! Украйна щеше да бъде тигъра на ЕС ако беше подписала, че няма да влиза в НАТО. Русия искаше да я направи мост за търговия между РФ и ЕС. Но точно това уплаши някой отвъд океана. И изведнъж един клоун обеща ядрена бомба в Москва. Последствията ги знаем.

72

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 85 "Достатъчно е само ... " Какво правите по северноазиатските степи си е ваша работа. Това не прави приказките ви реалност. "Да предизвика русия" е евфемизъм на русфилчетата за всяка държава, която не иска да се подчинява на руските терористи, не иска да живее в техния мизерен свят, не иска да се съгласи да я тъпчат, както русофилите са съгласни същата да тъпче България исторически.

71

Анонимен

преди 2 години

bulgaria razpolaga s ruski orajia. za krasota.

70

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Защо путинофилите сменихте плочата за "освободителите" и вече ми говориш за "подкупи", имаш ли отговор?" ЗАЩОТО ЩЕ ТЕ НАРЕКА УМНИКО: Във войната и Любовта Правила няма. Не съм го казал аз а много по-умен човек преди много време.

69

Анонимен

преди 2 години

До Боби Ми като "всички останали си имат ограничения" защо лъжеше като пинокио, как руските консерви щели да минават безпроблемно отвсякъде? Или се се бил унесъл да превъзнасяш руските щайги и не си могъл да се спреш с глупостите?

68

Анонимен

преди 2 години

76 целия цивилизован свят смята много неща дето са пародия. Достатъчно е само да кажа, че смятат за нормално да правиш секс с животно и няма и да продължавам. А що се отнася до глу*остта на англо-американците не ме касае. Те нахъсаха Зеленски да предизвика Русия, те да си дават оръжията. Украйна не ми е никаква. Нямаме договори за взаимопомощ с тях, не са членове на НАТО. Точка. Приемаме бежанци, грижим се за тях. Това е което правим от човещина. Другото да го правят други!

67

Анонимен

преди 2 години

***успех.

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 А когато влизахте в НАТО беше ли ви казано, че Русия мисли да напада "братски славянски" държави, да къса парчета от тях, да води партизанска война в тях, да срива цели техни градове и т.н.? НАТО е защитен съюз, той защитава демокрацията по света, не само членовете си. Затова НАТО се намесва там, където диктатурите започват да си показват уродливия фейс. Никакви "флангове" не оголвате. Единствената заплаха за България в нашия регион идва от Русия.

65

Боби

преди 2 години

"Боби Ми като "реално дори още по-леките БМД затъват" защо лъжеше като пинокио, че щели да минават отвсякъде, путинофилче?" Така поинтерсувай се за комплектацията на групата Сините Ангели - търсене и издирване на кацащи космонавти. В света само там има всъдеход - спираломобил би трябвало да се преведе който практически може да мине на всякъде по всяко време, е може би Торнадо ще го отнесе... Всички останали машини имат ограничения и "БЕЗПУТИЦАТА" е едно от тях - ИМАТ СИ ТЕРМИН ЗА ТОВА

64

Сата НАТО

преди 2 години

Американският служител просто преразказва общоизвестни неща. Поради големите загуби, руснаците прехвърлиха всички сили срещу Мариупол, та поне там да запишат испех.

63

Анонимен

преди 2 години

70 а когато влизахме в НАТО беше ли ни казано, че условието е да водим война с Русия? И ако ни беше казано, колко % от българите щяха да искат в НАТО? Я ми припомни! НАТО е защитен съюз. Кой от НАТО в момента е нападнат? Защо трябва да оголваме фланговете си и да оставаме без защита заради държава извън НАТО и извън ЕС? Защо? Да го направи Полша, Германия дето от ГДР са й останали стотици оръжия. Защо ние? Защото политиците ни са лижег*зци ли?

62

Анонимен

преди 2 години

a ostanalite 10 procenta v mexiko li sa razpolojili?

61

Анонимен

преди 2 години

До 71 "противоречиш си. От години англичани и американци са в Украйна и обучават армията им" Ц, не обучават армията им в използване на НАТОвски оръжейни системи, защото Украйна не е член на НАТО.Обучават ги на тактическа война и виждаме, че украинците доста са научили, но това няма общо с въоръжението. Не е "равно на влизане във война" иначе дори и тъъпия ти шеф щеше вече да е обявил война на НАТО, а не е. Между другото, целия Цивилизован свят смята Русия за терорист.

60

Анонимен

преди 2 години

a amerikanskite bioorajia po kosmicheski pat li ste varnat na izbiratelite na joseph robinet biden junior i hamala harris?

59

Анонимен

преди 2 години

А дано се разпадне Русия, за да се отърве България от корумпирани мафиоти и продажници. България е пълна с руска агентура която ни управлява от 1944

58

Джо

преди 2 години

Боби, търси си нови господари - руснаците освен че затънаха в Украйна успяха и да фалират ! Кеф!!!