137

Анонимен

преди 2 години

До Равнопосавеност Братчета са. Русия на Путин повтаря едно към едно ходовете на нацистите, също както Сталин ги е повтарял, но, разбира се, в много по-големи мащаби. Политическия спектър губи смисъл, когато методите ти са същите. Това как ще наричаш мотивите за престъпленията, е семантика, не същност. Нацистите са в Кремъл и ще има денацификация на Русия по един или друг начин.

136

Равнопосавеност

преди 2 години

До 133 - Ами всъщност не са братчета! Фашизма е крайно дясна западна пропаганда - същото, което Украйна подкрепя. Там под знамената със свастики на батальона Азов неонацистите вдигат ръка с добре познатия хитлеристки поздрав. Украйна не само, че не се разграничава от Азов, а дори го прави част от армията и го финансира след Майдана. Неонацистите от Азов режат ръце и изгарят хора в Украйна защото са с руско самосъзнание докато САЩ и ЕС се правят на разсеяни и това е доста преди сегашните събития.

135

Zavet sfet 80g alb

преди 2 години

Tan vl v ryse mos

134

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 151 "РУСИЯ ОТЛЕТЯ В НЕБИТИЕТО !!!!ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО.ОПОЗОРИХА СЕ ЗАВИНАГИ!АМИН!" Хубавото е, че го направи като свали маската. Защото можеше да се разпадне от самосебе си под натиска на диктатурата и продължаващия разпад там и никога да не получим очевидно потвърждение, че руския червен режим е братчето на нацисткия режим на Хитлер (потвърждения за това колко искаш, но не и чрез широкомащабна война с мирна държава, в която червените кхмери да вършат геноцид).

133

Анонимен

преди 2 години

Да бе, Сталин и папал от купичката. Видяхме ги колко струват откакто са независими, стандарта им на живот падна 3 пъти. Напълно достоверно е да са си прецакали те реколтите за да се стигне до гладомора!

132

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ ОТЛЕТЯ В НЕБИТИЕТО !!!!ЗА УМРЕЛИТЕ ИЛИ ХУБАВО ИЛИ НИЩО.ОПОЗОРИХА СЕ ЗАВИНАГИ!АМИН!

131

Анонимен

преди 2 години

Ся САЩ чакат Русия да си изсипе бомбите над Украйна и после познайте кво следва?!

130

Анонимен

преди 2 години

v otkritia kosmos li?

129

Анонимен

преди 2 години

Ако запада държи ТОЛКОВА МНОГО на териториалната цялост на Украйна, това значи единствено, че Русия ще трябва да я прочисти цялата. Тва е по-лошия вариант за укронацитата отколкото да им оставят област Льов, и да покажат на света колко стока са.

128

Анонимен

преди 2 години

До Боби Отричаш историческия факт на избитите с глад от Сталин украинци ли?

127

Анонимен

преди 2 години

kade, v usa li?

126

Анонимен

преди 2 години

До Боби Това са сценариите на Империята на Злото. Не си посочил още истинските сценарии, а те ще бъдат доста болезнени за върховния ти господ бог. Самото посочване на "сценариите" ти обаче само потвърждава лъжата на руските терористи, че само искат "неутралитет". В никой от тях Украйна не продължава да съществува като териториална цялост. А ти ще научиш разликата между съд и международен военен съд съвсем скоро.

125

Анонимен

преди 2 години

Украйна дори не страна в този конфликт - тва е една територия с промит мозък, контролирана от нео нацисти, всичко това - създадено с цел някой ден да бъде хвърлено под колелата на Русия, с надеждата да я спре. Тук става въпрос за едно голямо зло (САЩ) и едно малко зло (Русия) и как голямото зло иска да изяде малкото за да стане още по голямо. Защо ви е толкова сложно да разберете ситуацията. Загуба на русия ще е загуба за човечеството, без значение личните ви способности да осъзнаете този факт.

124

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Боби Бандера и Шукевич са сътрудничили на нацистите, защото са виждали в тях "освободители" от сталинистките зверства и УБИЙСТВОТО на 7 МИЛИОНА! украинци с ГЛАД" Украинската академия на науките 30+ години изследва феномена ГЛАДОМОР пръкнал се кога? В 90те години заедно с огромно количество други митове. ИИИ не може научно и документално да докаже въпросния ГЛАДОМОР над УКРАИНСКИЯ НАРОД(В паспорта на СССР пише месторождение и местожителство не националност тогава такова нещо "няма"

123

Равнопосавеност

преди 2 години

Тук не става дума за комунизъм срещу капитализъм или за демокрация срещу диктатура - тук става дума за това дали една държава да наложи диктат над целия свят. Това, че някой подкрепя САЩ няма да го направи американец! Просто ще има господари и много рая дори и да не го разбира. И всеки от нас ще бъде жертва на същия цинизъм и двоен стандарт, който многократно демонстрираха. Тази война е нещо много лошо! Не биваше да я има! Но Русия не е агресор, тя просто няма избор!

122

Боби

преди 2 години

До Анонимен ТОВА СА СЦЕНАРИИ ЗА СЛЕД ОПЕРАЦИЯТА 1. Монолитна Украйна без КРИМ, ЛНР И ДНР. С ново правителство и лустрирани НЕОНАЦИСТИ и СВЪРЗАНИ С МАЙДАНА 2. Другата крайност След лустрация всеки регион избира местна власт и референдум какво ще прави - към Киев; Към РФ, Неутрален и дори към Полша напълно възможно. ине ми споменавай БУДАПЕЩА - научи си термините ПОДПИСВАНЕ И РАТИФИКАЦИЯ.

121

19,000

преди 2 години

Руски войничета или убити или ранени! За 3 седмици! Жалко! Путин е престъпник и нацифицира Русия!

120

Анонимен

преди 2 години

До Боби Бандера и Шукевич са сътрудничили на нацистите, защото са виждали в тях "освободители" от сталинистките зверства и УБИЙСТВОТО на 7 МИЛИОНА!!!! украинци с ГЛАД. Смятай, за да мислиш нацистите за спасители и да работиш с тях, от какво си бягал!

119

Анонимен

преди 2 години

До Боби Както обикновено, когато те хванат да говориш пълни глупости просто сменяш рефрена и се правиш на лллуд, но ти не си лллуд, просто си путинизиран.

118

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Боби "неонацисти" На целия свят стана ясно, че руските терористи изпозват такива думички, за да обозначават всеки, който не е съгласен да стане изтривалка за имперските им интереси" ХАЙДЕ СЕГА ЕКСПЕРТЕ - БАндера и Шукевич са Герои в Украйна а според Нюнберг са СС сподвижници осъдени от трибунала. Химна на Украйна е от 4 куплета но оригиналния текст е от 5 куплета виж какво пише там(Справка с нашия Химн). Официалните поздрави Слава Украина, Героям Слава и т.н. пак са от ВСВ УПА