157

Solar Power

преди 2 години

Ето какво казва апостола от БРЦК: А по отношение на освободителната мисия на Русия и Сърбия, по-долу той ясно и категорично отбелязва: Никому не се надявайте - говореше той. - Ако не сме способни да се освободим сами, то значи, че не сме достойни да имаме свобода; а който ни освободи, той ще да направи това, за да ни подчини отново в робство.... Толкова за БРЦК ти си прочети повече и обичай България първо !

156

Solar Power

преди 2 години

БРЦК и барем прочети как умира Левски и защо е набеден от Русия. Никакво БРЦК не си :) Една измислица ! Виж по точно граф Игнатиев .... абе какво ти обяснявам вземи и си прочети нещата за героите от БРЦК и заповядай отново. Мнението ти за русия ще бъде съвсем друго :)

155

Solar Power

преди 2 години

До Solar Power: А интереса какъв е ? На първо място да бъдем защитени от агресори тип Русия ! На второ място да имаме енергийна независимост. Уви , нямаме в момента заради Русия над 90% зависим от газ и петрол от Русия. Сещай се сам защо :) Защото комунистите не са си отивали от България. Още ни управляват техните деца ! Никакво брцк не си ... поредната руска тро лска опорка. Освен това колкото путин по рано си тръгне толкова по рано ще падне цената на газ и петрол. Елементарно е !

154

Solar Power

преди 2 години

До БРЦК: То хубаво си се кръстил БРЦК ама виж какво означава и виж после какво казват всички герои от БРЦК за Русия. Визирам Левски,Ботев,Каравелов,Раковски и т.н. :) Никакво БРЦК не си ! Ако беше такъв нямаше изобщо да обичаш русия. На първо място винаги е БЪЛГАРИЯ !!! България е на първо място и нейните интереси, а не интересите на русия !

153

БРЦК

преди 2 години

Стига лъжи. С руснаците сме били на ЩИТ 80. Знаем какво е руската кашимерия. Руската пехота няма спирка. Това че пазят цивилните а Азов Айдар Бандеровци ги избиват. Непобедима е Русия. Това е

152

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 167 Бягай бе копейка.

151

Анонимен

преди 2 години

За тоя анонимния дето чел, че Русия спряла достъпа на Украйна до Азовско море. Те това го направиха още с анексирането на Крим. Хвани виж на картата къде е Азовско море, че ми писна да чета глупостите на русоробите. Това, че на хартия Украйна имаше граница там не им дава нищо щото нито можеха да вкарат кораби там, нито ако случайно пуснат кораб там да го изкарат. Всичките големи пристанища по азовско море са руски. Така че това е "победа" на хартия за Русия. От 2014-та няма промяна там!

150

Анонимен

преди 2 години

"Ако ФАЩ заповяда на Зеленски да се предаде войната ще спре веднагаЯ" За съжаление не е толкова просто. Ситуацията там я контролират укронацитата, те са тотално извън контрол, в момента дори ФАЩ не държи юздите. Едственото което биха могли да направят, ако не бяха те.... е да кажат ИСТИНАТА. Което няма как да стане. Ще трябва да лъсне наяве със сила.

149

Анонимен

преди 2 години

Русия завзе цяло Азовско море и 50 % от Украйна. Украйнците се крият само по градовете в блоковете.

148

Анонимен

преди 2 години

Ако ФАЩ заповяда на Зеленски да се предаде войната ще спре веднагаЯ

147

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Твърдението за умрелите украинци е доказано без никакво съмнение." Мислен експеримент отиваме в ЛНР или ДНР там 21никой не ти държи сметка какъв си Украинец говорещ на МОВА, Рускоезичен Украинец, Руснак с украински паспорт и Руснак с руски паспорт. Срещаме тези 4 човека Кажи ми как ще ги различиш или по-лошото виждаш 4 трупа загинали от поредната Украинско Бандеровска Точка У. По нещо да се рзличават? Да Добавим и един от Белорус за пълна картинка.

146

Анонимен

преди 2 години

До мдаааа война с окрай А защо Русия не нападана "ФАЩ" щом войната била с тях, а вместо това избра да нападне Украйна?

145

мдаааа война с окрай

преди 2 години

Вйната е ФАЩ и Русия .... окрайна е само място за битката и народа и е пушечното месо на байизкукуригал ... и НАТО ще се бие с Русия до последния украинец!!!!

144

Слънчарски

преди 2 години

До Анонимен #159Странно защо тогава не са тръгнали срещу Азов или Айдар, при положение, че тези групи си имат военни бази и то близо до границите, а трепят всички останали от украйнската армия? Да не се окаже, че са дружки с Кремъл и работят за тях през цялото време и от Червеният площад ги използват, за да имат оправдание да нападат Запада. Или ситуация "крадеца вика: 'Дръжте крадеца!' "

143

мдаааа ...90%

преди 2 години

Останалите 10 % са достатъчни за да направят така, че ФАЩ да ги търсят само водолази....

142

Анонимен

преди 2 години

До Боби Твърдението за умрелите украинци е доказано без никакво съмнение. Има толкова много публикации по въпроса и анализи за това как са действали съветските власти, че само човек, който НИКОГА не е чел нищо по въпроса може да пише такива глупости. Сред изтъкнатите автори по темата са Олга Андриевски, Андрей Маркевич, Марк Таугер и десетки други. Една от държавите подписала изявлението за признаването му е ... Беларус . И така натаатък.

141

Информационна война

преди 2 години

Яростно разгромява на думи и с лъжи.

140

Анонимен

преди 2 години

Краварите така и немогат да различат война от военна операция ! Тази операция е за ликвидиране на фашисти бандеровци а не за унищожение на Украйна. Ако бяха искали унищожението на Украйна руснаците отдавна да са я изравнили с земята само с ракетни удари без танкове, войници и т. н.

139

Боби

преди 2 години

До Анонимен "Боби Отричаш историческия факт на избитите с глад от Сталин украинци ли?" 1. УКРАИНСКАТА АКАДЕМИЯ НА НАУКИТЕ 30+ години не може да докаже въпросното твърдение. 2. ГЛАД и умрели от ГЛАД е имало и не само в област Украйна. 3. В СССР паспорт какво пише? МЕСТОЖИТЕЛСТВО, МЕСТОРОЖДЕНИЕ и ??? Какво не пише РЕАЛНО националност! Тоест пише Украинец но всички от Украйна са титуловани Украинци и Евреи и *** и прочие. За това истинско академично изследване и до сега мяма.

138

еврогей

преди 2 години

И джуджето психопат е Гей.