17

Анонимен

преди 2 години

Хора я използвайте ума си по предназначение. Ако беше толкова розово положението на Зеления клоун, щяха ли да ни искат оръжията и самолетите. Хубаво, самолетите било защото украинците не познавали западните, но ПВОтата защо? Те тия украинци нищо не познават бре! Какво са правили тогава на техна територия англичаните и американците? Нали уж ги обучаваха! Яво или украинците са плоски и не вдяват, или някой не ги е обучавал, а е правил нещо друго!!!

16

Тъпите янки

преди 2 години

Янките са очаквали са руснаците да си потришат основната армейска сила ли? Украйна е слаба ракия - 150 000 армия стига. Руснаците си пазят сновното за НАТО линията - че тия ум немат, не се знае какво може да им хрумне, но от груба сила добре разбират!

15

Анонимен

преди 2 години

Българина пак пише от някоя западна станция. Абе умен, ако беше чел малко история щеше да знаеш че в студа няма нищо по животоспасяващо от руска ватенка. Питай френските и немските генерали.

14

До17

преди 2 години

*** става въпрос за професионалната армия Бе.

13

До 13

преди 2 години

И плюс това Иракската армия беше 600 000 ...

12

Българин

преди 2 години

Смешни Ватенки,тия воюват с *** на дедо си.Втората армия в света Смей.Сега е момента Япония да си вземе Курилиъе

11

Анонимен

преди 2 години

Руснаците пазят цивилното население в Украйна, колко Америнците пазиха цивилното население в Ирак ....

10

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам кой с колко разполага, но знам че ние сме платили до стотинка самолети, дето са хартиени. Знам че ни искат единствената защита от ПВО дето я имаме и ни пази АЕЦа и язовирите срещу временна защита от немски ПВОта, които обаче да ни ги дадат на заем. После ние ще си купим нови с парите на данъкоплатеца. Ей сега ще видим кой мисли за държавата и кой е слагач. Само да са посмяли да дадат ПВОтата или самолетите ни. И не искаме никакви американци на територията си.

9

Метачовек

преди 2 години

Имаме нужда от пълномащабна ядрена война и прочистване на световното население от биологичните отпадъци. Плановете са спуснати, поне 6 милиарда са излишни.

8

Анонимен

преди 2 години

1080 ракети ... Преди 20 години Американците с 1500 ракети превзеха Багдад за 19 дена, който е на 600 км от точката на атака, а Америка беше на 10000 км от собствената си територия. Русия на 500 км от столицата си не може да премине 60 км 25 дена вече ... Ббаси смешната армия

7

Пенсионер

преди 2 години

Целта е не да се превземе Киев а Украинците сами да се ориентират от коя страна да застанат.

6

Mr . STARBUCKS

преди 2 години

Айде военолюбците по полечка. Че ,ако гръмне по една пиратка под прозорците ви, ще напълниъе памперсите.

5

Боби

преди 2 години

руските сили "до голяма степен остават в застой" в Украйна, но разполагат с около 90% от "бойната си мощ". Това съобщи високопоставен служител на отбраната на САЩ, предаде ВВС. - ЛЕЛЕ ЕХ ЕКСПЕРТИИ... 1. Още преди да почне конфликта Фронта/линията на съприкосновение беше повече от 3000км 2. Сега е много повече заради котели, извивки по терна и прочие. 3. Генерала взима само едни 100км около Киев и казва "остават в застой" като това е ВАЖНО но ТРЕТОСТЕПЕННО НАПРАВЛЕНИЕ В МОМЕНТА

4

до 6

преди 2 години

Да понеже само те имат ядрен оръжия :))) хайде стига сте говорили глупости :)

3

Анонимен

преди 2 години

Руската армия става само за паради.

2

Анонимен

преди 2 години

Сега е момента щатите да нападнат Русия! 90% от армията е в Украйна и в Русия практически няма кой да окаже съпротива. После там ще се възцари перманентна демокрация!

1

Анонимен

преди 2 години

Za Родину! Сила V правде!