96

Анонимен

преди 2 години

Ти да не мислиш, че това е БСП. И който каже истината веднага е изгонен от партията. Ти превърна БСП в бащиния и изгони всички кадърни хора там. Оставаш само послушковци. Президентът казва истината. Не обвинявайте хората че гладуват и мизеруват .

95

Пръцко

преди 2 години

Пролет иде, шумкар глава надига, пита кашкавал във торбата туря..На поход тръгва нашия народец, бележките за тока днес гори, утре- яйца по Киро и Леня ще летят,а другиден- О МАЙКО МОЯ, ПРОЛЕТ ИДЕ,ЕЪЗРАЖДАНЕ НА ПЛАЦА МИЛИОН ЩЕ СЪБЕРЕ- Омразните,нахални,***,некадърниХарварди по живо,по здраво..в Канада,и Руан да ги изпрати- Радев ни зове...

94

От

преди 2 години

...късогледи Дилетанти и професионални Крадци нищо добро не може да се очаква! Защо Радев ЧАК СЕГА ГО РАЗБРА? Казвахме му да НЕ се доверява на инсинуациите на Рашков- Лъжеца!!!

93

Майна

преди 2 години

Корни = Машина за Илюзии!!! Срам и позор за бсп!!Източихте ни всички спестявания!! Това ли ви беше целта?

92

Анонимен

преди 2 години

Вие сте прекрасно правителство , Радев чак няма думи да ви хвали

91

Ченков

преди 2 години

Нинова,нищо не връщаш в живота на хората,а напротив вземате ни живота бавно и си гурно съгласно вашите програми,де :))) Стига си си въобразявала,че това прзвителство вършите нещо - наслушали сме се на лъжи,обещания,увещания,нагледахме се на пози и стойки и ви сокомерие - вие си живеете в някакъв друг свят и празните ви приказки изоб що не пълнят нашите джобове !!! Срам сте вие за България !!! Да ви берат срамовете гласувалите за вас !!!

90

мдаа

преди 2 години

Корни е неинформирана не знае че Радев и Боко са репетирали дует при капелмайстор Решетников

89

a

преди 2 години

Ако не беше професионален демагог, другарката Нинова щеше да каже: "не съм допускала, че и Радев като Борисов ще се обърне срещу правителството", вместо "не съм допускала, че Радев и Борисов ще говорят в един глас". Борисов винаги е бил критик на правителството. Този, който обърна палачинката е избранника на Нинова и Решетников и ако Нинова е изненадана от това, значи че изобщо не е наясно с политическата ситуация у нас. Не може да си лидер на партия и да си изненадан от очевидни неща

88

Анонимен

преди 2 години

Президентът е осъзнал какво е забъркал, Нинова също, че не й стигат силите нито на нея, нито на кабинета, а народът осъзна ли е какво е направил с избора си? Едва ли!

87

перко

преди 2 години

ЯВНО ИПРЕЗИДЕНТА ОСЪЗНА КАКВА КАША ЗАБЪРКА!

86

до стрина Корни

преди 2 години

Стрино Корни, твоите близки благодарение на участието ти в кабинета Харвардските близнаци се поизмесиха с тези от ГЕРБ и сие и работата (по-точно нищоправенето) и заплатите им харесаха. Така че ако някой ден решиш или Кирчо и Кокорчо решат да се отърват от хората ти, ще има да вземаш. Има ДБ, има ИТН, колко му е червените да сменят боята.А за лявото не се безпокой: президентът ще има грижата и току виж след 1-2 месеци се пръкне някоя Нова лява вълна и ще ти отнеме 30- 40% от електората. Нали?

85

Анонимен

преди 2 години

Ниновица беше декларирала,че има само 5 000лв на влог..горката тя, е как да не се усъмниш,че наистина е г-жа ЛЪЖА.

84

324

преди 2 години

Смятай. колко сте зле, щом това се случва!!!

83

Йорг

преди 2 години

нали?? Много точен коментар.

82

Анонимен

преди 2 години

От месец Септември, колегата с който сме в една стая обядва питка с хляб, две кебапчета в нея, малко пържени картофи и някакъв сос. Септември плащаше 4.20 лв за тази питка. В Петък плати 6 лв.За 5 месеца храната която яде поскъпна с близо 40%.

81

Анонимен

преди 2 години

Повечето хора в България (особено тези, които никога не са живяли в нормална държава и никога не са комуникирали онлайн с хора от страни на запад от България) даже не могат да осъзнаят на какво примитивно ниво са социалните права тук, т.е. практически основни права на хората масово се погазват, тъй като няма социална защита. И няма обективно правораздаване. На светлинни години сме дори от бивши соц. страни като Полша, Словакия и т.н. Докога ще продължаваме да живеем в това блато?!

80

северозапад

преди 2 години

Като млади и ние с жената все се дърляхме за щело и нещело ,но с годините и житейския опит говорим в един глас.Нинова ,ако си мисли ,че Дондуков 1 е Позитано ,по добре овреме да се прибира в Мизия ,*** да и вярват ще се намерят.

79

пенсионер

преди 2 години

а аз не съм допускал че партия която губи всякакви избори , фалирала няколко пъти България ,намираща се на 4-5 място ше бъде в правителството .

78

Радев

преди 2 години

ПроСоТо е добър човек

77

Асан

преди 2 години

Сестра Галева да прай новото БКП :)))