156

Биволица

преди 2 години

Снимката е чудесна. Госпожата, пък да не я обидя - другарката Нинова е като горгоната Медуза у глъвътъ. Вместо да се вкаменя обаче, ще се напикая от смех, нервен, като я погледна в очите. Смехът е нервен, понеже е нелепа, но пък дразнеща. Моля най-учтиво да се спре с публикуване на образа й.

155

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам успех и на БСП!

154

Анонимен

преди 2 години

Наблюдавам БСП, единствените адекватни хора в парламента, вършещи работа, пожелавам им успех и да вземат премиерското място, защото Киро и компания злоупотребяват с власт за лична изгода!

153

Анонимен

преди 2 години

Наблюдавам БСП, единствените адекватни хора в парламента, вършещи работа, пожелавам им успех и да вземат премиерското място, защото Киро и комапния злоупотребяват с власт за лична изгода!

152

Муню Аскуюто

преди 2 години

До До 149Пропусна да кажеш, че съм и масон от пловдивската масонска ложа "Слънце" и като такъв предадох на тази масонска ложа, цялото управление на държавата!

151

тотов

преди 2 години

Познавам хора,които са печелили от Нац. лотария на Божков.От тотото-само няколко тройкаджии.Затова държат ръководството със зъби и нокти и разчитат на Крадлев.По-добре да го закрият,една корупция по-малко.

150

Анонимен

преди 2 години

Ако на беше Костов да позволи на Нинова да приатизира Техноимпекс,щеше да си остане в Крушовица да бере круши.

149

куку

преди 2 години

Никой не обича некадърниците.

148

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше Нинова да довлече Радев до президентството, той щеше да е скромен пенсиониран военен!

147

До 149

преди 2 години

Истински ме разсмя с твърдението, че Радев бил опитен политик! Радев е злобен и отмъстителен кариерист, който се възползва от парите на Прокопиев и Божков, изпълнява стриктно американските указания и една група бивши от ДС, вместо да са в затвора си играят на политическо инженерство!

146

Анонимен

преди 2 години

тая е като боце ве, не могат да я изгонят и с светена вода

145

D

преди 2 години

Не търпиш критики, нали?? Мислеше си, че като дойдеш на власт и пак ще си правиш каквото искаш. Ама президента ни се оказа по-стабилен отвсякога и не търпи кре*тени и кражбите ви малко трябва да секнат.0

144

Диана

преди 2 години

Странно неразбиране за атаките при Нинова - сякаш тя разбира нещо от атаки, та сега не разбирала защо ги атакували.. Ама дали това е атака или недоволство няма никакво значение - щом е против тях, значи ги атакуват, значи!..И стига са "помагали" - не работят като доброволци, а са на заплата и трябва да си гледат работата, че току-виж ще се окажат на улицата с тези помагания - много наг.ла е Нинова! Винаги да нарани, да унижи хората - коя е тя, кои сме ние жалките отре.пки..БСП ВЪН от ПОЛИТИКА

143

уф

преди 2 години

KH e излишно звено в българския политически живот. Имаме си дотатъчно проблеми и без нея.

142

Анонимен

преди 2 години

До ГанчоГанчо, лошото е че тази партия сега е в управлението и на всичкото отгоре се домогна до земеделието и горите на България. Резултатите ще са пагубни. Който не вярва да изчака малко...

141

Анонимен

преди 2 години

Политическият инженеринг на Радев с идеи от американското посолство, парите на няколко олигарси и бившите от ДС ни приближават до ужасни кризи, чиято взривоопасна смес ни води към национална катастрофа!

140

Анонимен

преди 2 години

До Майна.....Е,защо....нали с цената на ВСИЧКО премахна ББ.

139

Ганчо

преди 2 години

И аз не съм допускал, че някой който успее да срине една партия и да я набута на 12-то място на изборите ще се самопреизбере за лидер, но това стана. Успокояващото е, че това е партията, която отдавна трябваше да бъде служебно заличена.

138

Коко

преди 2 години

Нинова е клониран Боко в пола. *** , но упорита. Да затрие една 130 годишна партия.

137

Анонимен

преди 2 години

Нинова, не се притесняваме от правителството, а от антибългарската риторика и действия на Кирчо! Много антибългарски е настроен и само чужди интереси защитава, поне това видях в интервюто му, като имам предвид не само българите, а всички български граждани!