16

Кой беше ти?

преди 2 години

Който е тръгнал срещу Нинова, в момента лази немощен по пода или се е скрил в ъглите и риве като бит пеc. Справка - Боко.

15

Анонимен

преди 2 години

Късно е за мерки, другите държави имат инфлация от 5% и сериозни мерки като намаляне на екотаксите на горивата, ДДС на тока плюс всички пари се наливат в бизнеса който отктива нови работни места и вдига доходите и води до растеж а не се теглят заеми както простите *** направих та да раздадат на пенсионерите. И това ми били учили Харвад - и него го изложиха.

14

ВЕЛИКА!

преди 2 години

Българската Маргрът Татчър.

13

Нигъ

преди 2 години

Посетете Търново при Кирлю брейка да ва светни

12

Анонимен

преди 2 години

Нинова ти какво изпълняваш от програмата на БСП, не се дигнаха пенсиите, не се строи Белене, не се намали ддс на храните, анти руски позиции на правителството, нови войски на нато в България. ОСТАВКА!

11

Анонимен

преди 2 години

Ами в НС имате мнозинство вече относно Радев.Импийчмънт и да отива на Гешев.Лошото е ,че сте сложили друг *** и за вице.

10

Чекмеджан

преди 2 години

Всичко е постановка между 4умен дрона и сокола

9

Анонимен

преди 2 години

Некой ще ме светне ли, кво е имала предвид Корнела? А че всичките са един дол дренки не е новина. Новина ще е ако има някой различен от политическата кохорта. Смирненски си го е писал отдавна "Приказка за стълбата"

8

Стоян

преди 2 години

Тая е пълен *** ... декларирала е 5 000 лв. едвам е събрала ... да я ожалиш ...

7

МНЕНИЕ

преди 2 години

Слабото звено на Правителството е Нинова - тя прокарва Закони за Мафията ГЕРБ .

6

Анонимен

преди 2 години

Нинова е в правителството на Радев, а партията й е коалиционен партньор на Радевите калинки. Това казва всичко за това Г-жа Лъжа какъв театър разиграва, заедно с Кирчо и Фигуранта, а народа гледа и люпи семки, докато го ограбват. Нормално в страната управлявана от ДС - всичко е покрито с тройни и четворни пластове с игрички, за да се скрие реалната ситуация - кой управлява, кой на кого е кукла и т.н.

5

Анонимен

преди 2 години

Е из не допусках, че от 240 депутати и един не става за ***, ама те ти. И Бойковци, и Радевци, и Кокорчовци един дол дренки - безполезници. Никакви практически качества. Единия 20 години търгува с наркотици, другия цял живот летял в облаците, третия опаковал екстаркти от кокичета па ги продавал на по 40 евра. Пълни безполезници, нямат една посадена маруля и един забит пирон в живота си.

4

aa1830

преди 2 години

Стрино Корнелио, нема такова село като тебе....

3

Анонимен

преди 2 години

Че комунистите на какъв език ще си разговарят, нали са от една черга-БКП.

2

Бay

преди 2 години

нормално е да са съгласни по някой въпроси. Шок....

1

Анонимен

преди 2 години

Миии, като гледа просто Киро, какви ги върши....