136

Анонимен

преди 2 години

Вярвам на БСП, желая ви успех!

135

Свинар

преди 2 години

До АнонименПратете ми я, чакам.

134

Катон

преди 2 години

Борисов трябва да бъде наказан в най скоро време, а организираната престъпна група ГЕРБ ликвидирана.

133

Анонимен

преди 2 години

на тая крадла пак Борисов и е виновен

132

Анонимен

преди 2 години

Смешно е да се смята, че президента и Борисов са се сближили пълна глупост. Президента критикува глупостите, които прави правителството, а Борисов просто използва случая.. Отделно и двамата са опитни политици и се притесняват от действията на правителство..

131

Анонимен

преди 2 години

Ти изгони хората които им гласувахме доверие. То не остана никой, и Радев се събуди. Знае какво го чака и май трябва да спасява какво останало от теб и такива като теб.

130

Гост3

преди 2 години

;и търся политическа логика;-цитат на НиноваАха,значи политическата логика на БСП е да се разделя народа едни срещу други,така ли да го разбирам.

129

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да спре да се излага. Толкова е прозрачна. Евтините и интриги вунят!

128

Анонимен

преди 2 години

Защо корнелия не е включена в списъка 19+1? Кога ще отговаря пред правосъдието за далаверите, които е вършила в Технимпекс, аферата Фронтиер и хотела в Халкидики?

127

ало ало

преди 2 години

нинова, когато радев го избраха президент той ти каза в очите - борисов е политик......а ти просто си една пробита тенджера

126

Ива

преди 2 години

До 134 Борисов говори истината,но на вас лъжците не ви харесва.Фантазирате си,че можете да лъжете до безкрай,е да ама не.Всичко изградено само върху лъжи си сграмолясва със страшна, камо ли управление на държава.- просто още малко ви остава.Доказахте,че сте некадърници и мошеници.Аре бегай,че сте жалки

125

Майна

преди 2 години

И ЗАЩО РАДЕВ ТОЛКОВА КЪСНО ПРОГЛЕДНА?! ТОВА СЕ ЗНАЕШЕ АПРИОРИ - КАТО НАЗНАЧАВАШ ВЯТЪРНИЧАВИ - ЩЕ ЖЪНЕШ БУРИ!!! Само някой много Късоглед или много Самовлюбен, или много Излъган от Рашков - моге да сътвори ТОВА, В КОЕТО СМЕ СЕГА.

124

безпартиен

преди 2 години

какъв шанс да му даваме ***, докога шанс, тука не е забавачница да се учи на управление ...шанс за тебе да се налапаш още

123

Обективно

преди 2 години

АКО ИМАШЕ ЛУСТРАЦИЯ - СЕГА НИНОВА И РАШКОВ ЩЯХА ДА СА НА СЕЛО И ДА ГЛЕДАТ КОКОШКИ.

122

Анонимен

преди 2 години

И ние не сме очаквали приватизаторката да стане министър ама ето......

121

Катя

преди 2 години

До 134 Ха,ха,ха, какъв патологичен лъжец си! Българина при Радев и Киро живеели удобно!?Я се разкарай бе негодник.Скъпотията за сърбите ли се отнася бе безсрамник,за какви ги смяташ българите.

120

РАДЕВ - какъв е?

преди 2 години

Фурнаджия ли е..?....... КИРО ПЕТКОВ - той ли го назначи?...... НИНОВА-тя ли му помогна?

119

Анонимен

преди 2 години

Нинова , стига си създавала раздори - ти разби БСП , СЕГА СЕ ЗАЯДЕ С РАДЕВ . Отлюспи хората със собствено мнение , огради се с послушкобци , не ти ли омръзна да си създаваш врагове . Гледай си ресора, за който отговаряш - носш две голрми дини под мишница , не ти ли стигат , !?

118

Анонимен

преди 2 години

Борисов говори това, което в момента му е изгодно, и това са само лъжи и преструвки. Нищо, казано от Борисов, не трябва да се смята за истина или за позиция. Хамелеонът Борисов е всякакъв. Той е фурнаджийска лопата и ветропоказател. неговото мнение може да съвпада в дадения момент с всеки и всичко. Дори когато казва нещо, което съвпада с мнението на друг, това е лъжовна позиция. Нинова трябва да не сравнява мнение на някой, с мнението на един лъжец.

117

Анонимен

преди 2 години

И аз не съм вярвал ,че точно импексова ще ни управлява като министър на икономиката .