76

Между другото...

преди 2 години

Страхотна снимка! Отначало помислих, че дамата си е сменила прическата.

75

Сдс чума

преди 2 години

Другарката на снимката

74

СМЕХ...

преди 2 години

Крушовската "краварка от левия ъгъл" ---НЕДОВОЛНА ВЕЧЕ ОТ КИРЕ И РАДЕВ....ама не смее да излезе от правителството ...щото е с 10% подкрепа само ..ха,ха,хааааааа....!!!

73

К*во връща М А

преди 2 години

Ти върни първо импексовите кинти. Пълна карикатура сте! Ама внимавай, че за балотажа се заяде с Радев, а той е много злопаметен и отмъстителен. Настъпи го Боко по грипена и тоя му скрои кюляфа. Дерзай, Корнелке, отлюспвай си активистити и до следващите избори (макар и предсрочни) ТВОЯТА партия ще остане и след ДБ-то.

72

Анонимен

преди 2 години

Др. Нинова ние не сме допускали, че БСП с 10 % подкрепа ще е в управлението или пък ти да си министър. В България нищо не е това , което изглежда.

71

ПроСоТо

преди 2 години

Генерал Радев е добър човек.Борисов е лош човек.

70

БАНко

преди 2 години

НАЙ ЗЛОБНАТА ЖЕНА !!!

69

Анонимен

преди 2 години

Стрино Корни, не се прави на наивна, защото и ти беше в групата на Борисов, но двамата от Харвард създадоха ПП, обраха поне 15-20% от електората ти и ти хукна да хванеш един от последните вагони на влака. Ноглаватарите на ПП са проамерикански настроени и хич не ги е еня за народа, за пенсионерите, за дребните и средни бизнесмени,които ще фалират.Киро тича да оправя С.Македония и парите от ЕС,Асен не намалява ДДС и затова Радев се ядосва, ББ сияе, а ти беснееш.Хванала си се на хорото, ще играеш.

68

Питам

преди 2 години

ЗАЩО РАШКОВ И НИНОВА , И ОЩЕ ДРУГИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ГЕНИИ НЕ СА ЛУСТРИРАНИ?!?!? ОТКАЗЪТ ОТ ЛУСТРАЦИЯ ДЪЛЖИМ НА " ВЕЛИКИЯ" ИВАН КОСТОВ. ФАКТ.

67

Анонимен

преди 2 години

Нека напише книга."Как от фроста крушовска *** станах милионерка"

66

Всъщност

преди 2 години

...управлява Бойко Рашков чрез Пегасус, приз Нинова, Радев и Кики. Промяна на 70 год възраст.

65

Анонимен

преди 2 години

ТЕЖКО БРАТКО СЕ ЖИВЕЕ МЕЖДУ КРАДЦИ И НЕРАЗБРАНИ

64

До 75

преди 2 години

Добър? ЗА КОГО?

63

Анонимен

преди 2 години

Това е най-гнусното женище на света.Цвета Караянчева и Деси Дуловска са ангели,в сравнение с тая тьотка.

62

До 74

преди 2 години

Като е уволнена за корупция от Станишев - ЗАЩО НЕ Е ОСЪДЕНА? КОЙ БЕШЕ ГЛ. ПРОКУРОР ТОГАВА? НЕ Е ГЕША, НАЛИ ТАКА?

61

ПроСоТо

преди 2 години

Госпожа Нинова е добър човек.

60

За перспектива

преди 2 години

.. какъв цирк ви разиграват Фигуранта, Кирчо и Нинова: правителството на Фигуранта, което е обявило борбата с корупцията като основен приоритет, назначи Нинова, една от малкото политически лица уволнявани за корупция, като икономически министър. Кое още не схващате?

59

Анонимен

преди 2 години

ОСТАРЯВАШ НИНОВА ОСТАРЯВАШ И ОГЛУПЯВАШ. ДЕ ТИ Е ПРОМЯНАТА

58

нинова

преди 2 години

да каже,как на 28 год.придоби ДВЕ външно търговски предприятия,според мен това става с много ПАРА или с РАЗСТВОРЕНИ КРАКА,МАВАРА сигурно е намазал чушката,Нинова да каже защо Станишеф Я уволни като зам.министър на престъпника Р.Овч. за корупция,последно Нинова да каже кога партията Й ще върне в бюджета 6 млрд.лв.имам още много въпроси към ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ВИЦЕ ПРЕМИЕР ниноВа,една от най-корумпираните,това ако не Е перверзия,какво Е.

57

Анонимен

преди 2 години

Знаете ли защо БСП винаги се проваля и потапя държавата но невиждано дъно?Ами защото се некадърни връзкари които си плащат за всичко по втория начин, когато обаче става въпрос за сериозна работа не ги търсете.